Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'יפ של JabbaSport מפרילינג

אם אני זוכר נכון הוא אמר לי שלא ניתן לשנות את הגדישה כתלות בלחיצה על הדוושה. ושאין צ'יפ כזה.

השאלה באמת אם הפרמטר של "גדישה מקסימלית מותרת" הוא פונקציה של סל"ד, או סל"ד+מיקום דוושת גז

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי גדישה מקסימלית היא פחות תלותית בסלד,ויותר תלולית במהלך הדוושה.

אצלי אני יכול לטפס לאט בטורים ולעבור את ה3K והגדישה עדין לא תעבור את ה6PSI לעומת 19PSI במקסימום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ברור שהדוושה שולטת בכוח של האוטו, הבעיה היא בעיקר מתחת ל 3000, שם מספיק 20% מהלחיצה כדי לקבל כמעט 100% עוצמה.

נכון, אני יכול ללחוץ רק 10% ולקבל פחות כוח, אבל בזמן נהיגה חזקה עם ברקס, גז, סיבובים, הילוכים וכו' קשה לשים לב אם אתה לוחץ 10% או 20%, ורק אחרי שתי שניות כשהכוח נבנה עוד ועוד הרבה יותר ממה שרצית אתה בדיעבד מוריד קצת לחץ.

פורסם

עומרי צודק.

לפני כחודשיים מכרתי לאון טורבו 2004 עם צ'יפ וג'אנט 18.

האוטו היה עושה כ500 ק"מ למיכל - משולב.

בנסיעה מחוץ לעיר אפילו הצריכה הייתה טובה יותר.

הנסיעה בתוך העיר הייתה רגועה ובמהירות שמתאימה לנסיעה עירונית,ומדי פעם לחיצה.

צריכת דלק קשורה למצב האוטו ולרמת ההתגרזנות.

כיום אני נוסע על STI ומגיע לצריכת דלק של 1ל-7.3 בנסיעה משולבת.

המפתח הוא רכב שמתוחזק ברמה גבוהה.

• תוכן חדש...