Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני שנה מיד שניה סובארו אימפרזה 1600 מודל 2006 - יש לי כרגע באוטו צמיגים סינים GT Champiro שבגדול עושים המון רעש ומרגישים לי לא הכי איכותיים ומכיוון שהם ממילא מתחילים להגמר חשבתי להחליף. עכשיו, אני לא מאמין שהרכב הגיע איתם כשהיה חדש וכנראה שהבעלים הקודם החליף - אז מה היה שם במקור?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות :)

פורסם

כזכור לי הרכב במקור מגיע עם צמיגי מישלין (לא זוכר את הדגם) במידה 185/70 R14.

צמיגים שקטים ונוחים אבל האחיזה שלהם לא משהו ונשחקים די מהר.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אני רוצה לקנות צמיג איכותי (כלומר לא סיני) וחשבתי שמה שמגיע במקור הוא מה שמומלץ על ידי היצרן.

אני אבדוק לגבי מישלין ונראה מה המחיר.

פורסם

למישלין יש צמיגים מעולים, רק החסרון אצלם זה המחיר

שגבוה ביחס למתחרים. קח בחשבון.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

לאנגלים יש פתגם שאומר "אנחנו לא מספיק עשירים בשביל לקנות בזול" - אני תמיד מאמין שעל איכות צריך לשלם.

בכל מקרה תודה על המידע!

שרון.

פורסם

זה משפט נכון - והוא נכון בהשוואה בין צמיגים לבין חתיכות פלסטיק שחורות שמגיעות מסין (כל מני GT , צ'אמפירו וחבריהם).

בין החברות הגדולות , במיוחד בדגמים משפחתיים - זה פחות קריטי.

קנה סט צמיגים מחברה ידועה , טריים וסע לשלום.

לגבי ה"מה ממליץ היצרן" - הרשה לי לגכך.

היצרן שם את מה שהיה לו דיל טוב איתו באותה שנה (ולכן לא פעם אתה רואה צמיגים אחרים על אותו דגם רכב בין שנתונים , או אפילו באותו שנתון)

אל תתרגש יותר מדי מזה.

פשוט כלקח - לא קונים צמיגים סינים זולים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לאנגלים יש פתגם שאומר "אנחנו לא מספיק עשירים בשביל לקנות בזול" - אני תמיד מאמין שעל איכות צריך לשלם.

בכל מקרה תודה על המידע!

שרון.

נכון שזול זה יקר, אבל לא כל דבר יקר יהיה טוב יותר בשבילך. לפעמים אתה משלם על אייכות ולפעמים אתה משלם על מותג ופרסום.

מישלין חברה טובה שהשכילה לשדר המון פרסומות, עדיין לא יהיה הבדל ממשי ברכב שלך בין צמיגי משלין, טויו או ברידסטון.

מציע לך לבצע סקירת מחיר ולבחור צמיג אייכותי (לא סיני ורצוי שלא תאילנדי) במידה של הרכב.

נ.ב מישלין אנרגי הוא אחד מצמיגי הדריפט הטובים עליהם נהגתי. האחיזה שלו היא כל כך גרועה שהרכב מחליק בקלות מדהימה. לא הייתי קונה אותו כצמיג לרכב המשפחה שלי...

פורסם

תודה על העיצה סנדה. המוסכניק שלי הציע לי שני צמיגים: אחד של Maxxis ב- 290 ליחידה ועוד צמיג של Bridgestone ב- 350 שקל ליחידה. צמיגים של מקסיס יש לי על האופניים שלי ואין לי טענות... מצד שני ברידג'סטון זה מה שיש לי בגלגל ספייר רק חבל שהוא יקר ב-60 שקל ליחידה מהמקסיס או ב- 240 לכל הסט. הקיצר אני עוד מתבלט.

פורסם

תקנה צמיגים מחברה מובילה(מישלין, פירלי-מאוד יקרים אבל שווים, ברידג'סטון, קונטיננטל וכו) ובבקשה אל תקנה סיני או קוריאני. ואל תייחס לצמיגים המקוריים של הרכב, לא תמיד הם הכי איכותיים. אני מכיר גולפים ופאסאים שמגיעים עם צמיגים של קומהו מהחברה. אז קומהו פתאום טובים לרכב מאשר מילשין לדוגמה?ממש לא

• תוכן חדש...