Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובכם מכירים את תומר מרינתיה ...

יש לי איתו סיכום על

Morel Dotech Ovation

עזבו מחיר והכל מדובר על 1000 שקל בקירוב.

השאלה שלי היא כזאת, העברתי סקרים ושאלות על קומפוננטים

בטווח מחיר של 1000 שקל ... וכולם המליצו לי ישר על מורל.

אני מפחד שהם צורחים מדי , כי שמעתי עליהם שהם צורחים.

יש לי מגבר SIERRA ED 4056

רדיו דיסק pioneer 6050

אני אצליח לרסן בעזרתם את הצריחות ?

יהיו לי צריחות ?

יש קומפוננטים שעדיפים על מורל במחיר הזה ?

יהיה לי שיפור כי עכשיו אני משתמש בקוקסיאלים מקדימה ככה שיהיה שיפור וודאי.

שמעתי גם על Focal 165V1 מי יותר טובים ?

פורסם

מורל מיצרים את הרמקולים הכי פחות "צורחים" שקיימים היום, לא יודע מאיפה הסקרים שלך.

אגב זה סט שנותן תמורה מצויינת לכסף.

חשוב להתקין אותו כראוי כדי להנות ממנו.

מתחדשת*

פורסם

למה לא להוסיף עוד כמה שקלים וכבר לקנות הייבריד אוביישן יד שנייה? או שאתה נעול על חדש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
למה לא להוסיף עוד כמה שקלים וכבר לקנות הייבריד אוביישן יד שנייה? או שאתה נעול על חדש.

כי תומר מאפשר לי לעשות טרייד אין ... על חלקים ישנים ומוסיף כסף.

במקרה שאתה מדבר עליו אני מוציא 1000+ נקי.

יש לך הצעה טובה להייבריד יד שנייה ?

אז מורל מול פוקל ? 165V1 נגד דוטק אוביישן...

מורל עדיף ?

פורסם

מורל מול פוקל זה עיניין של טעם אישי.

לא יודע להשוות רמה של שני הסטים הללו אחד מול השני, אבל אני יודע שכמעט תמיד מורל ישמע לי יותר טוב, כי ציוויון הצליל שלהם יותר מתאים לי.

מתחדשת*

פורסם
מורל מול פוקל זה עיניין של טעם אישי.

לא יודע להשוות רמה של שני הסטים הללו אחד מול השני, אבל אני יודע שכמעט תמיד מורל ישמע לי יותר טוב, כי ציוויון הצליל שלהם יותר מתאים לי.

אחלה ... אני חושב שאחרי שאילתות רבות אני אדבוק במורל.

פורסם

למורל הייבריד אוביישן תחפש ביד שנייה בפורום.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...