Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בעיר שלי אסקורט שנראת מאוד לא רגילה מבחוץ מבפנים, אחד השכנים שראה אותי מסתכל עליה אמר לי בקצרה שהיא לא ממש סטנדרטית, אני לא יפרט יותר מדי איפה היא חונה או נמצאת אבל מי שמכיר אותה אז יודע על מה מדובר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם בת ים שלך אתה אמור לדעת של מי כל רכב בעיר השייכת לך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה רכב חדש בעיר שעוד לא נתקלתי בו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה אתם שותפים בעיר

פורסם

איזה דור?

יכול להיות שזו RS טורבו, לפני כמה שנים דיווחתי פה בפורום שעומדת בתלפיות בירושלים RS טורבו אדומה למכירה, התקשרתי לטלפון ענה לי הבעלים אמר שנמכרה כבר (היה נשמע די מסטול), נמכרה די מהר, אולי התגלגלה לבת ים.

פורסם

הרכב מבפנים מופשט, אין כלום פנלים לא כיסאות אחוריים, רק שתיי כיסאות באקט, + 5 שעונים שונים + השעון טורים הגדול הזה עם מנורה שאומר מתי להעביר הילוך (ברח לי השם לרגע SHIFT LIGHT?) ועוד כמה דברים נחמדים+ אינטרקולא חזית באמת גדול.

פורסם

כן זה הרכב :-) כנראה באמת אין רכב בארץ הזאת שלא חמק מעיניי חברי הפורום, אז הרכב הזה באמת משופר כל כך או שסתם נראה כך?

פורסם

אם יש לו סדנת שיפורים והוא תקע שם את האינטרקולר בצורה כ"כ מכוערת אז אולי כדאי להגיד את שם הסדנא שכולנו ניזהר.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זכור לי נכון ,רכב של מכר בשם רומן שאכן נמצאת ברשותו סדנה קטנה לשיפורים באזור פ"ת.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
אם יש לו סדנת שיפורים והוא תקע שם את האינטרקולר בצורה כ"כ מכוערת אז אולי כדאי להגיד את שם הסדנא שכולנו ניזהר.:lol:

איך בדיוק אפשר למקם אחרת את אינטרקולר כל כך גדול??

פורסם

משיגים אינטרקולר יותר מתאים למבנה ההרכבה שיכול להיכנס בצורה יותר אסטטית או שמחליפים לטמבון מתאים

• תוכן חדש...