Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חבר טוב שלי החליט לקנות רכב דומה לשלי,הרכב נבדק והסעיף הבעייתי הינו:

"שילדת מרכב-ליקויים בעל משמעות גבוהה:תיקון פגיעה בחזית,החלפת גשר קדמי,כנף ימנית,מגן מכסה פח חזית מעיכות".

הבוחן אמר בע"פ:החליפו את הגשר הקדמי,המחבר את שתי הקורות ברכב אבל זה לא פגיעת שאסי.

אני מבין מהסעיף הזה שהרכב עבר תאונה חזיתית אבל,האם השילדה נפגעה והבוחן לא אמר את כל האמת ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש יונדאי גטס בשוק כמו זבל, אל תיקח דווקא את זה שיש בה פגיעות ניכרות (שאסי או לא שאסי, ובטח אם הן במשמעות גבוהה).

פורסם

"משמעות גבוהה" הוא מושג של מכוני הבדיקה.

אם השילדה נקיה אזי היא נקיה.

לפגיעה (אם תוקנה בצורה איכותית) ישנה משמעות סחירותית גרידא (יענו בכסף...).

מסכים עם הטענה שגטס יש כמו זבל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה בשביל חבר.

הרכב דומה לדגם שלי עם 1600 וגג נפתח,דווקא לא היו הרבה כאלו,אבל זה באמת מעניין.

בד"כ כאשר מדובר על משמעות גבוהה הפגיעה בשילדה ? אז,הבוחן סותר את עצמו או שמה שצריך להאמין לממצאי הכתוב בדו"|ח והוא לא צריך להקשיב למה שאמר הבוחן בע"פ.

הבוחן נשאל,למה משמעות גבוהה,האם זו פגיעת שילדה והבוחן אמר שלא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
"משמעות גבוהה" הוא מושג של מכוני הבדיקה.

עידן

הדו"ח של מכוני הבדיקה נכתב על פי הוראות משרד התחבורה בפורמט קבוע כדי שלא כל מכון יכתוב בצורה שונה.

לפגיעות גוף ושילדה יש שלוש דרגות

שולית

נמוכה

וגבוהה

משולית אפשר להתעלם מנמוכה וגבוהה ממש לא . יש לכך ערך כספי ולא פעם גם ערך בטיחותי.

משמעות גבוהה - חפש רכב אחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...