Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב שהוא בעיקרון הרכב הראשי בבית

השימושים העיקרים הם הלוך חזור לעבודה של אישתי(70ק"מ) ביום וקצת נסיעות בשבת עם המשפחה

רכב שיהיה נוח וחסכוני קל לאחזקה ולא יקר ובמיוחד אמין

עד היום (10 שנים אחרונות) יש לנו מיצובישי לנסר מודל 93 שקנינו אותה ב80000ק"מ ועכשיו היא 240000

למעט משאבת מים וטיפולים שותפים לא החלפנו כלום והרכב נוסע מעולה בלי בעיות חוץ מצריכת דלק גבוהה

יש רכב שלפי דעתי מתאים לנו והוא הסוזוקי SX4 ראינו באחת מחברות ההשכרה רכב כזה (זה די נדיר למצוא אותו)

הק"מ שלא גבוה יחסית לשנה וחצי 50000 ק"מ אבל בבדיקה שהחברה עשתה וגם אנחנו הכל נמצא תקין לחלוטין

ללא תאונות ותיקוני מרכב

שאלתי היא כזאת האם במחיר המחירון של לוי יצחק לאחר כל ההורדות שווה לקנות רכב כזה המחיר הסופי

לדגם 75000ש"ח לדגם המפואר GLX מודל 2008

מחיר רישמי 91000 ש"ח מחכה לתשובה תודה

פורסם

על פניו מדובר בעסקה טובה.

הנחה של כ17% לא הולכת ברגל.

אני אישית פסול רכבים שהיו בהשכרה ו/או בליסינג ו"נהנו" מיחס תואם.

אבל כל אחד ושיקוליו.

ממליץ לך לבצע בדיקה קפדנית במיוחד במכון שאתה מכיר טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן תודה על התגובה כמוך גם אני חושש לקנות רכבים מהשכרה/ליסינג

במקרה הזה אני יודע שראיתי את כל הפרטים והטיפולים נעשו במוסך מורשה עם ספר טיפולים

מסודר בקשר לבדיקה הם הביאו לי בדיקה של קומפיוטסט שנראתה תקינה לחלוטין

ובנוסף אני לקחתי את הרכב למכון אחר שאני מכיר אישית יותר מ10 שנים והם אמרו שהכל תקין

אין תאונות/גיר /מנוע/שילדה שתדע שהמחיר ההתחלתי היה גבוה בהרבה והגעתי למחיר הזה לאחר המון

ויכוחים וראיתי עיסקאות אחרות שנסגרו מקסימום 12% בלחץ מה אתה/אתם אומרים

• תוכן חדש...