Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה לנטיס. לאחר שימוש בספרי סקאי, הופיעו כתמים על הפלסטיק של לוח השעונים מבפנים.

מישהו יודע איך מנקים את הכתמים האלה?(רווח) חייבים לפרק את הפלסטיק?(רווח) או שאפשר לפתור את זה בלי לפרק?

תודה 8)

פורסם

לא ניתן לנקות הפלסטיק ניזוק.

אסור לנקות את הפלטיק הזה עם הספריי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא זוכר בדיוק מה ניתן לעשות אולי פוליש עדין, תריץ חיפוש בפורום היו הרבה דיונים בנושא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אצלי באוטו ניקו לי את הפלסטיק בטעות עם תחליב ששמים בשטיפת רכב נקיתי את זה עם קצת שמן אוטומט וניר ניגוב עדין

בהצלחה

פורסם

לאחר שיחה עם איש מקצוע בתחום הפלסטיקה נמסר לי מפורשות שספריי השימון לפלסטיק גורם נזק לפלסטיק בטווח הארוך ואינו תורם כלל לשמירה על חלקי הפלסטיק כתבה שלמה נעשתה על כך אם היה ניתן לפרסם אותה כאן היתי עושה זאת אך הבנתי שחל איסור במידה ותרצה שלח אימייל לפרטי אני ישלח לך קישור לכתבה

אין כמו CARS FORUM

פורסם

הייתה לי את אותה בעיה, החלפתי את הפלסטיק. אם אני זוכר נכון 120 ש"ח+-.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

כן אני רק חיזקתי את דברייך כי במקרה ביצעתי את זה היום על לוח שעונים רק בשביל לדעת שזה אכן עובד חבר אמר לי את זה מזמן ורק היום בדקתי ונוכחתי לדעת שזה נכון.

• תוכן חדש...