Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי בזמנו הייתה מיצובישי לאנסר תאילנד 2001. יד ראשונה השכרה, הייתה לה פגיעה (כנראה קלה) בשסי שלא נתגלתה במעמד הרכישה אלה על ידי השמאי בסוף דרכה. רכשתי אותה בשנת 2005 בהנחה של 35% מהמחירון, הקילומטרז' היה 120 K והיא נהרגה ממכה מאחור בתחילת שנת 2008 כאשר הקילומטרז' היה 210 K. משך כמעט 3 שנים לא ידעתי איתה צרות. התקלות שהיו הם הצופר (200 ש"ח), החלון הקדמי (250 ש"ח) האלטרנתור (700 ש"ח) והטסט לשנת 2007 (כמעט 2000 ש"ח). הייתי צריך גם להחליף מצבר, אבל זה לא נחשב לתקלה. בסופו של יום קיבלתי עלייה פיצוי מצד ג' של הבמוו הפוגעת כמעט בגובה של מחיר הרכישה. היא הייתה יחסית זריזה ומושכת היטב, אך רועשת וזוללנית. הייתי מתדלק בכפר קסם תמורת שטיפה חינם, ובכל פעם ניגשו אליי התושבים המקומיים והתעניינו לרכוש אותה. כמה פעמים השארו לי פתקאות עם הצעות רכישה גם בתל אביב. משום מה איש לא מתעניין בהונדה החדשה שיש לי כרגע. לדעתי לנסר בתור יד 2 הוא רעיון לא רע בכלל בגלל המחירון הנמוך, האמינות המופלגת (כמובן תלוי במזל) והטיפולים הזולים.

פורסם

דוקטור הלנסר שקנית שונה בהרבבה מובנים מהלנסר שפותח השרשור מדבר עליה.

ולפותח השרשור - הנתונים לא מספיקים, כדאיות העיסקה נגזרת גם ממצבו של הרכב והמחיר הנדרש.

פורסם

יצא להפגש גם עם לנסק קלאסיק, ודווקא התרשמתי כי מדובר ברכב מאוד דומה במחינת התחושה (אין לי מושג מה היו ההבדלים מתחת למכסה המנוע, אשמח ללמוד). אני מאמין כי בתור רכב בסיסי להעברה מנקודה לנקודה זו תמורה לא רעה למחירון הנמוך. אין לי גם מושג מה היתרונות של המתחרים (מאזדה, טויוטה וסוברו) אשר מצדיקים את ההפרש במחיר יד 2.

פורסם
יצא להפגש גם עם לנסק קלאסיק' date=' ודווקא התרשמתי כי מדובר ברכב מאוד דומה במחינת התחושה (אין לי מושג מה היו ההבדלים מתחת למכסה המנוע, אשמח ללמוד). אני מאמין כי בתור רכב בסיסי להעברה מנקודה לנקודה זו תמורה לא רעה למחירון הנמוך. אין לי גם מושג מה היתרונות של המתחרים (מאזדה, טויוטה וסוברו) אשר מצדיקים את ההפרש במחיר יד 2.[/quote']

טוב בקשר למחיר המבוקש דורשים 44000 ש"ח

הרכב אומנם רכב חברה אבל יש משתמש יחיד

כמובן לאחר בדיקה נדע מצב כללי כרגע לפי דברי המוכר הרכב בובה

ובתומנה מבחוץ הרכב נראה טוב אפילו י גלגלי מגניזיום

אפשרות שניה לקחת סובארו אימפרזה 2006 10000 ק"מ מבקשים 50000 ש"ח מילסינג באג'ט

פורסם
לגבי הלנסר המחיר גבוה מדי,תציע להם 40,000

ועוד שאלה,בתור התחלה יש לך טופס בדיקה לגבי תאונות?

:lol:

עדיין אני לא בשלב של הבדיקה

אני עדיין בשלב של לשקול האם כדי הרכב הזה או להמשיך לחפש

כמובן אם נמצא לנכון שהרכב מתאים הקח אותו לבדיקה

פורסם

שלום לכולם

ובכן לאחר הבדיקה הראשונית יתברר כי הרכב עשה 158500 ק"מ, אבל המראה החיצוני והפנימי היה טוב

הכן רכב שמור, הרכב מטופל במוסך מורשה של מיצובישי טורינו בתל אביב , דברתי עם המוסך ומסרו כי הרכב מטופל באופן סדיר

טיפול אחרון בוצע לפי חודש ב 155000 ק"מ

להלן ממצאי הבדיקה :

1. מנוע : רעש מערכת תזמון ושסתומים ושריפת שמן מנוע , להחלף רצועה/שרשרת תיזמון לפי הוראת יצרן ,ניקוי ותיקון מערכת הקירור, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים .

2.לתקן זויות היגוי , חופש במערכת היגוי , נקישות במתלה.

3. לחיצות פח , תיקוני פח וצבע סביב , תיקון בגוף מימין , פגמים בצבע , פגושים פגומים.

4. לפרק גלגלים לבדיקה.

5. צמיגים אחוריים פגומים.

6. פנסי חזית פגומים.

7. שמן כהה דסקיות הילוכים שחוקות, תושבות תיבת הילוכים פגומה , רעש וחופש ממערכת הנעה .

לרכב יש טסט עד 07/10 הטסט בוצע באותו מכון.

סכמנו על מחיר של 40000 ש"ח

מה אתם אומרים לסגור אני אמור מחר לסגור עניין .

:lol::lol::lol:

• תוכן חדש...