Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי על הMPS בחו"ל וגם על הפוקוס RS. שתיהן מכוניות נהדרות שלטעמי שמות בכיס הקטן את כל הנגזרות הספורטיביות המקבילות של קבוצת פולקסווגן. חבל שהיבואנים לא מביאים אותם. בזמנו ניסיתי לשכנע את היבואן להביא לי RS (דור קודם) ללא הצלחה.

דרך אגב, זה שיש הרבה מאזדה 3 על הכביש לא אומר שהיא לא טובה אלא רק שיש הרבה...

פורסם
אתה בטוח?

כן אני ראיתי בזמנו דיון פה על המזדה הזאת בארץ. מהצפון משהו.

הביאו פה לינק לדיון במועדון מזדה ושם היו כמה תמונות.

פורסם

נכון שלגרסא האמריקאית יש את המנוע אבל הוא עדיין לא מגובה במתלים המכויילים והחדים של הMPS. למען האמת את אותה שילדה בסיסית שתהיה לדעתי דומה למאזדה 3 האמריקאית אפשר לקבל בוולוו S40 שגם חולקת שילדה עם הפוקוס/מאזדה. היא תהיה חזקה מה3 האמריקאית ולא פחות מהנה. אותו כנ"ל הV50 שחולקת מנוע עם הפוקוס RS.

פורסם
רגע אחד, כל הערסים שנוהגים על מזדה 3 לבנה וחושבים שזה רכב ספורט בעצם טועים? :shock:

כן, אבל לא כדאי לגשת אליהם ולנסות להסביר להם את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...