Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור לכל מי שמאורע בת'רד שלי בנוגע לקלאסים של מגברים והבדלים בצריכת הזרם שלהם יודע שאני שנמכתי את ההגברה של הרכב הפרטי.

וובכן - הניתוח הושלם והחולה, שלום לה.

ההגברה הנוכחית כרגע היא -

אינפיניטי קאפה 52A על המידבאסים של האילייט - כן כן... קראתם נכון.

JBL GTQ200 על הטוויטרים והמידים.

CS300.1 על הקאפא 12 אינטש (כרגיל)

ו4XS וEQ5 ו9853 שמנצחים על התזמורת.

מה אני אומר לכם...

אני לא יודע איזה סוג של RMSים JBL שמו במגבר הזה - הוא מפלצת! חזק מידי לטוויטרים האלה ובכלל מעבר לסקאלה בשביל המידים - הגיין כמעט סגור על כל ארבעת הערוצים שלו והייתי צריך לסגור כמעט לחלוטין את הLEVEL ב4XS לטוויטרים ולמידים.

הוא 37RMS כפול ארבע אבל נראה לי שהוא הרבה הרבה מעבר לזה... לא פרופורציונאלי בכלל.

הקאפא 52A מרים בכבוד רב את המידבאסים

סה"כ המערכת מאוד פתוחה עכשיו, אבל פחות נקיה מאשר היא היתה על הקיקר והסוני.

בעוצמות בינוניות עד בינוני גבוה - המערכת דווקא נשמעת יותר טוב היות והטוויטרים בהירים יותר ופתוחים יותר והמידבאסים נשמעים טוב אבל קצת פחות דומיננטי וזה בהחלט גורם למערכת להשמע טו-אוב.

אבל בעוצמות גבוהות זה כבר הולך לאיבוד, מתלכלך בחלק מהמקומות ומאבד פירוט - אם כי אני על כוונים ראשוניים.

אבל בגדול - המערכת נשמעת טוב מאוד, לא חשבתי שהתוצאה תהיה כל כך טובה ביחס להגברה הנוכחית.

בחלק מהמקרים היא אפילו נשמעת טוב יותר מאשר קודם, נראה מה קצת כיוונים יצליחו להשיג...

בגדול - אני הולך להשאר עם הסטאפ הזה כי המערכת הזאת צריכה מעכשיו והלאה למלא תפקיד של מערכת שניה.

אני מרוצה 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אדי מרוצה, כולנו מרוצים!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אפשר לנעול - ת'רד נוסח האחים גרים לאודיו ומולטימדיה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה... כן - תודה :-P

אבל זה בטח כבר היה בליסינג :wink:

Pioneer TS-X150

פורסם

סופסוף פוסט של אדי בלי קיקר. כמעט. לא התפתית והיית חייב לכתוב:

סה"כ המערכת מאוד פתוחה עכשיו, אבל פחות נקיה מאשר היא היתה על הקיקר והסוני.
:lol:

אני שמח שאתה מרוצה, אבל מתי אתה משדרג?:roll:

פורסם

לאט לאט... לאט לאט...

קודם כל צריך לשתול את הסוני ברכב ליסינג ולראות אם אכן אני אוהב את התוצאה של הטוויטרים או שאני נשאר עם ה#$% ZX150.2 :-D

אחרי זה - כשיהיה לי ליין שלם של #$% ZX למכירה - הכסף הנ"ל ילך כולו כעזר למטרת שדרוג ההגברה של הסט הקדמי.

יש לי כרגע שלוש אופציות עיקריות - אבל הפעם. אני אשמור את זה לעצמי.

וזה יקח מינימום חודשיים עד לשדרוג הקרוב.

אחרי זה אני מתחיל לנוח על זרי דפנה באמת תוך כדי ביצוע מהלך של בניית CARPC לרכב הבא...

וכן - אחרי השדרוג בליסינג אני גם אמכור את הKX... אחרון המוהיקנים בשביל מנוחת זרי הדפנה :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מעריך את הצנזורה העצמית שלך. זה תורם לנראות הפורום..:wink:

מה אתה מתכנן לגבי הCarPC? ומה לגבי מסך 32" ממונע בתא מטען למסיבות יער? יבוא טוב עם הזרי דפנה.

פורסם

לגבי צנזורה עצמית - זה בגלל שכשאני רוכש מגבר - עלול להתפתח ת'רד מריבה רציני בין כמה וכמה גורמים בפורום... :-D

לכן אני מעדיף פשוט לשתוק.

ולגבי מסיבות יער ומסך 32 אינטש - אני גר בראש העין, אם אני חוצה את הרחוב שלי ועובר את הכביש, אני בתוך היער... אז אני פשוט מפעיל את המסך בסלון :-D

ולגבי הCARPC - כרגע אני עוד לא בטוח, אבל ראיית לילה נמצאת בתוך העסק... ומסך משקפיים...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...