Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב מת המצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Audi A3 2002

בעלי הרכב לא גר בארץ. אני אחראי להוציא את הרכב לסיבוב מידיי פעם. הבעיה היא שאם במשך 10 ימים לא מניעים - המצבר מת. אם שוטפים את הרכב בזמן שהרדיו פועל (שעתיים בערך) - המצבר מת. אם מנתקים את המצבר לתקופה שבה יודעים שלא יסעו ברכב - משהו אחר במערכת החשמל נדפק (פעם אחרונה זה היה לוח השעונים שעלותו גבוהה עשרות מונים בהשוואה למצבר).

אני בטוח שיש איזשהו צרכן חשמל בעייתי ברכב או קצר כלשהו. לא מבין איך המצבר מת כל כך מהר. ברכב שלי לדוגמא, גם אחרי היעדרות של שבועיים, הוא מניע כאילו נהגו בו באותו יום.

מה עושים?

פורסם

צריך לבדוק את המצבר עצמו, את עוצמת זליגת הזרם כשכל צרכני החשמל כבויים כדי לוודא שהזליגה אינה מעל הרצוי ולכן פורקת המצבר.

לבסוף יש לבדוק גם את טעינת האלטרנטור כדי לוודא שהיא תקינה.

אם כל תוצאות הבדיקות יהיה תקינות, אז נסה להניע המכונית אחת לשבוע.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...