Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי גי.אם.סי ספארי שנת 91 ואני מעוניין להסב אותה לצריכת גז,

אני מחפש עזרה בנושא, קראתי המון על העניין ואפילו דיברתי עם כמה מתקינים ואני די בעניין,

מישהו יכול לעזור בהכוונה למתקין טוב במחיר סבבה ?

תודה מראש,

יניב

פורסם

היי רפי ערב טוב,

אז ככה, אחרי כמה בירורים אני יודע את זה :

1. אין לי ממיר קטליטי ועל כן אני צריך להתקין .

2. ברכב שלי יש הצתה חד נקודתית ומורשה התקנת הגז שדיברתי

איתו אמר שהוא מתקין מערכת רב נקודתי כי מערכת רגילה לא

תשנה כלום וצריכת הגז תיהיה כמו צריכת הדלת של הרכב היום, 1 ל 5 .

3. זמן ההתקנה הוא יום וחצי לערך ולשיקולי יותקן דוד בתוך הרכב או ליד הגלגל הרזרבי.

4. גז היום עולה בסביבות 2.70 ש"ח אבל נראה לי שבשנתיים הקרובות הוא יעוף מהר מאוד למעלה.

5. זמן החזר ההשקעה שלי תהיה לפי המחיר בגלל צורכי הנהיגה שלי ועל כן אני מחפש את המקום הזול ביותר.

6. הצעת המחיר שלהם היא 10700 ש"ח ואני בטוח שיש מקומות זולים הרבה יותר.

מה אתה אומר ?

פורסם

אין אישור התקנה לרכב ללא ממיר קטליטי וזה לא רכיב שאתה מחליט פתאום להתקין. שורה תחתונה לא תקבל אישור למערכת גז לרכבך.

פורסם

ולחיזוק מה שכתב דניאל, דיברתי עם מתקין (איכותי ואמין) והוא מייד אמר שזה בכלל לא כדאי כי גם אין ברכבך חיישן חמצן

וכדי לעבור את תקינת מע' הגז ע"י בדיקת הטכניון, פליטת המזהמים צריכה להיות ברמה של רכב משנת 1995 ומעלה שיש בו ממיר קטליטי עם חיישן חמצן ומחשב ששולט על הלמבדא (יחס תערובת דלק להקטנת זיהום האויר).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ניתן להוסיף חיישן חמצן לרכב זה. למחשב יש כניסה שמיועדת לחיישן. בנוסף, צריך לשנות ברכיב הזכרון שבמחשב, EPROM, דגל שאומר למחשב שישתמש בנתון שמגיע מחיישן החמצן. ניתן להזמין CHIPים מתוכנתים כאלה מ מבריאן ב: www.tbichips.com

או לנסות למצוא במגרש גרוטאות רכב דומה, שכן מצויד בחיישן חמצן, ולקחת ממנו את הEPROM ולהתקין במקום הEPROM במחשב שאצלך (לא צריך הלחמות וציוד מיוחד. מוציאים את הEPROM עם היד מהSOCKET ומכניסים את הEPROM האחר עם היד) או לקחת מהגרוטאה את כל המחשב.

פורסם

בוקר טוב, גם אני מתעניין בהרכבת מערכת-גז לרכב כזה...

לטענתכם לא תאושר הרכבת ממיר-קטליטי מבחינה חוקית, הווה אומר שאפשר לשכוח מהרעיון של מעבר לגז?

In torque we trust

• תוכן חדש...