Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, מכיוון שלאחר לבטים רבים הגעתי להחלטה שאני מעוניין לפתוח מוסך שיהיה יותר בכיוון של מעבדה לדיאגנוסטיקה אני

נזקק לייעוץ ברכישת מחשב דיאגנוסטיקה.

מכיוון שהמחירים לא זולים כלל, אין לי מקום לטעויות ואני צריך מחשב שיכסה על מרבית הרכבים ושיהיה נוח לנייד אותו.

לצערי אין לי ידע גדול במחשבי דיאגנוסטיקה ולכן אני פונה אליכם (דניסאן , דוד ברזילי, מרק?) המליצו לי על ה LAUNCH X431

שבגדול מכסה על כל הרכבים ושיש לו "וותק" בשוק (מה גם שמחירו סביר)

שמעתי גם על המחשבים של TEXA, אך אין לי יותר מידי מיידע עליהם....

בכל אופן עזרה תתקבל בברכה... יום נעים!

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני ממליץ בחום על קרמן לייט , הוא ממש סורק מעולה יש לי אותו מזה מספר שנים והוא מכסה 75 אחוזים בהצלחה מרובה.

הסוכן הוא KVO , שם הבוס : ויקטור , השרות מעולה . יש לי גם TEXA עליו שאל אותי דרך "הפרטי".

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• ספונסר פורום
פורסם

אין סורק אחד שיעשה הכל בכל הרכבים,היו כבר הרבה שרשורים על זה,דעתי היא,רק סורקים מקוריים,היום יש חיקויים סינים לכבלי הסורקים עם תוכנות מקוריות שזהות למקורי,ועשות הכל,בעקרון,הלאנצ' לא ממש טוב.

יש למחוון ספידומטרים סורק חדש שהתנסתי בו והתרשמתי לטובה במשפר גדול של רכבים.

http://www.speedometer.co.il/he-il/50/519

ברמת העקרון,אם אתה רוצה להפוך את זה לעסק,אין שום סורק שיעשה את זה,תאלץ לרכוש מספר סורקים.

אורן

פורסם
טוב, מכיוון שלאחר לבטים רבים הגעתי להחלטה שאני מעוניין לפתוח מוסך שיהיה יותר בכיוון של מעבדה לדיאגנוסטיקה אני

רק לשם הסקרנות, על בסיס איזה רקע טכני וניסיון החלטת שאתה פותח מעבדת דיאגנוסטיקה לרכב?

פורסם

10 שנים כמכונאי מספיקות??

בכל אופן מפאת תקציב לחוץ אני נאלץ לרכוש מכשיר אחד שיכסה את מירב המכונויות עד אשר יהיה תקציב לרכישת מכשיר נוסף \ משלים.

מחר אברר על הכרמן בהמלצתו של ברזילי

פורסם

לעניות דעתי, 10 שנים כמכונאי בהחלט לא מספיקות, אך איני מכיר אותך ואולי בהחלט יש לך את היכולות הטכניות והניהוליות לפתיחת עסק שכזה.

שא ברכה והצלחה בכל מקרה.

ושאלות שלך הנה ה 10 סנט שלי:

מעבר לסורקים שברור שתזדקק למגוון (לרכב אסיאתי, אמריקאי וארופאי).

תזדקק לקישור או ספרות מקצועית, שהיום מגיעה און ליין או במידה אלקטרונית, למגוון רחב של דגמי רכב, הכוללת שרטוטי חשמל, מחברים, מיקום רכיבים ועוד.

סקופ מעבדה דיגיטלי בעל יכולות הקלטה ואחסון, אני לא ממש הייתי מרוצה מיכולות הסקופ הגנאריות שמגיעות עם חלק מהסורקים.

כלי עבודה רגילים ויחודיים לאבחון, שעוני לחץ, ספיקה, ערכות מחברים לבדיקה, רבי מודדים, עמדת הלחמה מקצועית, כל מיני חלקי מערכות ממוחשבות לצורך החלפתה לניסיון.

אה, כמעט שכחתי, הרבה חברים מהענף לקבל עיצות ומידע שיכול להיות שווה מפז.

פורסם

תודה דניאל, תבורך על תשובתך, זה הרבה יותר עדיף משאלות מיותרות (כן ניצן, גם אתה..)

ולצורך העניין, אני צריך המלצה מבעלי ניסיון גם אם אחליט לרכוש את המחשב בשביל לשחק בטטריס.

בכל זאת 20 אלף +/- :roll:

פורסם

דויד אני דווקא חושב שדניאל צודק תיקח ממני את כל החומר הטכני שאני חשוף אליו בכל שעה אם זה בדרך עבודה ושירטוטי חשמל, אני יהיה שווה עדיין משהו אבל ממש לא הרבה.

ולגביי העשר שנים אני חייב לציין דוגמא שקרתה היום במוסך, יש אצלנו בחברה מכונאי אחד האלופים ומאוד קשה לסחוב ממני מחמאה שכזו הוא עובד כ-15 שנה רק מאזדה פורד ולינקולן לפני כן עבד במוסכים אחרים אבל זה לא רלוונטי לעיניין, היום הוא הרכיב ראש מנוע מספר 1 של אקספלורר לאחר שהניע את המנוע נדלקה לו נורת תקלה המתריאה על חיישן קיימשפט בראש 2 תקול, לאחר שניגשתי לספרות ומבירור איתו מסתבר שבראש השמאלי הקיימשאפט צריך להיות בשעה 12 לראש ואילו בימני הקיימשפט בשעה 11 הוא הרכיב את שניהם ב-12 תקלה שכזו כיצד ניתן לפתור ללא חומר טכני?(כמובן שדיברתי על שרשרת תזמון)

ויש לי עוד המון דוגמאות לטעויות שנובעות מחוסר חומר ולא מחוסר ידע.

פורסם
דניאל שלום , צריך לעודד , שיתחיל וינסה , הזמן ישפר אותו ויוביל אותו אל כל מה שנחוץ .

צריך לעודד וחשבתי שכך עשיתי, אך גם אסור להשלות .

אתה ותיק בענף וראית בטח קולגות פותחים וסוגרים עסקים. זמן זה בדיוק המשאב שלא יהיה לו, שעסק כמו מוסך קם אין זמן לשכר לימוד ואם לא תהיה מיידית עבודה ובשפע, יחד עם נסיון בניהול מקצועי ונכון, העסק יסגר במהרה, בטח ובטח שמדובר במעבדת דיאגנוסטיקה, שבו אין מקום להתגלחויות על חשבון הלקוח. הרי באים למקום כזה לקבל איבחון ולא לעשות שמן פילטר והחלפת" אלמנט". אתה יודע, דברים פשוטים וברורים עם תימחור מדוייק ומראש.

פורסם

דניאל וניצן, מעריך את הדאגה המיותרת.

אני ארגיע אתכם, הידע שיש לי באיטלקיות גבוה מאוד, הספרות הטכנית ומאגרי המידע להם אני חשוף לא כל אחד יגיע אליהם.

עד לפה מספיק??

יום נעים והמלצות במקום התנצחויות בבקשה.

פורסם

ניסן , דניאל חבריי , התעוזה היא חלק מכריע בעסקים , הבחור יגע במה שהוא מכיר ויודע ואט אט הוא יתפתח , ילמד ויטפס מעלה.....בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...