Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב זול לאחזקה, חסכוני בדלק ושאם ארצה למכור אותו לא אפשוט רגל (כוח, מהירות וכו' לא במשוואה בכלל)

אני גר באילת אז רוב הנסיעות הן עירוניות של 15 דקות גג

חשוב לציין שאני רוצה רכב שגם נראה טוב (כמה שאפשר), אז סיריון לא ממש באה בחשבון :roll:

חשבתי על מאזדה 3/6 שנת 03/04

מה אתם אומרים על הרכב הנ"ל? האם הוא תואם את הבקשות שלי פחות או יותר?

איזה עוד רכבים מומלצים?

תודה רבה מראש

פורסם

מאזדה 3 לא חסכונית במיוחד בדלק.

בכלל אתה נהג יחיד או שאתה צריך רכב משפחתי? מספיק סופר מיני? אתה יכול להסתדר עם גיר ידני או רוצה אוטו'

פורסם

נתת דוגמא בעצמך - סיריון (לא בא בחשבון).

מאזדה 3 באמת לא הכי חיסכונית בדלק, אבל אתה לא נוסע הרבה, לכן זה לא כל כך חשוב.

הביטוחים של מזדה 3\6 לא זולים, שמירת ערך יחסית טובה.

מה דעתך על קורולה RUN-X (האצ'בק 5 דלתות)?

היא יותר חיסכונית ממזדה, הביטוחים יותר זולים, שמירת ערך בין הטובות (עד עכשיו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נתת דוגמא בעצמך - סיריון (לא בא בחשבון).

מאזדה 3 באמת לא הכי חיסכונית בדלק, אבל אתה לא נוסע הרבה, לכן זה לא כל כך חשוב.

הביטוחים של מזדה 3\6 לא זולים, שמירת ערך יחסית טובה.

מה דעתך על קורולה RUN-X (האצ'בק 5 דלתות)?

היא יותר חיסכונית ממזדה, הביטוחים יותר זולים, שמירת ערך בין הטובות (עד עכשיו).

חשבתי על הקורולה

דווקא מאוד חשובה לי תצרוכת הדלק =/

העלתה משתנה חשוב ששכחתי לציון והוא מחירי הביטוח

לעומת מכוניות אחרות בקטגוריה שלה, הקורולה יחסית זולה מבחינת ביטוח

פורסם

בגלל הדיווחים על תקלה אפשרית במודלים 2003-2004 (תריץ חיפוש "P0420" ), אני ממליץ לחפש קורולה החל מ 2005.

קורולה סדן 2005 יכולה להכנס לתקציב שלך :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=1428&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

בשביל קורולה ראנקס צריך להוסיף לתקציב:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=944&FromYear=2005&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...