Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

לי ולחבר שלי יש התערבות הוא אומר שהאיכות חומרים והרכבה בקאדילק חדשה יותר טובה מפאסאט החדשה

שתיהם נגיד גירסאות הכי מפוארות מי צודק בנינו?

פורסם

CTS ?

רק בישראל מזכירים אותם בקלאסה דומה .

מקרה קיצוני של תמחור שערורייתי של VW מצד אחד ונמוך עד גיחוך מצד שני.

ויגידו כולם שזה וקטרה/אסקונה/כרומה. זה קדילק עם כל הפאר והנוחות והשני לא שווה פרוטה מעל הסופרב העדיף.

אז משוים סקודה לקאדילאק ?

פורסם

קאדי נחשבת לאחת מכוניות האיכותיות בארה"ב.

לא בזכות איכות ההרכבה אלא יותר בזכות ציפוי נגד חלודה שמאוד רלוונטי לחורף אמריקאי וריסוסים נגד קרח על הכביש, שאוכלים את האוטו תוך 3 שנים.

גם אמינות שלה די גבוהה, כי זה רכב פרמיום כמו לינקולן.

כנראה שהיא יותר טובה כמכונית אבל אין לי מושג איך אפשר להשוות איכות הרכבה.

פורסם
CTS ?

מקרה קיצוני של תמחור שערורייתי של VW מצד אחד ונמוך עד גיחוך מצד שני.

ויגידו כולם שזה וקטרה/אסקונה/כרומה. זה קדילק עם כל הפאר והנוחות והשני לא שווה פרוטה מעל הסופרב העדיף.

עצם זה שלקאדי יש הנעה אחורית כבר מבדיל אותה מהווקטרה. האסקונה והכרומה כבר שנים לא רלוונטיות והפלטפורמות לא בשימוש כבר עשור, בטח שלא בקאדילק.

ד"א הווקטרה הרבה יותר מוצלחת מהVW פאסאאט, מכל בחינה. מנועים טובים יותר לדעתי, איכות הרכבה מוצלחת יותר ועל אמינות אני בכלל לא מדבר, רכב גרמני קלאסי ואמיתי.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אם היית מבקר בגרמניה לאחרונה ומברר מה דעתו של הנהג הגרמני הממוצע על רכבי אופל סביר להניח שהיית מקבל סימן כזה :mm_nah:

פורסם

לפי מה שהבנתי המכירות של אופל בעליה מתמדת.

לאחר נסיעה בווקטרה 2002 ונסיעה בפסאט 2008 חדשה (בהפרש של חצי שנה בין כל אחת אם זה חשוב). הגעתי לסמקנה שהאופל יותר טובה...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

יצאתם מפרופורציות בויכוח הזה. הCTS בכלל לא בקטגוריה של פאסאט ועולה עליה בכמה וכמה תחומים. הייתי בתוך CTS 07 ואני חייב לציין שתא הנוסעים פשוט מדהים. מאוד אהבתי את הצורה של הקונסולה המרכזית, והאבזור שפשוט לא נגמר. בוא נגיד שהפאסאט הוא רכב מנהלים/מנכ"לים בעוד שהCTS כבר ברמה של סלון/פאר

פורסם

אני אסביר את זה ככה

בן מזלזל באיכות הגימור של האמריקאיות, עד למצב שהוא משווה את הפאסט החדשה לקאדילק.

הקאדילק המדוברת היא cts שנת 04-05.

אז מי צודק?

תמיר.

פורסם

מסכים מאוד !

הדעות הקדומות מדהימות אותי כל פעם מחדש: לא כל האמריקאיות הן זבל על גלגלים, ולא כל הגרמניות הן מכוניות על עם הנדסה מושלמת.

תכנסו פעם לקדילאק ותבינו שמכונית העם נמצאת הרבה הרבה למטה ממנה מכל בחינה שהיא - כולל איכות חומרים.

פורסם

קאדילק CTS דור קודם מול פאסאט דור נוכחי? בהחלט יש סיכוי שאיכות החומרים וההרכבה נמוכה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קאדילק CTS דור קודם מול פאסאט דור נוכחי? בהחלט יש סיכוי שאיכות החומרים וההרכבה נמוכה יותר.

שתיהם נגיד שנת 2005 איזה איכות חומרים יותר טובה?

פורסם

פאסאט 2005 זה דור קודם. בהשוואת הדור הנוכחי של הפאסאט והדור הקודם של הCTS הפאסאט לוקחת. איכות החומרים גבוהה יותר. הCTS החדשה, אם אני לא טועה, תהיה איכותית יותר מהפאסאט. אבל היא כבר רמה אחרת לגמרי מהדור הקודם שלה(שיפור ענקי).

פורסם

באמת בן, קצת נסחפת בהשוואה של שתיהן באותה שנה:wink:

לי אישית זכור שעשו לי סיבוב לפני יותר משנתיים על הקאדילאק היא הייתה ממש איכותית. לדעתי,

יותר מהפאסאט החדשה. אבל, שהסיעו אותי בפאסאט החדשה היא הייתה מונית והנסיעה הייתה רק 10 דקות.

כך שלא כל כך התעמקתי באיכות הגימור שלה..

אז מה אתם אומרים?

*Smiro האם היית בשתי המכוניות, או שעל סמך קריאה אמרת את דבריך?

תמיר.

• תוכן חדש...