Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול מישהו חתך אותי אחרי רמזור וסטיתי ימינה (זה היה או זה או שהוא היה נכנס לי ישר לכנף)

בקיצור עליתי על המדרכה והחלקתי(מזל שלא פגעתי בעף שהיה ליד והצלחתי להחזיר את האוטו לכביש) עכשיו עצרתי בצד הדרך וגם אוטו של חבר מאחורי והחלפנו את הגלגל הימני קידמי שניזוק ממש

לא מכן כשנסעת שמתי לב שהצמיד המקביל אליו(השמאלי קידמי) עושה סללומים די מרגיזים ומאוד מסוכנים עכשיו אבא שלי אומר שהייתי צריך להתקשר אליו ולא לגעת באוטו ולא רציתי להעיר אותם ולהדאיג אותם בטלפון בשעה שתיים בלילה

אבא שלי אומר שהחברת ביטוח לא תשלם עכשיו אם יש נזק יותר רציני מהג'אנט

האם זה נכון?

עכשיו בלי שום קשר אני רוצה שאולי תתנו לי עצות איך יכולתי לתפקד אחרת וגם המלצה למקום טוב לנהיגה מתקדמת(אני חושב על זה כבר זמן מה ועכשיו אני מבין למה זה כלכך חשוב )

ועוד דבר אחד קטן אני רוצה להודות לפורום הזה שיכול להיות שהציל אותי מתאונה קשה הרבה יותר(קראתי מה לעשות בעת החלקה באחד השרשורים פה בעבר והפנמתי את זה וכנראה שזה עזר)

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

שלום רב !

שאלה רצינית, חייבת התיחסות רצינית.

העבר את כאן,כלל היבט מקצועי, יש היבט של ביטוח, וכללי התנהגות בזמן נהיגה, ולאחר תאונה.

יש שמאי ומומחה לביטוח בשם גורביץ, המתן לתגובתו.

דרך אגב בתאונה עצמית, שאתה אשם בה, אין לך כיסוי ביטוחי כלל, על נזקים לרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם יש לך ביטוח מקיף, חברת הביטוח תשלם על כל הנזק, בלי קשר לזה שהמשכת לנסוע.

אבל, שווה לבדוק האם כדאי להפעיל את הביטוח, שכן יש סיכוי טוב שההשתתפות העצמית תהיה גבוהה יותר מעלות התיקון.

בכל מקרה, קורס נהיגה מתקדמת מומלץ, תעשה חיפוש בפורום לגבי מידע על זה.

שמח שיצאת בזול ושחלילה אף אחד לא נפגע.

דני G.

פורסם
דרך אגב בתאונה עצמית, שאתה אשם בה, אין לך כיסוי ביטוחי כלל, על נזקים לרכב.

בברכה

צביקה

אני מציע לך לשנן את כלל 5 בחוקי הפורום לפני שאתה כותב את מה שאתה כותב.

בדיוק לשם כך קיים ביטוח מקיף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...