Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... אני קרוב להגיע לטסט... אני כבר המון זמן מתכנן להביא מערכת לאוטו בתקציב 4 עד 4.5 אלף שקלים...

אני מתכנן להביא את האוטו שברולט מאליבו שנת 98... לא סגור על אוטו מסויים אבל אוטו ושנתון כזה בטוח

מה אתם אומרים על ה L7 בגודל 12 אינץ? כי לפי ביקורות וסרטונים שראיתי ביוטיוב נשמע סאב ממש מעולה ואיכותי.... השאלה מה אתם חושבים עליו? כמה תעלה תיבה בשבילו? אני מקווה שהאלפיים שקל בערך יספיקו גם למגבר רדיו דיסק ורמקולים רגילים...

ועוד שאלה... איפה אני אוכל לשמוע אותו בעצמי? כאילו להביא דיסק מהשירים שלי ולשמוע אותו איך הוא מנגן? כי אני דיי אוהב גם איך שהוא נראה.... ועיצוב גם חשוב לי....

עכשיו עוד משהו.... כמה עולה לעשות משהו כזה עם האורות למשל? :D

רק שמתי שיהיה מכת באס שהוא יידלק ולא שייסגר מתי שיש באס...

תודה רבה לכל הקוראים ותודה עוד יותר גדולה למי שיכול לעזור לי :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה שלא ישאר לך באגז' תקנה אותו, הסאב הזה יוצר בשביל להבריח פילים, ואתה לא יכול להבין שהוא איכותי מצפייה ביוטיוב, אין לו שום קשר למוזיקה.

אם אתה אוהב באס חזק אך עדיין מדוייק ומהיר האופציות הכי טובות סאבים כמו IDMAX , AA CAHOS/HAVOC ,FI Q אלו סאבים שידועים באיכות ועוצמה שלהם, כמובן שיש עוד טובים ורבים אבל כרגע זה מה שעולה לי לראש

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אם אתה רוצה שלא ישאר לך באגז' תקנה אותו, הסאב הזה יוצר בשביל להבריח פילים, ואתה לא יכול להבין שהוא איכותי מצפייה ביוטיוב, אין לו שום קשר למוזיקה.

אם אתה אוהב באס חזק אך עדיין מדוייק ומהיר האופציות הכי טובות סאבים כמו IDMAX , AA CAHOS/HAVOC ,FI Q אלו סאבים שידועים באיכות ועוצמה שלהם, כמובן שיש עוד טובים ורבים אבל כרגע זה מה שעולה לי לראש

מבחינת בגאז' אין לי שום בעייה... המאליבו יכולה להכיל אוניית נוסעים שלמה בתוך הבג'אז' XD... ( להבריח פילים... חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא עוזרת לנראות הפורום. קרא את הכללים*** אהבתי :D )

לפי ביקורות הסקתי שהוא איכותי וטוב.... אבל רשמתי גם איפה אני עצמי יוכל לשמוע אותו.... אני אישית שומע גם שירים שיש בהם המון באס וקיקים חזקים והרבה גם באס נמוך.... ( אני שומע כמה קטגוריות של מוסיקה שכוללות בתוכם שחורה גם קלה וגם כבדה, רוק, טראנסים, R&B ועוד....

בקשר לסאבים שהצעת... אפשר את הטווחי מחירים שלהם?

ועוד משהו... כמה עולה לעשות עם הלדים ככה כמו בסרטון שהבאתי?

***שים לב לצורת הכתיבה שלך, היא לא מקובלת עלינו כאן. הודעות שיכללו חחחח למיניהם ושימוש מוגזם בסימני פיסוק ימחקו***

פורסם

משום מה אין כאן שום מקום לעריכת הודעה....

מצאתי סרטון שמראה בדיוק מה שאני רוצה: ( רק שאני רוצה שיהיה בכמה צבעים מתחלפים כאלו... )

ההודעה מלמעלה עדיין בתוקף

פורסם

הסאבים האלה הם 2000 +, ד"א חבר מהפורום מוכר AA HAVOC שזאת הסידרה הכי גבוהה של AA, ממליץ לך לבדוק את העיניין.

מה התקציב שלך?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
הסאבים האלה הם 2000 +, ד"א חבר מהפורום מוכר AA HAVOC שזאת הסידרה הכי גבוהה של AA, ממליץ לך לבדוק את העיניין.

מה התקציב שלך?

נכון לעכשיו אני לא קונה אני אקנה רק לאחר המלווה ( אני שיעור 24 קרוב לטסט ואני מאוד מקווה שאני יעבור ראשון ).... אני בינתיים אוסף מידע על מערכות ועל סטים של מערכות ובכלליות רמקולים זה דבר שמאוד מעניין אותי.... ד"א אפשרי ללמוד באופן מקצועי את כל העניין של הרמקולים מה שאומר על איך הם פועלים וכל הדברים האלו... מאוד מעניין אותי הדבר הזה אני רוצה לפתוח חנות קטנה לרמקולים כמה שנים אחרי צבא... ברור שאני אעסיק גם מתקינים ומוכרים... יש מקום שמלמדים את הדברים האלו באופן רציני?

בכל מקרה התקציב שלי ינוע בין 4 לבין 4 וחצי אלף שקל מקסימום שאני חושב שזה תקציב מאוד מכובד להביא מאוד מכובדת ורצינית...

יש מקום שאני אוכל לשמוע את הרמקולים האלו באיזור הקריות - חיפה?

ושוב.... איך קוראים לדבר הזה של הלדים וכמה עולה לעשות דבר שכזה?

אני מדבר על דבר כזה:

תודה רבה שוב

פורסם

קודם כול ממליץ לך לקרוא את זה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1226422&postcount=1

ואת זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=194440

חבל שתקבל אזהרה או משו אתה משתמש חדש.

שגיא ההאבוק הוא לא הסאב הכי גבוהה בסדרה יש את הmayhem שהוא יותר גבוהה.

לפותח השירשור אל תשכח שבשביל סאב חזק צריך גם מגבר מונו בלוק חזק.

סאב כמו ההאבוק 15 כולל תיבה יעלה רק הוא 3 אלף שקל כולל מונו זה כבר חורג מהתקציב שלך.

והאבוק 15 אוכל את הl7 כמו חתול שאוכל עכבר מבחינת עוצמה מבחינת בעיטה ליטוף ודיוק בשמיעה.

הl7 סאב שיודע רק להשתגע לא משנה איזה שיר תשים לו הוא ישמע אותו דבר.

כשתעבור טסט בעזרת השם ויגמר לך המלווה.

עד אז תוכל לחסוך עוד כסף בצד ולהגדיל קצת את התקציב בשביל ההנאה שלך כמובן תקציב יותר גבוהה יותר אופציות.

תלמד על זה עוד קצת תקרא תתעניין ואז בסופו של דבר כשיגמר המלווה ותידע פחות או יותר מה הטעם שלך

תחזור אלינו ונעזור לך בהחלטה.

בהצלחה בעם הרישיון.

פורסם

בתור בעלים של קיקר L7 אני חייב לא להסכים עם התגובה שמעלי.

ה-L7 שלי נמצא בתיבה אטומה , לאחר שהוא עבד מס' חודשים בתיבת פורט מקורית.

בשני המקרים הסאב לא רק השתגע ובטח לא נשמע אותו דבר עם כל שיר.

למעשה אני די מרוצה מהבחירה בסאב הזה.

הסאב עובד עם שתי זוגות של K2P ואתה מוזמן לשמוע את התוצאה

פורסם

אתה גם מוזמן לשמוע את האובק 15 ותבין למה הוא אמר את זהה..

זה שמיים וארץ שתי עולמות שונים מכול הבחינות כמעט

פורסם

למה ? אלה 2 סאבים לSPL שמנסים בערך לדייק טיפה.

אני אישית חושב שההאבוק 15 מדוייק יותר בצורה ברורה, אבל עדיין הם בהחלט בריי השוואה.

בכלל נוצר פה איזה מצב מוזר, שכל בעלי ההאבוק 15 מנסים להציג אותו כסאב SQ או SQL או משהו בסיגנון, חבר'ה אתם אוהבים SPL זה אחלה, למה אתם צריכים להצתדק ולנסות לשנות או לעדן את זה ?.

נ.ב. מי שבעלים של האבוק 15, וחולק עלי. אני מתנצל בפניו מראש

פורסם

אני לא טוען שהאבוק 15 זה סאב SQ, ממש לא, אני טוען שזה סאב מאוד חזק ועדיין מוזיקלי, תקרא לזה איך שאתה רוצה.

ד"א, היה לי L7 ברכב והחלטתי לקנות האבוק במקומו.

L7 זה סאב בעל יכולת ספיגה של בערך חצי מההספק שההאבוק סופג (האבוק מאוד אנדרייטד, יכול לספוג גם 2500 RMS בתיבה הנכונה).

האבוק עולה 1000 שקל בערך יותר מה L7, שזה הבדל של 30-40%.

האבוק יותר מוזיקלי בצורה משמעותית מה- L7

הצלילים הנמוכים שהאבוק 15" חזקים פי כמה מה- L7.

אז איפה ההשוואה פה ?

שוב, אני לא מנסה להציג את ההאבוק כמשהו שהוא לא, אני מנסה לתת חוו"ד אמיתי מהניסיון שלי עם שני הסאבים על אותה מערכת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...