Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אזהרה על פלאפון, אין צורך בהטפות, זה לא משהו שאני עושה בדרך כלל.

כשאני מדבר בנייד בנהיגה הוא תמיד על רמקול אצלי על הרגל, אני אף פעם לא מחזיק אותו ביד תוך כדי נהיגה, אבל הפעם הצד השני לא שמע אותי, והרמתי את הטלפון בשביל להגיד לו שיחכה רגע בזמן שאני עוצר בתחנת אוטובוס בצד הכביש (ריקה, אחרי 22:00 בלילה) בדיוק בזמן הזה ניידת שעקפה אותי משמאל עם צ'קלקה כבויה ראתה שאני עם הפלאפון והיא כרזה לי לעצור בצד.

עצרתי, הסברתי לשוטר (שהיה מאוד נחמד) את הסיפור, הוא ראה שאני לא עבריין תנועה סדרתי ואין לי עברות קודמות בכלל והסתפק בלתת לי אזהרה.

באזהרה כתוב "לאחר שכרזתי לנהג לעצור, המשכנו בנסיעה אחריו תוך כדי שמירת קשר עין רצוף עד לעצירה"

השאלה שלי היא טאורתית והיא כזאת:

מה היה קורה אם נגיד השוטר מאבד עם הרכב שלי קשר עין? דו"ח שניתן לאחר שמצאו מחדש את הנהג עד כמה שידוע לי הוא לא קביל , נכון?

תודה לעונים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זה תלוי, אם השוטר יכול לזהות את הרכב שלך בודאות או לא.

מה זה לזהות בודאות?

א. הוא רשם מספר רכב.

ב. הוא ראה פרט מזהה קריטי וייחודי לרכב שלך, נגיד מדבקות מסויימות, מכה באיזור מסויים, פנס כלשהו שלא עובד. מספר פרטים כאלו יכולים לאשרר אצלו ב-100% שמדובר באותו רכב.

ג. הוא מזהה אותך, השוטר חלף לידך הסתכל לך בפנים, ומזהה אותך.

המטרה במשפט "שמרתי על קשר עין רצוף" זה שלא תגיד שזה לא אתה עשית את העבירה. אין טעם לשמור על קשר עין אם אני מזהה ב-100% את מבצע העבירה. ובמידה כזאת נוסח הדו"ח יהיה אחרת.

רק בחשבון שניסיון לברוח למשטרה יכול להיגמר לא טוב.

פורסם

וכמעט באותו הקשר, מצטער על ההתעלקות בשירשור: (נראה לי מיותר לפתוח דיון חדש)

אני עומד ברמזור ומתכוון לסוע ישר, בתחנת אוטובוס מצד ימין אחרי הרמזור, עומדת ניידת שמסמנת לי לעצור לביקורת ואני ממשיך בנסיעה רגילה בתירוץ שלא שמתי לב אליה. מה יכולות להיות ההשלכות?

פורסם

קשר עין רציף הכוונה שלא היה מצב כלשהו שהוא איבד קשר עין עם הרכב שלך בשלב כלשהו, כך שאתה לא יכול לטעון שאולי אתה לא אותו בן אדם שביצע את העבירה ושמדובר ברכב אחר וכו.

פורסם

אני מדמיין לעצמי מישהו עם CLS אפורה נגיד נוסע והשוטר מאבד איתו קשר עין ואחרי זה עוצר אותו והנהג עונה לו : "זה לא אני אין לא מושג על מה אתה מדבר זה כנראה היה רכב אחר דומה :P".

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

קשר עין רצוף הפך לביטוי קבוע בדוחות, גם כשאין בו צורך.

כמתנדב במשטרה עבדתי פעם עם שוטר רוסי דביל שנתן למישהו דוח חניה, וכתב "קשר עין רצוף".:-)

פורסם
וכמעט באותו הקשר, מצטער על ההתעלקות בשירשור: (נראה לי מיותר לפתוח דיון חדש)

אני עומד ברמזור ומתכוון לסוע ישר, בתחנת אוטובוס מצד ימין אחרי הרמזור, עומדת ניידת שמסמנת לי לעצור לביקורת ואני ממשיך בנסיעה רגילה בתירוץ שלא שמתי לב אליה. מה יכולות להיות ההשלכות?

אם זה שוטר עצלן אז הוא פשוט יתעלם או יסנן קללה וימשיך לרכב הבא, אבל זה נדיר. לרוב מה שיקרה זה שהוא יכנס מהר לניידת, יטוס אחריך, יעצור אותך ויתן לך דו"ח על אי ציות להוראות שוטר במדים + עוד כמה דוחות שהוא ימצא כבר על מה לתת.

פורסם

כשאני מדבר בנייד בנהיגה הוא תמיד על רמקול אצלי על הרגל, אני אף פעם לא מחזיק אותו ביד תוך כדי נהיגה,.

האמת ספיקר על הרגל זוהי דיבורית תקנית על פי החוק...

שלא יעבדו אליכם :nono:

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

לא יודע על סמך מה יצאת בהצהרה הזאת, אבל לפני שכל ילד עם רישיון בחופש הגדול יקשיב לך:

נא לשים לב להודעה של צביקה בתחתית העמוד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=192984&highlight=%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA+%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D&page=2

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
. לרוב מה שיקרה זה שהוא יכנס מהר לניידת, יטוס אחריך, יעצור אותך ויתן לך דו"ח על אי ציות להוראות שוטר במדים + עוד כמה דוחות שהוא ימצא כבר על מה לתת.

לרוב במקרה הזה הם כ"כ עצבנים (ובצדק) שהוא כבר ימצא את הסעיף שיזמן אותך לבית דין ולא את הסעיף של הברירת קנס.

בכל העולם הגישה היא זהה, כששוטר מסמן לך לעצור, לא משנה מה הנסיבות (אין לך טסט, אין לך ביטוח) תעצור.

אם לא תעצור, לרוב תאלץ להתמודד עם השלכות הרבה יותר חמורות מאשר העונש המקורי שהגיע לך בנוסף כמובן לעונש על העבירה המקורית שגרמה לך לא לעצור(חריג יחיד הוא אם יש 4 קילו קוק או גופה בבגאז').

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי ההגדרה היבשה של החוק נוקיה 5800 זה לא טלפון- סיבה לביטול האזהרה? :wink::lol:

בכל מקרה, אני שאלתי מה קורה אם השוטר מאבד קשר עין, לא האם כדאי לברוח לו או לא.

ברחתי בעבר מספיק משוטרים, ואני יודע במה זה נגמר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם תברח משוטר והוא יתפוס אותך גם אם לא שמר על קשר עין, הוא יכתוב בכל מקרה שהוא שמר על קשר עין וזיהה את התחתונים עם הדפס סנופי שאתה לובש...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...