Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ויכוח עם חבר שלי שהוא שוטר מגב בקבע.

אני נתתי סיטואציה כזאת, שוטר כחול במדים, רואה דיפלומט גונב משהו בתחנת דלק, מה השוטר יכול לעשות?

אני אמרתי שכל עוד הוא מראה לו תעודה עם חסינות דיפלומטית, הוא לא יכול לעשות לו כלום, חוץ מלידע את מי שצריך.

לעומת זאת, הוא אומר שהוא יכול לעקב אותו ואם הדיפלומט לא מתייחס אליו ורוצה ללכת, הוא גם יכול לעצור אותו ואף לכפות אותו באזיקים.

מי צודק?

עוד שאלה, במידה ודיפלומט ביצע עבירת תנועה כאשר הוא נוהג ברכב וניידת תנועה ראתה את המקרה, מה הם יכולים לעשות?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

על-פי אמנת וינה בדבר יחסים דיפלומטיים, לדיפלומטים המואמנים במדינה מוענקת חסינות מהותית ומלאה. דהיינו, גופו של הנציג הדיפלומטי יהיה אסור בפגיעה, הוא לא יהיה צפוי לכל צורה של מאסר או מעצר, ינהגו בו בכבוד הראוי ויינקטו כל הפעולות הנאותות על-מנת למנוע התקפה על גופו, חירותו או כבודו. החסינות היא מלאה וחלה על כל מעשה או מחדל שעשה הנציג. לכן, במידה שאותו אדם עבר עבירה, ואפילו עבירה חמורה, האפשרות היחידה העומדת למדינה הינה במקרה כזה, להכריז עליו כאישיות בלתי רצויה (persona non grata), במקרה שכזה הדיפלומט אמור לעזוב את המדינה.

בנוסף, חצרי הנציגות, רכוש דיפלומטי, מסמכים וארכיון, תקשורת דיפלומטית ודואר דיפלומטי, חסינים מפגיעה, חיפוש, תפיסה, עיקול או הוצאה לפעול. לא ניתן להיכנס לחצרי הנציגות אלא בהסכמת ראש הנציגות. החסינות משתרעת אף על רכושו האישי של הדיפלומט (כולל כלי-רכב).

חבר שלך בהחלט יכול לעשות כל מה שהוא אומר, רק שאח"כ לא יתפלא אם ימצא עצמו עומד לדין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נסעתי פעם עם רכב דיפלומטי בהודו, רצו לעצור אותי במחסום באמצע הלילה, ברגע שקלטו את לוחית הרישוי כולם זזו הצידה ולא הייתי צריך אפילו להאט..

אני רוצה לראות את המג"בניק הגבר שיעכב דיפלומט..

בריאות לכולם!

פורסם

זה בטח ישמע ככה : "סמי בחייאט סמי,תראה את הוולו הזאת,ירד לה כל הצבע הצהוב מהלוחית רישוי,תעצור אותו ותן לו דו"ח" :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

דברי החוכמה של אמיר לא הספיקו לי בכדי לשכנע אותו, הוא משוכנע שכל עוד הוא לא ברכב שלו או במשכן שלו, אז הוא כמו כל אחד אחר.

מישהו יודע מאיפה אני יכול להדפיס את מה שאומר החוק?

אני חושב שמסמך רשמי יעשה את העבודה.

דרך אגב, הוא כל כך בטוח שהוא מוכן לסכן 500ש"ח כנגד 100ש"ח.

אז תנו לי להתחיל את השבוע עם 500ש"ח בכיס:wink:.

פורסם

קרא ידידי ותחכים

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%AA_%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%94_%D7%91%D7%93%D7%91%D7%A8_%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9D_%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D

מה לעשות והחבר אמיר צודק ואת כספך תצטרך לחפש במקום אחר

לקראת הסוף יש שם אפשרות להעלות את הנוסח הרשמי המלא להנאתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה אם אמיר צודק אז אני הרווחתי לא הפסדתי.

בכל מקרה, אתה יכול להסביר לי את המשפט המצורף? והכוונה ל"שליחים" זה לשגריר עצמו או לעובדים של השגרירות?

"שליחים דיפלומטיים חסינים מכל האשמה פלילית במדינה המקבלת וכן חסינים מתביעה אזרחית ומינהלית( סעיף 31). זאת, להוציא פעולה ביחס לרכוש פרטי שלא נעשתה במסגרת השליחות הרשמית,"

פורסם

שליחים דיפלומטיים אלה כל הדיפלומטים שבאו מהארץ השולחת לכאן , ישראל נחשבת כארץ המקבלת.

עובדים מקומיים של השגרירות לא נהנים מחסינות.

בלי שאני מרגיש תעביר איזה 200 לירות לכיס שמאל:-)פיניתי מקום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
" זאת, להוציא פעולה ביחס לרכוש פרטי שלא נעשתה במסגרת השליחות הרשמית,"

אז בעצם המשפט הזה אומר שאני הפסדתי.:cry:

הויכוח היה אם השוטר רואה אותו גונב ביצת הפתעה בתחנת דלק, אז הוא יכול לעכב אותו ואף לעצור אותו.

ומה שהמשפט שציתתי אומר, אם הוא לא נשלח ע"י השגרירות לגנוב את הביצת הפתעה אז הוא לא חסין ואפשר לעצור אותו.

פורסם

אני מבין שאני צריך לעבוד קשה בשביל 600 ש"ח שלי..

כל פעולותיו חסינות גם אם הוא חונה באמצע הכביש, וגם אם הוא "משאיל "ביצת הפתעה.

רכוש פרטי הכוונה שאם הוא רצה לקנות כאן נכס או להשכיר דירה הוא יידרש לשלם כאחד האדם , עדיין אי אפשר לעוצרו .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...