Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

יש לי רכב מההשכרה (יונדאי גטס 06 מנוע 1400). הרכב היה בטיפול 65000 וחזר אלי היום.

אני רוצה לבצע הקדמה כי אולי זה יעזור לקבל אינפורמציה חשובה.

הסיבה ששלחתי את הרכב טרם הזמן לטיפול (62000 ק"מ) היה בגלל רפידות חלשות.

לקחו את הרכב לטיפול ואמרו שמדובר ביום-יומיים מקסימום.

ביום ההחזרה - הנהג שהיה בדרך להביא לי את הרכב התקשר אלי ואמר לי שהרכב רועד במהירות שעולה על 70 קמ"ש (נשמע תואם לציריה שבורה לפי דעתי [ אני לא מומחה טכני ולכן אני פה ]) ואמר שהוא מחזיר אותו למוסך.

היום הלכתי לקחת את הרכב מהם. יש לציין כי על הרכב היה שתי מדבקות - "חוזר ללקוח" ו "תאונה". כאשר שאלתי לפשר המדבקה "תאונה" ענו לי בביטול כי זוהי טעות. לעומת זאת הייתה מכה חדשה בחלק התחתון השמאלי הקדמי של הרכב.

כאשר נסעתי הביתה בכביש מהיר במהירות של כ-100 קמ"ש הרכב לא רעד כאשר התחלתי לבלום הרכב רעד בצורה דיי רצינית.

במהירות נמוכה יותר (40-50 קמ"ש) זה לא קורה.

כאשר הגעתי הביתה היה ריח של רפידה שרופה (לא ברמה של ג'לי שלא מאפשר לנהוג אלא טיפה ריח של גומי שרוף).

הריח הגיע אך ורק מהגלגל הקדמי השמאלי ולא הימני.

ניסיתי להעביר את מירב הפרטים ע"מ לקבל תשובה שתתקרב למציאות.

האם יש למישהו רעיונות? לפי דעתי המוסך של חברת השכרה/ליסינג הוא מוסך של חאפרים ולא עשו עבודה משהו.

אשמח לעזרתכם,

ערב נעים,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

האם מדובר על שלמה SIXT?

כי גם לי היה נסיון רע מאוד איתם עם יונדאי גטס ( טוב היא הייתה של הצבא אז לא היה אכפת לי ) פשוט השירות שלהם ממש חרא , והייתה גם בעיה של רפידות מחורבנות שהיו מתחממות כל הזמן , גם הגלגל השמאלי ( אפילו יצא עשן !) והיה קשה לבלום וההגה היה קצת רועד.

אני חושב שאלו עדיין הרפידות אבל תבדוק לעומק את העניין.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אכן מדובר על שלמה SIXT.

אבל לא רציתי לציין כי אני לא רוצה להאשים את החברה לפני שאני מבין מה הולך פה.

אני לא מאשים את שלמה SIXT אבל אני רוצה לדעת אם לשלוח שוב למוסך או שהוא יחזור לקדמותו או שזה מחייב טיפול מיידי וכו'.

תודה,

נאור.

פורסם
היי לכולם.

יש לי רכב מההשכרה (יונדאי גטס 06 מנוע 1400). הרכב היה בטיפול 65000 וחזר אלי היום.

אני רוצה לבצע הקדמה כי אולי זה יעזור לקבל אינפורמציה חשובה.

הסיבה ששלחתי את הרכב טרם הזמן לטיפול (62000 ק"מ) היה בגלל רפידות חלשות.

לקחו את הרכב לטיפול ואמרו שמדובר ביום-יומיים מקסימום.

ביום ההחזרה - הנהג שהיה בדרך להביא לי את הרכב התקשר אלי ואמר לי שהרכב רועד במהירות שעולה על 70 קמ"ש (נשמע תואם לציריה שבורה לפי דעתי [ אני לא מומחה טכני ולכן אני פה ]) ואמר שהוא מחזיר אותו למוסך.

היום הלכתי לקחת את הרכב מהם. יש לציין כי על הרכב היה שתי מדבקות - "חוזר ללקוח" ו "תאונה". כאשר שאלתי לפשר המדבקה "תאונה" ענו לי בביטול כי זוהי טעות. לעומת זאת הייתה מכה חדשה בחלק התחתון השמאלי הקדמי של הרכב.

כאשר נסעתי הביתה בכביש מהיר במהירות של כ-100 קמ"ש הרכב לא רעד כאשר התחלתי לבלום הרכב רעד בצורה דיי רצינית.

במהירות נמוכה יותר (40-50 קמ"ש) זה לא קורה.

כאשר הגעתי הביתה היה ריח של רפידה שרופה (לא ברמה של ג'לי שלא מאפשר לנהוג אלא טיפה ריח של גומי שרוף).

הריח הגיע אך ורק מהגלגל הקדמי השמאלי ולא הימני.

ניסיתי להעביר את מירב הפרטים ע"מ לקבל תשובה שתתקרב למציאות.

האם יש למישהו רעיונות? לפי דעתי המוסך של חברת השכרה/ליסינג הוא מוסך של חאפרים ולא עשו עבודה משהו.

אשמח לעזרתכם,

ערב נעים,

נאור.

להעביר את מירב הפרטים זה לתאר את החלפים ואת פירוט העבודה מה הוחלף מה נעשה מלבד טיפול?

פורסם

אני לא יודע מה בוצע מכיוון שהרכב לא שלי והם לא דיווחו לי מה בוצע.

מה שאני יודע שבוודאות בוצע זה החלפת רפידות כי שאלתי והם ענו לי שביצעו (ולמען האמת גם מרגישים שהבלימה יותר טובה [ למעט זאת שהרכב רועד ]).

פורסם

וואוו בדיוק אותו סיפור כמו שהיה לי.

פעם ראשונה היו רעידות והתחממות והוחלפו רפידות, פעם שנייה הרכב הגיע לשם ופשוט אמרו שכבר אין שום דבר למרות שכן היה.

תקשיב לפי דעתי תלך לשם ותגיד בדיוק מה שיש לך ברכב ומה קורה כאשר אתה בולם.

תשב שם ליד המכונאי ותראה בדיוק מה הוא עושה ותשאל אותו כל תזוזה שלו. שלא יחרטטו אותך ויגידו שלך שעשו ובעצם עשו איזה חלטורה על חשבון הגב שלך.

יכול להיות אפילו ששמו רפידות משומשות או משהו , אי אפשר לדעת עם השלמה SIXT האלה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

שאני אבין, הרכב לא שלך, הוא מושכר?

אם כן זאת בעיה של שלמה SIXT תבקש להחליף ליונדאי גטס אחר - יש להם הרבה כאלו.

לא בעיה שלך.

פורסם

מה הקשר אם זה מושכר או לא?

אני רוצה לדעת מה פשר התקלה, והאם אני צריך להתקשר לצרוח עליהם או לא.

ואם כבר,

אני מקפיץ בתקווה שמישהו יוכל לעזור לי

• תוכן חדש...