Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

"העומדים מהצד"


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

 

כאשר בוחנים את שנות השלושים באירופה ואת הזוועות שהתחוללו בהמשך אל מול העם היהודי שמטבע הדברים אנחנו מחוברים אליו, ובקשר לנושא הספורט המוטורי, שבו עוסקת כתיבתי או לפחות חלקה, מתעוררת בי תמיד השאלה כיצד יתכן שמצד אחד החלה בשנת 1933 פגיעה חמורה ביהודים בגרמניה, כאשר היטלר עולה לשלטון בתחילת השנה, ומן הצד השני מתעוררת ומתפתחת תרבות הספורט המוטורי בגרמניה ומגיעה לשיאים חדשים ונמצאת כאילו בעולם משל עצמה. הדוגמא הבולטת או הכואבת ביותר, מבחינתי, היא כמובן של הנהגים שממשיכים לעסוק “בעניינים” הפרטיים שלהם, בספורט המוטורי, בעוד מסביבם מתחילים להתחולל דברים מחרידים. כיצד יתכן הדבר ? אני שואל.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מי שלא יודע או לא רוצה לדעת:

הנשיא המכהן של ה-FIA הוא Max Rufus Mosley(בן של Oswald Mosley המנהיג של ה- British Union of Fascists–איגוד של הנצים הבריטיים ( 1932-1940))

פורסם

אנו צריכים לשפוט בן על מעשיו של אביו?

האם אתה היתה מוכן לקבל גזר דין מוות כאשר אבא שלך היה אמור לקבל אותו??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
×
×
  • תוכן חדש...