Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שכרגע מותקן אצלי ברכב זה זה:

דלתות קידמיות: Kenwood KFC1351S 5.25 28wRMS 140w 1 Way

מאחורה על המדף: Kenwood KFC6970 6X9 80wRMS 400W 4 Way

רדיו דיסק: Pioneer DEH2050MPG 4x50w

מהרמקולים האחוריים אני מאוד מרוצה.. גם בלי מגבר הם חזקים ומוציאים באסים כמו שצריך, את הקידמיים ההפך, בקושי שומעים.... חבתי להחליף את הקידמיים בקומפוננט אבל לא משהו יקר מדי... אני לא צריך הספק של 1000W שישמעו אותי בקצה השני של העיר... רק שישמע יפה באוטו אבל לא חלש מדי חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** (המידע בדלתות היא 5.25)

חשבתי על כאלה: JBL GTO507C 5.25 55wRMS 2 Way שעולות בין בין 500 ל 800 ש"ח בזאפ... מה אתם אומרים אליהם? משהו אחר להציע?

גם יש לי מין בעיה כזאת: כשהאוטו מכובה לגמרה, כשאני מגביר ממש חזק אז בבאסים חזקים הצליל נעלם לאיזה חצי שניה כל פעם כשיש באס חזק... כשאני מוריד את הבאס ב אקואליזר זה לא קורה... אבל כשהאוטו מונע זה לא קורא...רק שהאיכות נהרסת אבל זה מובן... מגבר יפתור את הבעיה? תמליצו לי על מגבר נורמלי, לא חזק מדי ולא יקר מדי...

תודה מראש.

***שים לב לסגנון הכתיבה שלך והמנע משימוש מוגזם ומיותר בסימני פיסוק (...)***

פורסם

אני מאוד ממליץ לך על מורל פולס בתור קומפוננט קידמי שלדעתי אין לו מתחרים עד סכום של אלף ש"ח.

בקשר לניתוקים שאתה מדבר עלייהם אז אכן מגבר יעזור כאן. המערכת נכבית בגלל עומס על ההגברה של הר"ד.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...