Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכן דלק

Liran_a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום במכרז הישיר שמצורף לעיתון ידיעות אחרונות מכשיר שגורם שבעזרת כוח מגנטי עוזר למנוע לשרוף את הדלק יותר טוב, ובכך לחסוך דלק עד 27%. כתוב גם שגנרל מוטורס הוכיחו את יעילות הבעירה עם ה"חסכן".

מישהו שמע על זה ? זה שווה משהו ?

פורסם

הימור שלי - עוד מוצר "פלא" שבשלב כלשהו של חיי המדף שלו יוכח כלא מועיל או אפילו מזיק, בדומה לעשרות מוצרים שקדמו לו ושיגיעו אחריו.

ובמילים אחרות, אם היה כ"כ קל לייעל את צריכת הדלק ב27% (!!!) - "כנראה" שיצרני הרכב וג'נרל מוטורס בראשם שגילתה \ עודדה \ השתתפה לכאורה בניסוי - היו עושים זאת מזמן בעצמם.

פורסם

היה פטנט שנמכר בלמעלה מ100 שקל בתערוכת אוטומוטר לפני כמה שנים.

מדובר בפלסטיק שנסגר על צינור גומי ומשנה את צורתו של הצינור לאליפסה.

לטענת המשווקים שינוי צורת הצינור משנה את הזרימה ובלה בלה בלה.

אני אישית מכיר פראייר שקנה אחד כזה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לפני כמה שנים היה לי כזה דבר ב-205 שלי. זוג מגנטים שמתלבשים על צינורית הדלק וחובקים אותה. המטרה המוצהרת השפעה על קיטוב מולקולרי בחלקיקי הדלק לשיפור יעילות הבעירה.

מנסיוני חסכון של 27% בחיים לא.

אולי כמה אחוזים בודדים, וגם זה ייתכן תחושה מדומה ולא אובייקטיבית שלי.

בקיצור ח-א-ר-ט-ה. כמו שאמרו כאן אם היה ממש בהמצאה כבר היינו רואים אותה בכל רכב.

פורסם

המחקרים לא הצליחו להראות שיפור משמעותי, במיוחד במכוניות עם הזרקת דלק.

למרות זאת, כאשר הותקן ההתקן נוצר שיפור של 10 ועד 25 אחוז

אבל, כאשר הותקן ההתקן ללא המגנט היה שיפור של עד 17%.

לכן אין מסקנות ודאיות האם מגנטים יכולים לסייע בהורדת תצרוכת הדלק או שעירבול הדלק במתקן הוא זה שעוזר ללא המגנט או שעצם המדדיה שמשפיע על התנהגות הנהג היא זו שגורמת לירידה בתצרוכת הדלק.

בחר את התשובה הרצויה ותחליט.

רונן

פורסם

הכול פסיכולוגי...

שאתה חושב יותר מידי על דבר מסויים בסופו של דבר

אתה דבק בו ומתחיל להפנים אותו

גם עם העובדות שגויות או בלתי אפשריות..

מה לא ראיתם את השטיפת מוח של הפרסומות ( שעות של פרסום ) האמריקאיות

בערוץ הקניות ... זו שטיפת מוח! ותו לא...

:roll:

• תוכן חדש...