Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדשות מגע

2FAST4U
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד ומה שנוח לו.

אתה צריך לחשוב למה אתה צריך אותם, לשימוש יומיומי או רק ליציאות.

לכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו:

יומי - אין צורך לטפל, אם הולכת לך עדשה לאיבוד ההפסד הוא לא גדול (שיקול של אם יש סיכוי שתעוף לך עדשה) אבל יקרות.

חודשי - צריך לטפל בהם מחיר בינוני.

קבועות - צריך לטפל בהם אם הולכת לך עדשה לאיבוד אז חבל אבל הפשוטות שבהן די זולות.

בנוסף ככל שהעדשה היא לשימוש ארוך יותר היא יותר עבה (פחות נוחה בהתחלה).

אם אתה מתחיל המלצה שלי לקנות קופסה של יומיות (מספיקה לחודש )ולראות איך אתה מתרגל אליהן, אח"כ להחליט מה אתה רוצה לפי הצרכים שלך.

בהצלחה ואל תתיאש אם זה קשה בהתחלה :shock:

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
מי מכם שמרכיב עדשות מגע, רציתי לדעת איזה סוג הכי עדיף? יומי, חודשי, קבוע (אולי יש עוד...)

לפי החתימה שלך - אתה צריך את זה לצבא?

אני ממליץ על חודשיות, הכי משתלם.

בנוסף שמעתי על עדשות שנקראות DAY&NIGHT, שאותן אתה לובש במשך שבוע רצוף מבלי להוריד, גם בשינה (אבל זה לא נראה לי כ"כ בריא).

אם זה לצבא - תבצע חיפוש, נראה לי שהיה על זה דיון בעבר.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מי מכם שמרכיב עדשות מגע, רציתי לדעת איזה סוג הכי עדיף? יומי, חודשי, קבוע (אולי יש עוד...)

לפי החתימה שלך - אתה צריך את זה לצבא?

אני ממליץ על חודשיות, הכי משתלם.

בנוסף שמעתי על עדשות שנקראות DAY&NIGHT, שאותן אתה לובש במשך שבוע רצוף מבלי להוריד, גם בשינה (אבל זה לא נראה לי כ"כ בריא).

אם זה לצבא - תבצע חיפוש, נראה לי שהיה על זה דיון בעבר.

הראל.

האמת שהחתימה מתייחסת לסיום של המלווה שלי.

אבל יש לי מספר 1.5 שאני צריך לנהיגה וחוצמזה למרות שאני לא שם את המשקפיים כל הזמן, רצוי שאני אלך איתם או עם עדשות יום-יום כי זה כבר מתחיל להציק בלי.

כל אחד ומה שנוח לו.

אתה צריך לחשוב למה אתה צריך אותם, לשימוש יומיומי או רק ליציאות.

לכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו:

יומי - אין צורך לטפל, אם הולכת לך עדשה לאיבוד ההפסד הוא לא גדול (שיקול של אם יש סיכוי שתעוף לך עדשה) אבל יקרות.

חודשי - צריך לטפל בהם מחיר בינוני.

קבועות - צריך לטפל בהם אם הולכת לך עדשה לאיבוד אז חבל אבל הפשוטות שבהן די זולות.

בנוסף ככל שהעדשה היא לשימוש ארוך יותר היא יותר עבה (פחות נוחה בהתחלה).

אם אתה מתחיל המלצה שלי לקנות קופסה של יומיות (מספיקה לחודש )ולראות איך אתה מתרגל אליהן, אח"כ להחליט מה אתה רוצה לפי הצרכים שלך.

בהצלחה ואל תתיאש אם זה קשה בהתחלה :shock:

תודה :wink:

נראה לי באמת שאני יתחיל עם יומיות. יש איזה חברה מומלצת או משו?

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם
יש איזה חברה מומלצת או משו?

קודם כל, תעשה בדיקה רפואית לפני הקנייה (נערכת באופטיקה), דיברתי עם אנשים שפיתחו דלקת עיניים רצינית (כנראה עקב אי התאמה לעדשות).

חברה מומלצת לעדשות:

Johnson & Johnson

בהצלחה ותיהנה! זה עולם חדש ללא משקפיים! :wink:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אח שלי אני גם שם עדשות ויש לי מספר דומה לשלך קצת יותר גבוה

וואלה הייתי הולך עדשות או משקפיים עד לפני שנה ולא הייתי רואה טוב בכלל זה גרם לי להרבה פאדיחות...אני אישית לא סובל משקפיים בגלל זה גם לא הלכתי איתם

קניתי עדשות מגע קבועות שמחזיקות לשנתיים אפילו יותר תלוי אם מטפלים בהם טוב...ואני אומר לך אתה תראה שזה ממש עולם אחר למישהו שרואה מטושטש פתאום ללכת אם עדשות...ממליץ בחום אח שלי!! 8):lol:

• תוכן חדש...