Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פז'ו 406

Kairan
שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום נסעתי לראות פז'ו 406 שנת 97 ואני חייב לציין שהיא נראית שמורה ביותר.

אין ספק שאני הולך לקחת אותו לבדיקה אבל לפני אני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות.

הבעלים של הרכב היה גלוי איתנו מאוד וסיפר על כל כל הבעיות שידועות לו על הרכב.

לרכב יש דהיית צבע בגג בגלל השמש (כתמים), אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר.

כמה עולה תיקון צבע בגג בערך?

בנוסף יש חור באגזוז. מה עלות תיקון חור באגזוז?

בעל הרכב אמר שהמחירון של יצחק לוי לרכב זה שנת 97 הוא 21K. הוא רצה עליו 19K ואחרי

שיחה איתו ונסיונות שיכנוע רבים הוא אמר שמסכים לרדת רק ל-18K.

יש לציין שבמחירון יד 2 הרכב עולה רק 16K.

האם כדאי לנו לקנות את הרכב ב-18K והאם הוא שווה את המחיר ההנ"ל בכלל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חור באגזוז זה שטויות - תלוי איפה זה אבל כל אגזוזן מסדר את זה בחצי שעה בכמה ריתוכים ופחות מאיה או שתיים בכיס שלך.

יש מקומות שצובעים רק גג ב400-500 ש"ח, עבודה יותר איכותית זה כפול או אפילו יותר.

לדעתי ב18 אם האוטו מטופל עם היסטוריה ובמצב טוב (ומנוע 2000) תיקח.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הבעלים האוטו מטופל ומבדיקה שלי הוא במצב טוב מאוד יחסית לשנה. הולחפה רצועת טיימינג לפני כמה חודשים ,

הוחלף גיר לפני כמה חודשים (פעם ראשונה ב-12 השנים של הרכב על הכביש הוחלף גיר ויש עליו עדיין אחריות) ,

בנוסף הוחלף מצבר , צמיגים חדשים , יש מערכת ברכב. בקיצור אוטו שמור היותר גם מבפנים וגם מבחוץ.

קיימים ברכב גם חיישני רוורס. הקילומטראז' לא בשמיים , סה"כ 145K.

המנוע הוא 2000 , בנוסף יש מערכת גז באוטו מה שאומר שהוא יכול ליסוע גם על דלק וגם על גז.

לגבי ספר טיפולים מסודר לא בדקתי כל כך אבל אני חושב שיש לו.

שווה את המחיר 18K?

זה עוד בלי התיקון צבע בגג + תיקון חור באגזוז + יישור קו במידה וייצטרך (וכנראה שייצטרך בכי בכל זאת בן 12)

עריכה:

האם זה נכון שאחרי שהרכב יעבור את גיל ה-15 אני אצטרך לעשות לו שני טסטים כל שנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי הבעלים האוטו מטופל ומבדיקה שלי הוא במצב טוב מאוד יחסית לשנה. הולחפה רצועת טיימינג לפני כמה חודשים ,

הוחלף גיר לפני כמה חודשים (פעם ראשונה ב-12 השנים של הרכב על הכביש הוחלף גיר ויש עליו עדיין אחריות) ,

בנוסף הוחלף מצבר , צמיגים חדשים , יש מערכת ברכב. בקיצור אוטו שמור היותר גם מבפנים וגם מבחוץ.

קיימים ברכב גם חיישני רוורס. הקילומטראז' לא בשמיים , סה"כ 145K.

המנוע הוא 2000 , בנוסף יש מערכת גז באוטו מה שאומר שהוא יכול ליסוע גם על דלק וגם על גז.

לגבי ספר טיפולים מסודר לא בדקתי כל כך אבל אני חושב שיש לו.

שווה את המחיר 18K?

זה עוד בלי התיקון צבע בגג + תיקון חור באגזוז + יישור קו במידה וייצטרך (וכנראה שייצטרך בכי בכל זאת בן 12)

עריכה:

האם זה נכון שאחרי שהרכב יעבור את גיל ה-15 אני אצטרך לעשות לו שני טסטים כל שנה?

לרכב יש 145k שזה מעט מאד לשנה שלו,הגיר שופץ ועדיין באחריות,ונשמע שהוא מטופל בצורה מסודרת,וכמובן עם איכות הנסיעה הנהדרת של פיגו,וכל זאת ב18000ש"ח!?איזה אלטרנטיבות אחרות יש במחיר הזה?..ודרך אגב החל מגיל 19 מתחילים בשני טסטים בשנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק מערכת הגז שווה כמה וכמה אלפי שקלים והיא יכולה לחסוך לך גם קצת כסף ( זה עדיין לא היברידי... ).

נראה לי שבמחיר הזה עם מערכת גז בפנים ולפי כל המכלולים שהוחלפו ומראים שהבעלים מתקן כל דבר שיש איתו בעיה,

לדעתי בהחלט עסקה ראויה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ, הכל נראה טוב.

קצת מוזר לרכב שנסע כל כך מעט שיתקינו בו מערכת גז, שיתרונה בא לידי ביטוי כאשר נוסעים ברכב הרבה קילומטר!

הייתי בודק את הנקודה הזו עם בעל הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...