Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא יקח את זה כמו שאתה אומר, אני בספק אם מגיע לו בכלל רישיון.

בנאדם עם חוסר בגרות על הכביש זה מתכון לצרות של אגו.

אתה צודק, אף אחד לא מתווכח אתך. פשוט אני התעלמתי טיפה מצדק והעדפתי תוצאה. כי לא אני ואני מניח שגם לא אתה עובדי משרד הרישוי ואף לא משרתים במשטרה ואיננו מוסמכים לשלול או להפקיע רשיונות נהיגה, אבל פה יש הזדמנות להשפיע. מקרה קלאסי, אם תרצה, של "המציל נפש אחת".

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פותח השרשור, עלייך להכיר בעובדה כי הינך נהג חסר ניסיון, ולמרות שיש לך ביטחון,

הוא למעשה לא בנוי על שום דבר מוצק ואמיתי (קבל את זה כעצה ידידותית, לא יותר מזה).

יהיו לך עוד הרבה שנים להנות מנהיגה, כחוק או שלא כחוק.

קח את הזמן לצבור ניסיון בנהיגה (שמעתי גם שקורסים לנהיגה מתקדמת עוזרים בתחום זה),

ובינתיים - תעשה טובה לכולנו, ותיסע בימני.

גם כשאתה לא שם לב שאין מישהו מאחורייך, זה לא אומר שאתה לא מעכב אף אחד:

בין אם הוא נמצא 100 מטרים מאחורייך ואוטוטו מגיע,

ובין אם הוא פשוט עבר כרגע לנתיב ימני יותר כי הוא ראה שאתה "תקוע" בשמאל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

למעשה, הייתי דיי דומה לך. אומנם לא עברתי את ה110 עם המלווה. טוב כן, 130 ליתר דיוק, וישר חטפתי צרחה מטורפת של אמא/אבא:wink:

בכביש הייתי גיבור גדול עם המון אגו..(אני מאמין שרוב הנהגים החדשים ככה)

הרבה שטויות לא עשיתי, אבל נהגתי מהר מאוד. ולעיתים לא הייתי שומר מרחק.

חשוב לי להגיד לך את זה. כי שאתה עם חברים יש אנדרנלין באוויר ואתה לוחץ ולוחץ.

אני הייתי אחד כזה וכמו שאפשר לנחש התאונה הייתה קרובה מתמיד.

אחר כך לך תסביר להורים מה קרה לרכב שאתה חוזר ב4 לפנות בוקר.

שהיו בשורות טובות:wink:

IMG_2892.jpg

תמיר.

פורסם

בשביל מה אתה נוסע בנתיב השמאלי אתה כולה נהג חדש שחושב שיש לו כבר וותק של 5 שנים חבל שאני יהבהב לך עם האורות לזוז מהנתיב, כי אתה לא זז וחושב שאתה נוסע מהר על הנתיב וגורם לאחרים לעשות שטויות על הכביש.

תצור קצת ניסיון ואחרי שתרגיש שאתה מוכן תיסע על הנתיב הזה כמו שצריך.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

לא!!!

גם כשהוא יצבור ניסיון (וגם אתה, עם כל הניסיון שצברת) אין כל סיבה לנסוע על הנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה/פניה שמאלה!

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שוב פעם אני יגיד, הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד ולא לנסיעה, אנשים אשר נוסעים עליו זמן ממושך מפריעים לנהגים אחרים וגם גורמים להם לבצע עבירות תנועה הרבה פעמים.

הביעה שהמוח הישראלי כנראה כל כך מלא בדברים אחרים, שהחוק לא מצליח להיקלט, ולא רק בנהיגה.

פורסם

חושבים ומיישמים במרץ :evil:

לא פעם ולא פעמיים בדרך לעבודה, אני רואה אנשים שלאורך כ 25 ק"מ לא זזים מהנתיב השמאלי.

בטוח יש להם ניסיון וביטחון :x

אה, ולפעמים גם ג'יפ (צעצוע).

יואב :arrow:

פורסם
המורה נהיגה תמיד אמר לחזור לימין,אבל שהתחלתי נסוע,שמעתי שתמיד הנתיב השאמלי הוא למהירים בלבד,ומי שרוצה לנסוע לאט,יש לו את הימין בשביל כל אלה,גם מהפורום ראיתי פה כמה כאלה.

מציק לי שאנשים חושבים שמותר להם לנהוג בצד שמאל של הכביש באיזו מהירות שהם רוצים.. גם בצד שמאל של הכביש אסור לנהוג מעל המהירות המותרת בחוק. גם לא בעקיפה.

באיזו מהירות אתה נוהג בצד שמאל?

פורסם

חוק לחוד ומעשים לחוד.

אתה רוצה להגיד לי שתצא לעקיפה ואתה תהיה בדיוק פלס 90? לא!

כמעט כל האנשים שיוצאים לעקיפה צריכים להגביר קצת מהירות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
לא!!!

גם כשהוא יצבור ניסיון (וגם אתה, עם כל הניסיון שצברת) אין כל סיבה לנסוע על הנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה/פניה שמאלה!

שוב פעם אני יגיד, הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד ולא לנסיעה, אנשים אשר נוסעים עליו זמן ממושך מפריעים לנהגים אחרים וגם גורמים להם לבצע עבירות תנועה הרבה פעמים.

הביעה שהמוח הישראלי כנראה כל כך מלא בדברים אחרים, שהחוק לא מצליח להיקלט, ולא רק בנהיגה.

אני אענה לשניכם אני אסע על הנתיב השמאלי במהירות שלא תפריע לכם ולא תפריע לאחרים עד היום ואני רציני ,כל הזמן שאני נסעתי על הנתיב השמאלי אנשים הפריעו לי ולא נסעו והם כן אלא שגרמו לי לעשות שטויות ולעקוף אותם מימין ולכן ברגע שאני נמצא על הנתיב השמאלי אני יודע שאני לא אסע עליו במהירות שכל מכונית רגילה שנוסעת על 90+ בנתיב הימני.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
אני אענה לשניכם אני אסע על הנתיב השמאלי במהירות שלא תפריע לכם ולא תפריע לאחרים עד היום ואני רציני ,כל הזמן שאני נסעתי על הנתיב השמאלי אנשים הפריעו לי ולא נסעו והם כן אלא שגרמו לי לעשות שטויות ולעקוף אותם מימין ולכן ברגע שאני נמצא על הנתיב השמאלי אני יודע שאני לא אסע עליו במהירות שכל מכונית רגילה שנוסעת על 90+ בנתיב הימני.

אם אתה נוסע בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה אתה מבצע עבירה על החוק.

אל תטריד את עצמך במי מפריע למי,ללא קשר למהירות הנסיעה, סע בימני, עקוף בשמאלי ו... זהו, לא תורה מסיני.

פורסם

אתם מדברים כאן על חוקים במדינה אירופאית נורמלית ואנחנו במדינת ישראל. במדינת ישראל אין חוקים, כל הנתיבים(כולל גם בין הנתיבים) טובים לנסיעה בכל מהירות, גם אם מדובר בשוליים. כמו כן, כל הנתיבים גם טובים לעצירה כולל השמאלי(כן,כן זה אמיתי).:shock:

לכן גם אם אתה מנסה לשמור על החוק, פשוט לא נותנים לך.

חלק מהנהגים שנוהגים היום בכבישי ארצנו לא היו מקבלים רשיון נהיגה באירופה ולחלק מהנהגים הללו באמת אין רשיון.

בהצלחה לכולם.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

כל מה שאתה אומר מובן ובכל זאת שגוי. תאמין לי שהמהירויות שהתייחסת אליהן לא כ"כ זרות לי וזה עדיין לא מפריע לי לחזור לימין לאחר עקיפה. זה חלק מאותו סדר רצוי על הכביש ואם כל אחד יחליט שזה לא בשבילו בחיים לא נגיע לזה. זה גם מתייחס למה ש-biohazard אמר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לכן גם אם אתה מנסה לשמור על החוק, פשוט לא נותנים לך.

מסכים ל-100%. לצערי הרב, ככה זה בארצנו בכל התחומים. :-(

כמו מערב הפרוע - כל אחד עושה מה שבא לו בכבישים. לכן נישאר רק להשתדל לשרוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...