Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני

לתת ליארי-מאטי לאטבלה להפגין את המהירות שלו ולנצח זו ממש לא הקרבה שלו אלא פשוט להאמין בו ולא להפריע לו, שזה בהחלט הקו שמאפיין את מלקולם ווילסון אפילו לאחר התאונה הגדולה שלו .

גם אז ווילסון, להפתעת כולם, הכניס אותו לפורד ואמר לו לנהוג כמו שהוא יודע, יותר זהיר, אבל כמו שהוא יודע . זו ממש לא הקרבה של נהג אלא ספורט טהור לחלוטין, בדיוק כמו שאנחנו רוצים ואוהבים.

לגבי הטקטיקות - תסתכל בתמונות מתוך המכוניות - הן של לואב והן של הירבונן ותבין עד כמה טקטיקה מגעילה הייתה מעורבת בסרדיניה. שני הצוותים היו עסוקים יותר במבט על השעון ואיבוד זמן והתחרות ביניהם היתה בשלב כזה או אחר מי עושה יותר נכון חשבון (אפשר לשלוח אותם לבגרות במתמטיקה שמתקיימת כרגע) .

המעניין הוא שבשנה שעברה כולם צעקו והשתוללו כאשר פורד עשו זאת בטורקיה וכעת, כאשר לואב מעורב בזה , פתאום זה בסדר...מוזר .

כל השיטה הזו של טקטיקות מביאה לחוסר ספורטיביות (אתה כתבת את זה) - תגיד את זה ללואב, לא לי....

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני מסכים עם כל מילה שלך בנוגע לתוצאה הנראית

מה שהדגשתי שאף אחד מהם לא היה עושה את מה שעשה ללא הוראת הבוסים או אישורם

לכן האחריות היא לא בלעדית לנהג את זה רציתי להדגיש.

לגבי לאטבאלה

אינני רוצה להביע דיעה על כישוריו מול אחרים אבל גם הוא לוקה עדיין באי שקט שלא נותן לו להתבטא כראוי.

קח את לואב בסן רמו 2001 ותראה את ההבדלים מול לאטבאלה.

תראה איך הוא מאפיל על בוגלסקי ופורס.

בוא נתחיל עכשיו לחשוב היכן מארחים את פרנקלין אני בכוונה פותח את הדיון בפומבי על מנת לקבל רעיונות מכולם.

מירוצי מכוניות

פורסם

לא, דני, אתה לא אמור להסכים איתי...:wink:

אני בכוונה לא משווה את לואב אל לאטבלה כי הוא פשוט לא בר השוואה ואולי זה עושה עוול ללאטבלה במקרה הזה.

אין ספק שלאטבלה לא היה נותן בגז בלי אישור של ווילסון, אבל עצם זה שהוא לא הפריע לו לעשות את זה אומר הכול, יש לו ביטחון בילד וזה כבר יפה כשלעצמו.

פרנקלין ? יש לי מקום בבית .

דובי

פורסם
דני

המעניין הוא שבשנה שעברה כולם צעקו והשתוללו כאשר פורד עשו זאת בטורקיה וכעת, כאשר לואב מעורב בזה , פתאום זה בסדר...מוזר .

דובי

דובי

לדעתי כבר לא מתרעמים פשוט כי זה כבר הפך למוסכמה...לצערי!

בטורקיה זו פשוט היתה הפעם הראשונה שהטקטיקה בוצעה באופן מוחצן כל כך.

נראה לי שלא עושים פה איפה ואיפה עם סיטרואן/לואב ופורד, כמו שאתה רומז.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אסף יקירי

אני לא רומז אלא אומר את זה בפה מלא !

זה כל כך ברור שעושים הבחנה ברורה בין מה שמותר לסבסטיאן לואב למה שמותר לשאר, כמובן בגבולות החוקיות, מבחינת התגובות של האוהדים.

דני בשנה שעברה לא יכול היה להרגע במשך חודשיים מהתרגיל שעשו פורד בטורקיה ומהקפיצות המפגרות של שני הצוותים שלהם בסיום הראלי .

דובי

פורסם

דני דובי אתם מתגוששים על שטויות, כולם כבר יודעים שהטקטיקות האלו לפעמים עובדות ולפעמים לא וזה מזמן הוריד את הרמה לדרגה נמוכה יותר ממה שאנו רגילים בשנים עברו, אבל נראה שככה זה ובמקרה של סרדיניה כול קובוצה עשתה מה שעשתה והתוצאות נשארות, אולי תתמקדו יותר בזה שלאוב הפסיד ובגדול ( והגיע הזמן אולי יהיה מעניין יותר היה משעמם עד עכשיו).:evil:

ממתין עם כובע פלדה להמשך :snipersmi

המטיףף

פורסם
אסף יקירי

אני לא רומז אלא אומר את זה בפה מלא !

זה כל כך ברור שעושים הבחנה ברורה בין מה שמותר לסבסטיאן לואב למה שמותר לשאר, כמובן בגבולות החוקיות, מבחינת התגובות של האוהדים.

דני בשנה שעברה לא יכול היה להרגע במשך חודשיים מהתרגיל שעשו פורד בטורקיה ומהקפיצות המפגרות של שני הצוותים שלהם בסיום הראלי .

דובי

טוב נו...אבל תודה שטורקיה היה יריית הפתיחה לעצירות בוטות וכו' :oops:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אסף

זה התחיל עוד בירדן ולא הרבה שמו לב לכך מהסיבה הפשוטה שלאטבלה סבל ביום האחרון, על הבוקר, משבר במתלה, מה שהרס את הכול בעצם.

בטורקיה התרגיל הצליח ולכן היה חשוף גם לביקורת.

זלמן

זה לא שטויות כלל.

הרעיון הוא פשוט - מדוע כאשר לואב משתמש בזה הוא לא "זוכה, לביקורת כלל ולא רק בארץ ? זהו, "הלבינו" את האפשרות להשתמש בטקטיקה ...?

ואני ממש לא צריך תשובה כי אני אמרתי עוד בשנה שעברה שזה לגיטימי מבחינתי, כל עוד זה לא אסור מבחינת התקנון. הבעיה היא לא אצל הצוותים אלא בתקנון של הראלי שאותו צריכים לשנות - איסור על איבוד זמן מכוון וכמובן שינוי סדר הזינוק.

דובי

• תוכן חדש...