Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לקנות רכב לאחותי והרכב שעלה במחיר סביר(50K) לרכב סביר זה הלנסר 04-05.

אני לא יודע בדיוק מה המחירון של הרכב, איזה דגמים יש(מבחינת רמות גימור ובטיחות) ואיזה מנועים יש. בעיקרון אני מתכוון ל1.6 עם 98 כ"ס, שהוא נראה לי קצת חלש, אבל אם יש למישהו חוות דעת או מבחן על הרכב(שלא מצאתי) מוזמן לשתף.

עוד דבר ראיתי תמונות של הרכב ומבפנים הוא נראה קצת ישן וכאילו לא חשבו יותר מדי. יש דברים שצריך להיזהר לפני הקנייה? בעיות או מחלות ידועות של הרכב?

תודה!

פורסם

בקשר למחירון- אתה יכול לבדוק כאן .

אתה אמרת: "קצת חלש, קצת מיושן, כאילו לא חשבו יותר מדי".

הדבר היחיד שיכול למשוך ברכב הזה - מחירים יותר נמוכים ,יחסית לקורולה\סיויק\ מאזדה 3.

לא ידוע לי על בעיות אמינות בלנסר קלאסיק.

אני אישית הייתי מעדיף את ניסן אלמרה פרפקט עם מנוע 1800 סמ"ק על הלנסר המדוברת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לחבר את האלמרה 1.8, זה רכב פשוט אלכוהוליסט והוא לא בא בחשבון. מה שגם כמה כבר אלמרה אתה רואה, ואיזה שוק יש כיום לרכב הזה? הסיבה היחידה שאנחנו חושבים על הלנסר זה בגלל המחיר הנמוך למשפחתית שמקבלים.

• תוכן חדש...