Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בנמל ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחנות בנמל ת"א יש לי תו נכה על הרכב אני אוכל לחנות אותו בחניה בנמל ת"א [חניה לא בתשלום]?

יש אזור שיש שמה בתים לצורך מגורים ושמתי לב שעל המכוניות יש אישורים כאלה מיוחדים .

עם התו נכה אוכל לחנות שמה?

פורסם

בת"א היכן שיש חניה שבה שפת המדרכה צבועה בכחל לבן, לכל תושב יש מדבקה

שאותה הוא מדביק על שימשת החלון, בו הוא יכל להחנות את רכבו ברחוב בוא הוא

גר או בקרבת ביתו עד 3-4 אאל"ט.

אם החניה ברידינג היא בחינם שפת המדרכה שם צבועה באפור, עד כמה שידוע לי

מעודדים את החניה במקומות האלו על מנת להפחית כניסת כלי רכב פרטיים לתוך העיר

ושימוש בתחבורה הציבורית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נתחיל מזה שכבר מזמן התוים לא חוקיים ויצאו כרטיסים במקומם.

נמשיך אם השאלה אם התו על שמך?

לשאלתך. עריית תל אביב אינה מכבדת תוים ירוקים. רק כחולים וגוררת מכוניות עם תו ירוק חופשי.

כדאי לך לחנות מסודר באיזור הזה.

פורסם

שמתי לב לסמנטיקה שבדבריך, "יש לי תו של נכה על האוטו"...

מה שאומר שאתה לא נכה ?

במקום להתחזות לנכה יש לי פתרון בשבילך, יש חניון מסודר בנמל תל אביב, העלות היא 15 שקלים.

פורסם

שכחתי להזכיר שזה כרטיס כזה קטן, מי חייב לדעת שאני נכה אולי הסעתי את סבא שלי לביקור אצל דודים ?

זה האמתי כבר לא כזה משנה כי הרגע הודיעו לי שאני עכשיו עובד במקום אחר ...

תודה בכל מקרה.

פורסם
עדיף שתתחזה לקבצן הומלס ותאסוף שקלים בצומת, אחרי כמה דקות יהיה לך 15 שקל לשלם על החניון.

האמת שזה לא עדיף, יקח זמן לקבץ 15 שקל, אם גם ככה כבר יש לו תו נכה, אז איך הגעת למסקנה שעדיף להתחפש לקבצן?

פורסם

נהגת שודים,

בת"א, תו החניה האזורי מתייחס לאזור ולא למס' בתים. אזור יכול להתפרס על פני מספר רחובות או שכונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נהגת שודים,

בת"א, תו החניה האזורי מתייחס לאזור ולא למס' בתים. אזור יכול להתפרס על פני מספר רחובות או שכונה.

.

בנוסף לתו איזורי יש תוים לרחובות ספציפיים. שני תוים.

פורסם

עד כמה שאני יודע, תו לרחוב ספציפי מתייחס למדרחוב או רחובות ללא מוצא שבהם גר הנהג.

בנוסף, יש בת"א חניונים של אחוזות-החוף המוגדרים "חניון קרוב לבית" - בחניון זה ניתן לחנות חינם (על בסיס מקום פנוי) בשעות הערב ובסופ"ש, למי שיש תעודת תושב תקפה + תו מיוחד תקף לחניה בחניון זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...