Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה ללמוד לגלוש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

החלטתי שהשנה בגלל שאין לי את הפנאי לטוס לחו"ל אני הולך לעשות משהו חדש בחיים שלי.

נושא הגלישה משך אותי מלא זמן אבל אף פעם לא היה לי זמן להתחיל עם זה - הקיץ זה קורה !

אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל. אני יודע שאני צריך גלשן, ליש, שעווה וים. כמה כסף זה הולך לעלות לי ?

אני רוצה לקנות גלשן שמצד אחד יהיה למתחילים, מצד שני יהיה לו יכולות מתקדמות ומצד שלישי גם יכנס לי לפג'ו 206 שלי.

מישהו מכיר חנויות מומלצות בחיפה שמתעסקות עם זה?

חשבתי להתחיל בחוף הכיסא ללמוד לגלוש כי שם אין ריבים על גלים, אף אחד לא גולש שם והמקום יחסית רגוע אז זה יכול להיות טוב להתחלה.

יש פה מישהו שגולש והוא במקרה גם חיפאי ורוצה לתת עזרה לאיזה חבר שלא מבין כלום בעניין ?

אגב אני אשמח גם לדבר על שיעורים פרטיים.

תודה רבה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מומלץ להתחיל עם גלשן מסוג פאן בורד (ארוך ועבה) יד שניה ואז להשתדרג ומשהו יותר קומפקטי

מספר שיעורי בסיס יכניסו אותך לעניינים מהר

בשביל ללמוד לחתור ולשבת על הגלשן אתה לא צריך גלים אז אתה יכול להתחיל מייד

כדאי לשמור על כללי בטיחות בסיסים:

כמו לא לשים את הגלשן בינך לבין הגל

לא לגלוש בקירבת סלעים

לא לגלוש בחוף לבד

במידה ויש זרם שלא נותן לך לחתור לחוף לא להתנגד לו אלה לקחת הצידה ואז לנסות לחזור ממקום חדשץ

קישור בנושא גלישה שיעזור לך:

http://www.secret-spot.net/viewtopic.php?f=1&p=23446

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...