Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי את הרכב אני מאוד מרוצה ממנו יש לי כמה שאלות:

1-בלוח שעונים הנורה ממש חלשה,הקילומטרים שמתאפסים לא עובדים ומד הדלק לפעמים עולה ויורד ואי אפשר לדעת מה הכמות.

2-האזעקה לא תמיד עובדת מהשלט לפעמים מרחוק זה עובד וגם הנעילה מרכזית לפעמים עובדת או מהשלט או ידנית.

3-שמתי לב שאין שעון חום ורציתי לדעת איזו נורה אמורה להתריע לי על חום מנוע.

4-קראתי בפורום על החלפת פילטר של המזגן והבנתי שיש שיפור מסויים אם מחליפים.(איפה הוא נמצא?).

רציתי לדעת כמה בערך התיקונים האלה עולים?ואם זה לא מסובך איך אפשר לעשות את זה לבד?תודה מראש.

פורסם
לפני כמה ימים קניתי את הרכב אני מאוד מרוצה ממנו יש לי כמה שאלות:

1-בלוח שעונים הנורה ממש חלשה,הקילומטרים שמתאפסים לא עובדים ומד הדלק לפעמים עולה ויורד ואי אפשר לדעת מה הכמות.

2-האזעקה לא תמיד עובדת מהשלט לפעמים מרחוק זה עובד וגם הנעילה מרכזית לפעמים עובדת או מהשלט או ידנית.

3-שמתי לב שאין שעון חום ורציתי לדעת איזו נורה אמורה להתריע לי על חום מנוע.

4-קראתי בפורום על החלפת פילטר של המזגן והבנתי שיש שיפור מסויים אם מחליפים.(איפה הוא נמצא?).

רציתי לדעת כמה בערך התיקונים האלה עולים?ואם זה לא מסובך איך אפשר לעשות את זה לבד?תודה מראש.

4 + 2 ((ששכח למספר)) = 6 שאלות .

HONDA CIVIC LS

פורסם

המד דלק זה מחלה של ה-205 עד עכשיו היתה לי אחת ולא הסתכלתי בכלל על המחוג חישבתי לפי מספר קילומטרים שעשיתי.

בקשר למנורה שמזהירה, עם המנוע יתחמם ידלקו לך שתי מנורות אחת STOP ואחת של סימן קריאה כזה!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
המד דלק זה מחלה של ה-205 עד עכשיו היתה לי אחת ולא הסתכלתי בכלל על המחוג חישבתי לפי מספר קילומטרים שעשיתי.

בקשר למנורה שמזהירה, עם המנוע יתחמם ידלקו לך שתי מנורות אחת STOP ואחת של סימן קריאה כזה!

תודה רבה לך על העזרה!!

פורסם

איפוס הקילומטראז' זה גם מחלה ברכב הזה הוא נדפק עם השנים

האזעקה בדוק בטריות בשלט כמו כן יש סיכוי סביר שמנוע הפיקוד הראשי בדלת הנהג עומד לשבוק חיים.

לגבי פילטר המזגן אני לא יודע אם קיים ברכב הזה השינוי שיכול במידה וקיים ותחליף אותו בחדש ספיקת האויר תיהיה גדולה יותר.

• תוכן חדש...