Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות לפני גיל 18

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ישנם אנשים אשר אומרים שאני לא יכול לרשום את הרכב על שמי במהלך העברת הבעלות. רציתי לדעת, זה נכון?

במידה וזה נכון, אוכל להביא את הת''ז של אחי או של אחד ההורים ולהעביר בעלות על שמם? כמו שזה נראה כרגע אף אחד מהם לא יוכל להגיע איתי לדואר להעביר בעלות על הרכב.

אם אני מגיע עם ייפוי כוח ואני רשום כ"שליח" הקונה בשביל שיעביר בעלות בשביל אחי. האם העובדה שלא מלאו לי 18 שנים משפיעה על כך? האם העברת הבעלות תעבור בשלום.

אשמח אם אקבל תשובה כמה שיותר מוקדם, מאוד חשוב לי.

תודה רבה, JEP.

פורסם

אתה ראשי לעשות עברת בעלות מיום קבלת ת.ז. גם בלי רישיון נהיגה!

שמחתי לעזור בברכה גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

JEP,

1. כל עוד אתה קטין, רישום רכב על שימך, יכול להתבצע אך ורק במשרד הרישוי.

אתה יכול לנסות להעביר את הרכב על שימך, אם המע' לא זיהתה שאתה קטין, הפעולה תבוצע בהצלחה. אם המע' תזהה שאתה קטין, הפקיד/ה מקבל/ת הודעה שלא ניתן לבצע את הפעולה. הפקיד/ה אינו יודע מה הסיבה לאי ביצוע הפעולה.

2. לגבי רישום הרכב על שם אחיך - אל תשאל שאלות מיותרות בדואר. גש עם יפוי כוח ועם ת.ז. שלו, אם הפקידה לא שואלת שאלות, לא צריך לענות ובטח לא לשאול שאלות קיטבג.

במידה ויש התניה המונעת ממך כקטין להיות מיופה כוח, הפקידה בדואר לא תוכל לבצע את הפעולה.

קח בחשבון שאחרי ניסיון אחד שהפקיד לא יצליח להעביר בעלות, הוא עלול לא לרצות לנסות את האופציה השניה. על כל דחיה של פעולה, הפקידים מקבלים ריג'קט אישי והם צריכים לתת הסבר למה הפעולה לא הושלמה.

תעדכן אותנו אם הצלחת באפשרות 1 או 2.

לא לשכוח לבדוק לפני העברת בעלות, האם אין שיעבודים על הרכב. ניתן לבדוק בסניף דואר תמורת 99 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הבעיה שהעברת הבעלות נעשת לא במקום מגוריי. אלה נעשת הרחק מן מקום מגוריי, זאת אומרת שאני אצטרך לנסוע לא מעט זמן בשביל לעשות את ההעברת הבעלות.

מחר אשאל בנוגע לדבר כזה בדואר בעיר בה אני מתגורר, מקווה לתשובה חיובית.

JEP.

פורסם

JEP,

למיטב ידיעתי אין בנוהל התיחסות למיופה כוח קטין.

מצד שני, יש היגיון אם האופציה נחסמה ושכחו לעדכן את הנוהל.

יכול להיות שפקידה אחת תבחין בעובדה שאתה קטין ותסרב לבצע הפעולה, גם אם עקרונית זה ניתן לביצוע בפועל, וגם יכול להיות שהפקידה לא תתעמק בסוגיה ותתן למחשב להחליט.

במילים אחרות, אם אין חסימה מובנית במחשב, אל תסמוך על התשובה שתקבל בסניף כלשהו, לגבי מה יקרה בסניפים אחרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם רכב נמצא ללא טסט שבוע, הרישום יעשה בדואר או במשרד הרישוי?

תודה ענקית לכל העוזרים, JEP.

פורסם

מנסיון אין משמעות לעובדה שאתה קטין , תביא איתך ת.ז של מי שאתה רוצה לרשום את הרכב על שמו , והרכב יעבור בעלות על שמו .

• תוכן חדש...