Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם

יצאנו לחופשה ואצל ההורים הנסיעה הייתה ארוכה בסופה התגלה שכשעומדים (פקק...) שהחום מנוע עולה באיטיטת וממש מגיע לקו האדום לאחר עצירה של כ 15 דקות המשכנו בנסיעה ולאחר עוד 20 דקות כשחנינו היה אותו דבר.

לפני יומיים המוסכניק שטף לי את הרדיטור כי היה בא בוץ .. שם מים ירוקים כמו חדש .. כניראה שזה לא עזר.

בקיצור אני צריך מוסך שמבין ברובר באיזור הקריות עדיף לא חיפה אבל אם אין בריירה אז בסדר ...

תודה רבה ואני מקווה שאוכל לסיים את הכל מחר ולהמשיך בחופשה בשמחה .

פורסם

היתה לי בעיה דומה בדיוק לפני כמה שנים עם מיצובישי סיגמא.

גם אחרי ניקוי הרדיאטור זה לא עזר.

הסתבר לבסוף שבטרמוסטט היתה בעיה שהוא לא נפתח בזמן כתוצאה מבלאי טבעי.

לאחר החלפתו הכל היה בסדר.

תבדוק גם את הוונטות.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

חבל שהמכונאי שלך הוא בלאי, מים ירוקים לא טובים לרובר משתמשים בLLC, האמת יש את מוסך תלתן במפרץ חיפה אבל עדיף לך להגיע למוסך און גל אקספרס השירות יותר טוב מבתלתן

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הבעייה שתיארת נובעת לדעתי מבעייה בוונטה (הייתה לי את אותה הבעייה בדיוק ברובר 25 שלי ) .

קודם תבדוק שהפיוזים תקינים , לאחר שבדקת זאת תניע את הרכב וחכה לפעולת הוונטה אם אתה רואה שהחום מנוע עולה והיא לא נדלקת נסה לתת עלייה מספר מכות קלות עם פטיש , אם הוונטה נדלקת (אפילו ל חצי שנייה) כנראה שהבעייה היא בפחמים גמורים .

תעדכן.

פורסם

בס"ד

לפי דעתי הוונטות בסדר. בכל מקרה אני ינסה להתקשר אליהם אותלי הם פתוחים ביום שישי

אני מקווה שהרכב לא ישאר הרבה זמן במוסך ואוכל להמשיך לחופשה .. תודה לכולם. אני מקווה שלא אשכח לכתוב מה בסוף.

פורסם

פותח השרשור יש לך ידע בסיסי על מכוניות? איפה נימצא מיכל עיבוי? איך נירא הרדיאטור?

עם אתה תצלם את המנוע שלך מלמעלה אז נוכל לחסוך לך כסף על מוסכים שאוהבים לקחת אותו ממך.

בכך שנסמן לך בתמונה במה צריך לגעת ומה לרהות כדי לבדוק מה תקול

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
פותח השרשור יש לך ידע בסיסי על מכוניות? איפה נימצא מיכל עיבוי? איך נירא הרדיאטור?

עם אתה תצלם את המנוע שלך מלמעלה אז נוכל לחסוך לך כסף על מוסכים שאוהבים לקחת אותו ממך.

בכך שנסמן לך בתמונה במה צריך לגעת ומה לרהות כדי לבדוק מה תקול

את זה לא ידעתי ( וכן יש לי קצת ידע בסיסי יחסית ברכבים אחרי שנות נהיגה על כל מיני סוגים גם בנזין וגם דיזל )אבל בכל מקרה הקשבתי לעצתו של חבר הפורום והכנסתי אותו למוסך אקספרס לאבי. אני מקווה שבעז"ה הוא יצא עד הצהוריים אני מקווה שזה יגמר בטרמוסטט . ד"א כמה עולה הטרמוסטט שלו .. ? המוזר הוא שפשוט בעמידה הו עולה באיטיות אולי פשוט אין כח למאוורר בעמידה לעזור למנוע להוריד את החום..

פורסם

טרמוסטט + בית טרמוסטט אני מאמין שיעלה בסביבות ה 450 ש''ח (זה המחיר ברובר שלי) , אבל אם מחליפים את הטרמוסטט אז מחליפים גם את המים , שזה יעלה לך עוד 180 ש''ח (מים אדומים לפי המלצת יצרן), למרות שכמו שאמרתי אם הבעייה היתה בטרמוסטט כנראה שהרכב היה מתחמם גם בנסיעה .

עמנואל.

פורסם
את זה לא ידעתי ( וכן יש לי קצת ידע בסיסי יחסית ברכבים אחרי שנות נהיגה על כל מיני סוגים גם בנזין וגם דיזל )אבל בכל מקרה הקשבתי לעצתו של חבר הפורום והכנסתי אותו למוסך אקספרס לאבי. אני מקווה שבעז"ה הוא יצא עד הצהוריים אני מקווה שזה יגמר בטרמוסטט . ד"א כמה עולה הטרמוסטט שלו .. ? המוזר הוא שפשוט בעמידה הו עולה באיטיות אולי פשוט אין כח למאוורר בעמידה לעזור למנוע להוריד את החום..

תגיד לאבי שאלעד שלח אותך עם הרובר 200 הלבנה, הוא ישר יגיד לך המשוגע עם האוטו הלבן והחבר שלו עם האפור :D

בכל מקרה אתה יכול להיות בטוח שתצא בסדר משם, אם שמיל או בוטרוס עבדו על הרכב שלך הוא יהיה נינג'ה, ואל תשכח לעדכן אותנו איך הסתיים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בס"ד

אז הייתי אצל אבי. הוא אמר לי להשאיר את הרכב עד יום ראשון והוא יבדוק אם הוא יכול לעזור. אני צריך את הפקק של מיכל העיבוי כי הוא סדוק. אז הוא אמר שאם יש לו הוא ישיג לי ואם הוא לא ישיג אז איפה אפשר פה לקנות כזה חלק פשוט (זה תואם הונדה סיויק ?)?. מחר אני יסע אליו ומקווה שנוכל להמשיך בחופשה שלנו ... ד"א-חובה מים אדומים ? (מה ההבדל מהירוקים?)

פורסם

כמו שאומרים "עם היצרן אמר, אז הוא יודע על מה הוא מדבר" :smile:

ועם אני לא טועה אז מים אדומים מיועדים לעבוד בתנאים יותר קשים, ושומרים יותר על חלקי מערכת הקירור.

ובסך הכל מה אכפת לך, 160 שקל(שתי גלונים) ויש לך מים אדומים, עדיף מקורי שיש רק במוסך המורשה.

:morning:

פורסם

יוגב חזרתה מהמתים? איפה נעלמתה, לא שומעים מימך?

בקשר למים הכחולים, מעכשיו אני ידע! תודה על המידע =)

דרך אגב זה בכל מנועי הונדה מים כחולים?

ובמה מים כחולים מתעפיינים?

• תוכן חדש...