Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כ"כ מבין מה הבעייה, האינטרקולר הזה מורכב בצורה הכי אסטטית שאפשר, הדבר היחיד שמפריע לי זה אולי הלוחית רישוי שאפשר להעביר אותה לימין או לשמאל על מנת לקבל עוד קצת נק' מגע לאינטרקולר.

הטמבון חתוך בצורה יפה מאוד, ואם האינטרקולר העצום הזה שם, כנראה שזה מה שרצו להשיג.

אבי.

פורסם
אני לא כ"כ מבין מה הבעייה, האינטרקולר הזה מורכב בצורה הכי אסטטית שאפשר, הדבר היחיד שמפריע לי זה אולי הלוחית רישוי שאפשר להעביר אותה לימין או לשמאל על מנת לקבל עוד קצת נק' מגע לאינטרקולר.

הטמבון חתוך בצורה יפה מאוד, ואם האינטרקולר העצום הזה שם, כנראה שזה מה שרצו להשיג.

בדיוק!

פורסם

אתם רציניים? :shock:

זה אחד הדברים המכוערים שראיתי בחיים שלי!

סתם תקעו שם בצורה הכי חובבנית ופרטאצית את האינטרקולר שהיה להם הכי זול, אינטרקולר באותו נפח אבל במידות שונות היה נכנס מתחת לטמבון בלי שום חיתוכים אבל קנראה שלא היה לזה כסף.

אם מאיזה סיבה מתעקשים על האינטרקולר הזה, אפשר להתקין טמבון מנופח יותר שיכסה על האינטרקולר הגדול.

ככה, כמו שזה כרגע זה בערך כמו להחליף את הפנסים הראשיים בחלקים של STI ולחתוך את הפח מסביב לפנס עם מספרי פח.

אתה יודע מה, אולי בענייך ההתקנה סבירה, מה שבכלל לא סביר זה החלק שבכלל לא מתאים לרכב הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא חלק שאמור להתאים כי הוא בכלל לא קשור בשום צורה שהיא לסטנדרט של הרכב, אין כאן טעם לדבר על איך הרכב היה צריך להראות סטנדרטי, שלא נדבר על זה שאני יכול לשפוך לך כאן לפחות 40-50 תמונות של רכבי תצוגה עם אינטרקולרים בולטים, מחוץ לטמבון ובהתקנה דומה מאוד, המטרה בדר"כ ששמים אינטרקולר ולא חוסמים אותו על ידי רשתות, או מחביאים אותו בפיבר היא השגת מרחב פנים גדול כמה שאפשר עם האוויר שמגיע ע"מ לקרר את האוויר כמה שיותר ביעילות.

בנוגע להתאמה של האינטרקולר, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הדעות המונפצות הללו שמדובר בקמצנות או בחיתוך מכוער, ושהיו צריכים להרחיב את הרוחב של הטמבון כשאתה לא מכיר בכלל את הסטאפ של הרכב, ואתה לא מכיר בכלל את הבעלים ואת הסיבות שלו להתקין את האינטרקולר הנ"ל על הרכב..

ואם הייתי אומר לך שמדובר בטורבו מסויים ושהוא דורש את האינטרקולר הספציפי המדוייק הזה ברוחב הזה ובאורך הזה ע"מ להשיג ביצועים מירביים אתה עדיין תחשוב אותו דבר על הקמצנות\חסכנות של הבעלים על הרכב?

כל מה שאמרתי זה שבהתאם לרכב הנתון עם האינטרקולר הנתון, ההתקנה נראית מעולה..!

אבי.

פורסם

ואם הייתי אומר לך שמדובר בטורבו מסויים ושהוא דורש את האינטרקולר הספציפי המדוייק הזה ברוחב הזה ובאורך הזה ע"מ להשיג ביצועים מירביים אתה עדיין תחשוב אותו דבר על הקמצנות\חסכנות של הבעלים על הרכב?

אבי.

אני לא אחשוב כלום על קמצנות, אני אחשוב על זה שמה שאתה אומר זה קשקוש מוחלט.

יש אך ורק 2 סיבות לשים אינטרקולר בגודל כזה בהתקנה כזאת על רכב כזה:

1. "תראו איזה אינטרקולר ענק יש לי ותחשבו עכשיו מה יש לי בין הרגליים".

2. "זה מה שהיה לי בבית ואין לי כסף לקנות אחד אחר"

תראה את ההתקנה אצל מ.

FiatX19.jpg?t=1243463222

וגם פה:

p1340685ex3.jpg

אחד הרכבים המהירים בארץ...אה, ובמקרה גם פורד .

אוי, גביע במפלצות התאוצה-יש!

אינטרקולר- אין! :shock:

p1340713az8.jpg

ותזכור שבתמונות מצולמים רכבים עם הספקים שאני בספק אם האסקורט הזאת בכלל חולמת עליהם.

"הטורבו דורש אינאטקולר כזה" אעלק, ראיתי ובניתי רכבים עם 300-500 כ"ס ומעלה שלא היו צריכים את הקיר איטונג הבולט והמכוער הזה מקדימה, מי שצריך אותו זה האגו של מי שבנה את הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים לחלוטין עם באגירה בעניין הזה :mm_yeah:

ואוסיף שמי שבאמת חזק,מנסה בכל דרך להסתיר את כל מה שמעיד על כך,ולא להפך.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אתם מתווכחים פה וויכוח סרק, הכל שאלה של טעם וריח.

יש מי שאוהב אינטרקולר ענק שזה בעצם סוג של סמל סטאטוס והצהרה "תיראו איזה גדול יש לי" ויש מי שמעדיף להיות צנוע.

דרך אגב, אני במקרה מכיר מקרוב את הלאון הכסופה בסימלון של גיל ויודע בדיוק לאיזה קבוצה הבחור שייך :wink:

פורסם

בוקר טוב,

הדעה שלי קצת חלוקה כי הספקתי להכיר את הבעלים של הרכב הזה ומההיכרות השטחית יחסית, הספקתי להבין שהוא אחלה בן אדם.

לגבי ההתקנה, לא בדיוק הטעם שלי.

זה נובע מזה שנבחר אינטרקולר להספקים של כ 600 כ"ס להערכתי בעוד שההספק הוא נמוך יותר ולכן חבל כי בשביל להתאים אותו היו צריכים לחתוך את הטמבון.

אז לא רק שהאינטרקולר הזה גדול מדי, הוא גם גורם ל"לאג" גדול מדי ולהתקנה לא אסטתית.

מצד שני,

יש כאלה שלראות אינטרקולר גדול בפורנט "עושה להם את זה". ככה שאולי זה הטעם של הבחור.

אני אישית מקפיד "להחביא" את האינטרקולר. אינטרקולר במידות שנכנסות בפרונט של הרכב ללא חיתוכים ושהאינטרקולר מספיק מבחינת הספק וזרימה, ככה זה לא פוגע בקווים של ה'בודי' ואז התוצאה לטעמי היא יפה יותר. חוץ מזה שככה פחות מציקים. גם ילדים חרמנים וסקרנים ברמזור וגם שוטרים מתוסכלים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ההתקנה הזו סבירה ,יחסית לגודל של האינטרקולר שנבחר.

לא לשכוח שהפגוש הקידמי לא תוכנן במקורו להיות עם פתח עבור אינטרקולר וכנראה שזו הפשרה

שהיתה צריכה להעשות.

באגירה,לא לכל אחד יש כסף להחליף טמבון קידמי,כי אז גם כדאי/עדיף/צריך להחליף טמבון אחורי ואולי בכלל להוסיף חצאיות צד להשלמת הקיט,מה שהופך את על העסק ליקר יותר (ייבוא,מכס,צבע,התקנה).

ניתן היה לשלב אינטרקולר אחר ,פחות בולט לעין ,שישתלב יותר טוב. עניין של בחירה ותיכנון.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפי שמועות הוא חבר פורום כאן ולא ממש פעיל ושמעתי שיש לו סדנה קטנה בבת ים, והיו ברשותו 2 רנו 5 gt ( פורסמה כאן בעבר למכירה) 205 gti שעברו אצלו שיפוץ לא קטן.

פורסם

לא יודע מה אתם רוצים, אינטר קולר קטן ודיסקרטי.

אני בטוח שאפילו בוחן תנועה לא היה מבחין בו.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
לפי שמועות הוא חבר פורום כאן ולא ממש פעיל ושמעתי שיש לו סדנה קטנה בבת ים, והיו ברשותו 2 רנו 5 gt ( פורסמה כאן בעבר למכירה) 205 gti שעברו אצלו שיפוץ לא קטן.

האוטו כבר לא אצל אותו בחור בעל הסדנא.

האוטו נימכר למישהו אחר, בעלים לשעבר של רנו 5 עם מנוע של קליאו ספורט.

• תוכן חדש...