Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לקניית בורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

חשבתי לקנות בורה 2.0 ולהסב אותה לגז אני נוסע 22000 ק"מ בשנה

יש לי רכב נוסף טולדו 1.6 קצת חלש לטעמי אחרי אסטרה 2.0 DTI

אין רכב ללא מחלות לדוגמה לאסטרה רכב חזק מאוד ונוח אך המשאבת הזרקה שלה לא שורדת יותר מ200000 ק"מ סיפור קצת יקר 10000 ש"ח בחברה .

האם העיניין של הגיר בבורה אמיתי או סתם התרשמות מוטעת ?

אשמח לשמוע המלצות נוספות

תודה

פורסם

אוקטביה דיזל ידנית די חסכונית בסולר, עם אותם מנועים ניתן למצוא טולדו (יש גירסא חזקה יותר עם 105 סוסים TDI), בורה, גולף. מכוניות האלו יכולות להיות אופצייה לא רעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשביל קילומטראז' כזה עדיף לך למצוא בורה דיזל. האמינות של מנועי ה-TDI היא בסה"כ טובה, ואתה גם לא צריך להכניס ברכב שינויים כמו מערכת גפ"מ, אשר השפעתה על הרכב עדיין שנויה במחלוקת.

למידע נוסף על בורה, אנא בצע חיפוש בפורום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין רכב ללא מחלות לדוגמה לאסטרה רכב חזק מאוד ונוח אך המשאבת הזרקה שלה לא שורדת יותר מ200000 ק"מ סיפור קצת יקר 10000 ש"ח בחברה .

200K זה מרחק מרשים לכל הדעות כדי להצדיק החלפת מכלול. אפילו שהמחיר די גבוהה.

פורסם

תודה על התגובות

לגבי הדיזל נכון הם יותר חזקים נסיעה יותר כפיית אך כמו שקרה לי באסטרה הלך המשאבת הזרקה סיפור של 10000 ש"ח או חבר עם טולדו שם הלך לו הטורבו שוב סיפור של 7000 ש"ח או חבר עם בורה שם הלך לו הגיר שוב 7000 ש"ח .

בבנזין החלקים בגדול יותר זולים מהדיזל לכן חשבתי לבצע הסבה

עפ"י הנתונים היבשים יש לבורה יותר כ"ס ויותר ממומנט

השאלה אילו מחלות קיימות שם כמובן במנוע 2.0 ב 1.6 הבנתי שגיר לא ממש שורד , מנוע כמו של הטולדו אך הבודי יותר כבד ולכן הגיר מתאמץ יותר ומיכן מקצר את חייו משמעותית )

פורסם
אוקטביה דיזל ידנית די חסכונית בסולר, עם אותם מנועים ניתן למצוא טולדו (יש גירסא חזקה יותר עם 105 סוסים TDI), בורה, גולף. מכוניות האלו יכולות להיות אופצייה לא רעה.

לטולדו MK2 שנמכרה בארץ 110 כ"ס (TDI). טולדו MK3 אינה מומלצת (אם לדגם הזה התכוונת).

פורסם

1. משהו מכיר בעיות גיר בבורה בנזין הכוונה בעיקר לדגם 2.0 / 2.3 סמ"ק ?

2. עלתה לי מחשבה אולי גם האסטרה 1.6 יכולה להיות טובה לצורך הסבה מכירים בעיות בדגם או השתלבות מערכת גז ?

• תוכן חדש...