Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת סיאט איביזה 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקבל חוות דעת על הסיאט איביזה 98 1600.

לפני חודש השתחרר לי המלווה, באתי לקנות סיאט איביזה אבל שמעתי שיש לה בעיות חשמל והיא לוקחת הרבה דלק.

אם אפשר לקבל חוות דעת על הסיאט בבקשה.

ואם זה נכון שתהחזוקה שלה יקרה (מבחינת בעיות,דלק).

פורסם

סיאט איביזה זה אוטו מעולה.

הרכב שאתה הצגת הוא בכל זאת רכב יחסית ישן ולכן יש צורך לשים לב איזה רכב אתה קונה להאזר בסבלנות ולמצוא אחד שמור ומטופח.

הרכבים האלה בדרך כלל חזקים ולא עושים בעיות יחסית לרכבים בגילם אבל תמיד כדאי לא להינעל על סוג רכב אחד אלא לחפש עוד רכבים מאותו קטגוריה בעלות דומה.

אני ממליץ לבחון גם: מאזדה 323, פיאט בראבה/בראבו, סיטרואן ZX, פג'ו 205, מיצובישי קולט, מיצובישי לנסר, פיאט פונטו וכו'

חפש רכבים מגוונים עד שתגיע לרכב הכי טוב בישבילך.

פורסם
שלום, אני רוצה לקבל חוות דעת על הסיאט איביזה 98 1600.

לפני חודש השתחרר לי המלווה, באתי לקנות סיאט איביזה אבל שמעתי שיש לה בעיות חשמל והיא לוקחת הרבה דלק.

אם אפשר לקבל חוות דעת על הסיאט בבקשה.

ואם זה נכון שתהחזוקה שלה יקרה (מבחינת בעיות,דלק).

כבעלים של איביזה 98 1400 מאז 2001 ועד היום אני יכול להעיד שאין לה בעיות חשמל בכלל.

צריכת הדלק שלה סבירה לחלוטין (1 ל 14 ואפילו טוב מזה בהרבה בבינעירוני ל1400) והיא רכב מאוד אמין, חזק ושקט.

כן, התחזוקה שלה יותר יקרה בגלל עלות חלקי חילוף יקרה. במיוחד אם אתה מטפל במוסך היבואן. אבל כשמשקללים את זה מול אחוז התקלות הכמעט אפסי. התחזוקה הופכת לסבירה ביותר.

אם תמצא איביזה שמורה, אני בטוח שלא תתאכזב.

• תוכן חדש...