Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

בתקופה האחרונה אני סוקר מוצרים שונים בכדי לקנות בקרוב מערכת לרכב ,

ברשותי כבר מגבר של חברת Boss מדגם R335 שמסוגל לספק 500W - שככל הנראה אגביר איתו את הסאב בגישור

ורדיו דיסק של Pioneer מדגם DEH 1600R שמסוגל להגביר 45X4W - שבעזרתו אני כמעט בטוח שאגביר את הקומפוננט ואת הרמקולים האחוריים .

אז כרגע נשאר לי לרכוש קומפוננט , רמקולים אחוריים וסאב (סאב וופר 95 אחוז שאני ארכוש את הJBL1260BR - המון המליצו על הדגם הזה)

לגבי קומפוננט המליצו לי על JBLCS3196 6X9

ולגבי הרמקולים האחוריים המליצו לי על JBL GT5650C 6.5

איך 2 הדגמים הללו לפי דעתכם ???

אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית,שחורה עם באסים כבדים ומוזיקה ישראלית ,

חשוב לי שיהיה דגש על איכות מאוד טובה וחלקה וכמובן שעוצמה .

בנוסף צירפתי כאן תמונות של 2 הדגמים .

בתודה ,

אור

14104668c.gif

20080402_153233.jpg

פורסם

ומידה ואתה רוכש סאב, אתה לא צריך את ה6X9, הסאב יספק לך את התדרים הנמוכים.

את הסכום שהם עולים, תשקיע בקומפוננט קדמי יותר טוב ממה שאתה הצעתה.

פורסם
ומידה ואתה רוכש סאב, אתה לא צריך את ה6X9, הסאב יספק לך את התדרים הנמוכים.

את הסכום שהם עולים, תשקיע בקומפוננט קדמי יותר טוב ממה שאתה הצעתה.

כלומר אתה ממליץ יותר להשקיע רק על קומפוננט שיהיו מקדימה כאשר הסאב יספק את התדרים הנמוכים ?

כי לפי זאת אני נשאר ללא רמקולים אחוריים - זה לא יפגע בחלוקה ? כלומר מי שישב מאחורה ישמע פחות טוב ממי שיושב מקדימה

פורסם

אני חושב שכדאי לך לחשוב מחדש על המערכת

אם אתה באמת רוצה איכות ולא סתם עוצמה

המגבר חלש ולא מתאים לסאב

הרדיו דיסק לא מספק צליל איכותי

במידה וכרגע אין לך אפשרות לרכוש מערכת שלמה אני מציע לך לעשות משהוא אחר:

- תקנה דבר ראשון קומפוננט איכותי ותגביר אותו עם המגבר שיש לך עכשיו

- תחליף את הרדיו דיסק וזה כבר יתן לך צליל אחר לגמרי (אפשר גם רדיו דיסק משומש)

- אם העוצמה של הקומפוננט לא מספיקה לך תקנה מגבר 4 ערוצים עם 75 RMS בערך לכל ערוץ

ושתי ערוצים הולכים לקומפוננט ושתי ערוצים נשארים פנויים לסאב שיבוא אחר כך

- תקנה סאב ותחבר

זה גם משאיר לך אופציה בעתיד להמשיך לשדרג את המערכת מבלי להחליף מגבר

אל תשכח שלמערכת עם מגבר דרוש לעשות כיוון כדי להוציא ממנה את המקסימום

כל פעם שאתה מחליף חלק במערכת או אפילו חיווט צריך ללכת למישהוא שמבין

ההבדל בין סתם כיוון של משהוא למתקין מיקצועי יכול להיות הבדל עצום בצליל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

המגבר מתאים בדיוק להגברה של JBL1260BR בגישור

הרדיודיסק של פיוניר אומנם ישן אבל מבחינת איכות הוא לא נופל משום רדיודיסק בסיסי אחר של פיוניר

הקומפוננט +6X9 הנ"ל מתאימים לעבודה על המגבר הפנימי של הרדיודיסק ונישמעים מעולה

סה"כ הוצאה על ה-קומפוננט+6X9 הנ"ל +הסאב JBL1260BR מסתכמת ב-1500 שקל

אם הוא יצתרך לרכוש :

רדיודיסק +מגבר 4 ערוצים+קומפוננט יקר יותר+סאב

הוא יגיע להוצאה כפולה אם לא יותר

אם מחפשים תמורה מקסימאלית בהוצאה מינימאלית לך על הקומפוננט+6X9+הסאב הנ"ל

פורסם

אם הוא יצתרך לרכוש :

בדיוק , אני סה"כ תלמיד בתיכון ואין לי הכנסה כל כך גבוהה שאני אוכל להרשות לעצמי לרכוש הכל מחדש , בגלל זה עשיתי מאמצים להשיג את המגבר והרדיו דיסק ובכך לחסוך עלויות נוספות ,

אבל סה"כ 1500 ש"ח +- שלא תהיה לי בעיה להוסיף כמה שצריך להתקנה ולהשקיע סכום כזה פחות או יותר בכדי לקבל מוצרים איכותיים כאשר יש לי כבר מגבר ורדיו דיסק סבירים (אני לא צריך שיהיו לי רדיו דיסק ומגבר היו הכי טובים שיש בשוק כיום) אז זה מספק אותי - כלומר עם הקומפוננט והרמקולים אחוריים מספיק איכותיים ודי עוצמתיים - וכמובן גם הסאב שיהיה מחובר למגבר בגישור יהיה איכותי ,

אז אני מרוצה עד הגג

פורסם

כל עוד שהקומפוננט לא מוגבר אין טעם להתקין אותו

יש לי קומפוננט זהה ברכב ובלי מגבר זה כמו למבורגיני עם פדאלים

לא חבל?

פורסם
כל עוד שהקומפוננט לא מוגבר אין טעם להתקין אותו

יש לי קומפוננט זהה ברכב ובלי מגבר זה כמו למבורגיני עם פדאלים

לא חבל?

אני אגביר את הקומפוננט והרמקולים האחוריים בעזרת הרדיו דיסק , אפילו שהמגבר בו בסיסי ביותר , אני לא צריך דגם מהשורה הראשונה...כל עוד הרמקולים ינגנו באיכות טובה , אז זה לא יפריע לי , אם זה בכלל ינגן ללא איכות זאת כבר בעיה .

פורסם

מנסיון שלי לא רק שאתה לא מנצל את הרמקולים מבחינת עוצמה אלה שאתה גם לא מנצל את האיכות

אני מקווה שהקרוס יעזור לך אבל לפי דעתי חבל אפילו מגבר פשוט כמו הקרדינל V15 יכול לתת לך הרבה יותר מהרמקולים

וזה מגבר פשוט וזול

פורסם
אם הוא יצתרך לרכוש :

אם מחפשים תמורה מקסימאלית בהוצאה מינימאלית לך על הקומפוננט+6X9+הסאב הנ"ל

למה יכפיל אתה ההוצאה?, לדעתי BMW כאן צודק, בסך הכל על ה6X9 הכל כך לא נחוצים האלו עקב קיומו של הסאב אפשר לוותר

ואת הכסף הזה להוסיף פשוט לקומפוננט ולהביא משהו יותר טוב שבעדיפות אחרונה יוגבר רק על ידי המערכת כי ממש חבל,

אם כבר יהיה באמת עדיף איזה רמקול COAX נחמד מקדימה וזהו בשביל מה קומפוננט אם לא יוגבר?

ועכשיו לנושא ההגברה אולי באמת עדיף לך להחליף את המגבר הקיים במגבר 4 ערוצים נחמד שאיתו תוכל באמת להגביר את כל הרכיבים.

גם יד שניה לא רע כל כך, אני מאמין שדרך הפורום תוכל למצוא דברים באמת טובים, שמורים ובמחירים סבירים ביותר!

תחשוב על זה ידידי ושיהיה בהצלחה:wink:.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם
למה יכפיל אתה ההוצאה?, לדעתי BMW כאן צודק, בסך הכל על ה6X9 הכל כך לא נחוצים האלו עקב קיומו של הסאב אפשר לוותר

ואת הכסף הזה להוסיף פשוט לקומפוננט ולהביא משהו יותר טוב שבעדיפות אחרונה יוגבר רק על ידי המערכת כי ממש חבל,

אם כבר יהיה באמת עדיף איזה רמקול COAX נחמד מקדימה וזהו בשביל מה קומפוננט אם לא יוגבר?

ועכשיו לנושא ההגברה אולי באמת עדיף לך להחליף את המגבר הקיים במגבר 4 ערוצים נחמד שאיתו תוכל באמת להגביר את כל הרכיבים.

גם יד שניה לא רע כל כך, אני מאמין שדרך הפורום תוכל למצוא דברים באמת טובים, שמורים ובמחירים סבירים ביותר!

תחשוב על זה ידידי ושיהיה בהצלחה:wink:.

תודה רבה ,

את האמת יש לי מגבר 4 ערוצים אבל הוא מוצר "מדבקה" אז אני מפחד לקחת סיכון איתו - יש אפשרות לבדוק אם הוא בכל זאת טוב ?

• תוכן חדש...