Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל אני חדש בפורום ולא מזמן עברתי טסט,אחלה פורום מאוד עוזרים פה.

שמעתי מכמה חברים שלי,שכל האזור תעשיה עומד להפוך למעדונים,האמת העזור מלא שם במעדונים.

שמעתי שעומדים לרכוש את כל האזור שליד הטאבון שיש שם לפי שמועות מוסכים מעולים,וכל האזור יהפוך ליוקרתי פחות או יותר ברמה של הטיילת של תל אביב.

בנתיים אני לא רואה שם שום עבודות להפך,רק לפני 3 חודשים שופץ שם מוסך.

מה אתם אומרים שמעתם על זה?

פורסם

סיכוי נמוך ביותר, רוב הסיכויים שסיפרו לך אלף סיפורי לילה ולילה.

אחד ממקורות ההכנסה הקבועות של עיריית ראשון היא אזור המוסכים באזור תעשייה הישן, מקום אליו מגיעים על בסיס יומי כמות גדולה של אנשים ולא רק מראשון גם מערים שכנות. (שים לב להסדרי החנייה החדשים בכל האזור לטובת תושבי העיר)

בוא נניח ויוקם שם מתחם מועדוני לילה... זה יגרור אזורי התקהלות מרובים שרוב הזמן (לצערנו ככה במדינה) יגיעו למצבי אלימות וכו'. מה גם שהאזור יהיה פעיל לרוב רק בלילות ובסופשים.

אז מה עדיף לעיריית ראשון לציון, מתחם אשר עובד ביום , מושך אלפי לקוחות לאותו אזור (לא רק מוסכים), אזור מתועש לייט, והכי חשוב בלילה שקט ולא צריך לדאוג.

או מתחם בילויים, שפועל לרוב בצורה אינטנסיבית בלילות וכמובן בסופ"ש, שיביא אכן כסף לאזור אך גם רעש, בלאגן ,שיכורים ,נוער הדוגל באלימות, ובמשך היום המקום יהיה שומם..?

עריכה:

בעצם במדינת ישראל , ובראשון לציון בפרט- הכל יכול להיות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

המוסכים יועברו לאזור תעשיה החדש,בגלל שבאזור שם איפה שהרומא,יש כמה מעדונים ופאבים נחמדים.

וחבל שכולם חושבים שראשון לציון זאת עיר ה"ערסים" פשוט צריך לדעת איפה ללכת,זאת עיר באמת יפה.

נקווה שזה לא היה,האזור של הפאבים שם לא יגיע לרמה של תל אביב או מקומות אחרים.

פורסם

הם יעברו רק אם יהיה להם כדאי לעבור.

המפעל שלנו ישב שם ברחוב פיק"א ולמרות שהאיזור הופשר לבנייה המגרש שלנו נשאר תעשייתי עוד 3 שנים אחרי תחילת הבניה למגורים עד שהתארגנו לצאת משם (אם היינו רוצים להישאר עוד לא היתה בעייה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה יקרה רק אם מישהו ירצה לקנות את כל המוסכים ולהפוך אותם למועדונים, ורק אם בעלי המוסכים יסכימו למכור אותם.

פורסם

יש קמצוץ של אמת בשמועה.

לי ידוע רק על מקום אחד שאמור לשנות את מיקומו, אך עדיין הוא יישאר בתחום א.ת. הישן.

את מיקומו הנוכחי הוא אמור היה לעזוב כבר לפני מס' שנים, אך רק לאחרונה החלו עבודות הפיתוח באיזור החדש, כך שיקח עוד זמן לא קצר עד שיפונה. במיקומו בנוכחי לא יקום מועדון/מסעדה אלא יסלל כביש ושאר השטח יהפוך לחניה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הסינימה כבר בבניה והוא ממוקם ליד מתחם G2 ליד קניון הזהב.

בעבר דיברו על בנית סינימה ויס פלאנט כאשר אחד מהם היה אמור להיות במקום הנוכחי שבו מתבצעת הבניה והשני היה אמור להיות קרוב לסופרלנד.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לא יקרה, האיזור תעשיה הישן בראשלצ לא יהפוך למתחם מועדונים מהסיבה הפשוטה של המכות והדקירות שהולכות שם בכמויות עצומות.

הייתה תקופה שרק מועדון אחד היה פתוח, ההוא שיחסית מרוחק מהאיזור ונמצא ליד התחנת דלק שנמצאת על הרצל(לכיוון דרך המכבים).

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

נשמע מופרך.

אני מראשל"צ, מהמערב. האיזור תעשיה ישן מפוצץ במועדונים ובחדרי סנוקר. כמות הערסים שם פשוט מפחידה!

אם יוסיפו מועדונים אני לא רוצה לחשוב מה יקרה...

חוץ מזה שרק עכשיו פתחו שם Auto Depot, אז כנראה שהכל שמועה.

• תוכן חדש...