Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של אישתי, סוזוקי סוויפט GA משנת 1988, התפורר האגזוז (לאחר 21 שנה...). אשמח לקבל עיצה היכן ניתן למצוא אגזוז משומש או פירוקיה המחזיקה רכבים כאלה באיזור ירושלים. בתודה חיים.

פורסם

החלק האחורי של האגזוז, היכן שנמצא הצינור פליטה. לפני כחודשיים, כאשר אישתי עשתה את ההכנה לטסט, התגלו מספר חורים שם שנאטמו באפוקסי. היום בזמן ההתנעה, החלק האחורי פשוט נפל. נראה לי כי אין ברירה אלא להחליף את כל האגזוז.

פורסם

יש מוסך לזה בתלפיות , עלות חדש אצלו בסביבות 500 כולל עבודה.

מדובר רק אל החלק האחורי כמובן.

אודי A4

דימה.

פורסם
החלק האחורי של האגזוז, היכן שנמצא הצינור פליטה. לפני כחודשיים, כאשר אישתי עשתה את ההכנה לטסט, התגלו מספר חורים שם שנאטמו באפוקסי. היום בזמן ההתנעה, החלק האחורי פשוט נפל. נראה לי כי אין ברירה אלא להחליף את כל האגזוז.

אם זה רק הצינור שהתנתק מהדוד לוקחים צינור חדש ומרתכים. בשביל זה לא קונים את כל האגזוז. וגם אם כל הדוד הלך עדיף לקנות דוד חדש, אפילו אם זה פורטוגזי או טורקי.

פורסם

מה שחשבתי הוא פשוט לקנות אגזוז משומש (אישתי לא הולכת להמשיך להחזיק ברכב עוד זמן רב). "אם זה רק הצינור שהתנתק מהדוד לוקחים צינור חדש ומרתכים. בשביל זה לא קונים את כל האגזוז. וגם אם כל הדוד הלך עדיף לקנות דוד חדש, אפילו אם זה פורטוגזי או טורקי." אי אפשר לרתך צינור חדש כי הדופן האחורית התפוררה, ד"א, האם יש הבדל בין דוד לאגזוז? כלומר, מה שאני צריך הוא דוד משומש/תחליפי?

פורסם

אגזוז זה שלוש דודים , לרוב מתפורר החיבור בין הדוד לצינור (דופן הדוד).

אתה צריך דוד אחרון , כמו שאמרתי עלות של 500 שח חדש , עבודה של 10-15 דקות להחליף.

אודי A4

דימה.

פורסם

אתם רציניים? ממה שאני זוכר (מלפני 20 שנה...) זה לא כל כך מסובך, שניים שלושה ברגים וזהו. בכל מקרה אם אסתבך, השכן שלי מוסכניק, כך שאוכל להעביר לו את התיקון

• תוכן חדש...