Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרתי לתמיכה הטכנית של נטוויזן. בטעות הגעתי לשירות הלקוחות, ושם התברר שהחל מפברואר 2008 הם לא גבו ממני כסף. לזכותם ייאמר שהם אפילו לא ניסו לומר שיידרש ממני תשלום אחורה.

לעניינינו, התחייבתי לשנה נוספת (25 ש"ח, 1.5 מגה) ובחוזה שהם שלחו אלי מופיעה הפסקה הבאה:

"4.41 - לא לעשות שימוש אשר עולה על 100 GB לחודש קלנדרי בנפח תעבורת המידע אשר תועמד לרשותך (DOWNLOAD) במסגרת שירותי האינטרנט"

האם זה מקובל?

בנוסף , הם מודיעים לי על כך שאם לא הודעתי לם אחרת, הרי שהם רשאים להעביר את פרטי לשולחי דואר זבל למיניהם. האם החוק החדש לא אמור למנוע זאת?

צביקי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא חדש, כבר הרבה זמן שנטויז'ן "מגבילים" את התעבורה היורדת באופן רישמי.

לפי מה ששמעתי, עד כה הם ניתקו רק מעט משתמשים שבאמת השתינו מהמקפצה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
"4.41 - לא לעשות שימוש אשר עולה על 100 GB לחודש קלנדרי בנפח תעבורת המידע אשר תועמד לרשותך (DOWNLOAD) במסגרת שירותי האינטרנט"

טוב שאני לא בנטוויז'ן. אם בזק בינ"ל יגידו לי דבר כזה, אני מיד מתנתק מהם.

בנושא דואר זבל, ברוב ספקיות בארץ ובעולם מנתקים ספאמרים, כי עדיף לאבד לקוח מאשר להיות עם אחד שפוגע בשמה הטוב של החברה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה אתה מאלו שמשתמשים בדואל של הספק :?: זה לא אופנתי

שישלחו כמה זבל שהם רוצים

לעומת ההגבלה של 100גיגה שהיא כן אופנתית

אתה לא הולך להוריד מעל 3 גיגה ביום עם חיבור של מגה וחצי שמיבחינת תעבורה אתה יכול להוריד ביממה מקסימום טיפה מעל גיגה וחצי

הבעיה תתחיל מתי שתישתדרג לחיבור שהוא מעל 3 מגה ואם תהיה מחובר לאיזה טורנט שיתן לך במקסימום הורדות ל24 שעות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אף אחד לא התייחס לעובדה אחת מעניינת ומקוממת - ספקיות האינטרנט מעבירות את כתובות האימייל של לקוחותיהן לספאמרים (!).

זה די מסביר למה כשבזמנו עוד איכשהו השתמשתי בדוא"ל של 013 ברק, הייתי מקבל טונה של ספאם לתיבה מבלי שנתתי את הכתובת שלי לשום אתר אינטרנט.

מזל שיש היום Gmail.

פורסם

אני לא הייתי מוכן לשטויות האלה ולא הייתי חותם איתם על זה.

רק עונה אחת של STAR TREK TNG היא יותר מ10 ג'יגה, ואחת של DS9 היא 15.

חוץ מזה, כשאתה ביוטיוב ואתרי וידאו כל היום, אתה מוריד הרבה יותר ממה שאתה חושב.

אבל זה רק אני, אני משער שלך יש דפוסי שימוש באינטרנט שונים משלי. לך זה בטח מתאים.

אגב, השימוש בGMAIL הוא הרבה יותר פשוט וטוב מזה של הספקיות. אין לי בכלל ספאם אף פעם.

פורסם

אם אתה מנצל רוחב פס מלא זה אומר שאתה יכול תאורטית להוריד כ 700MB בשעה כפול 24 שעות שווה 16800MB (כמעט 17 GB) כפול 30 שווה כ 500 GB לכן ההגבלה די רציני אם אתה מעוניין להוריד הרבה דברים, אני לא הייתי חותם .

לגבי החוק החדש מה שאני זוכר אם אין הסכמה מפורשת שלך אסור לשלוח לך דואר כלומר אם לא הודאתה להם פירושו שאתה לא מסכים.

אני די התעכזבתי מהשירות שלהם דווקא בשנה האחרונה לכן כנראה אנסה את "נזק בין לאומי".

פורסם

נא להתעלם מהחלק השני של התגובה שלי למעלה

טעות בחישוב :loco:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בנטוויז'ן ואני מוריד לדעתי יותר מ 100GB בחודש (אולי לא בקביעות אבל בטוח היו חודשים שעברתי)

מעולם לא אמרו לי שום דבר על זה ואם היו אומרים הייתי אומר להם מיד שלום!

לדעתי תתקשר אליהם ותגיד שאתה לא מסכים לסעיף הזה.

פורסם

אני עובד בתמיכה הטכנית בחברה ולעולם עוד לא שמעתי על לקוח שהוגבל או התלונן על גבלה של כמות הורדת מידע מהרשת.:shock:

הקטע המצחיק פה שאני מנוי בכלל ל014:lol:

פורסם

זה לא כ"כ מצחיק...

הרעיון מאחרוי ההגבלה הנ"ל היא לזהות ו/או להגביל משתמשים תעשייתים באינטרנט שמקומם במחלקה העיסקית.

אף משתמש פרטי לא ייחסם אם יחרוג מ"ההקצבה".

גילוי נאות- הכותב עובד זה זמן רב בחברת 013 נטוויז'ן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה לא שמישהו החתים אותי על משהו. זה פשוט נוסח החוזה שנשלח אלי למייל.

והתמיכה הטכנית שלהם נהדרת. 24 שעות ופתרו לי את כל הבעיות.

פורסם

edanj, צר לי שהטעו אותך,

בחבילה של 1.5 מגה, ניצול מרבי שווה ערך ל-486g,

ממש לא סביר שמישהו ישתמש בכל התעבורה הזאת, מכמה סיבות:

זה משגע את השכל, להוריד סרט ב-150, להסתכל על ה-KB יורדים במהירות כזאת, משגע את השכל.

תיאורתית, זה לא אפשרי, עממה, רוב ההורדות נמצאות בחו"ל, וחברות האנטרנט עושות תיעדוף תעבורה, שים לב שאלו בעלי חבילות הגלישה הגדולות, יכולים להעלות קובץ לשרת, מהר יותר מהלהוריד מהשרת.

יש תיעדוף על התעבורה הנכנסת של הלקוח, בין אם זה ברמת הפורט, או ברמת המשתמש, ואז מוכרים לך לוקשים של חבילת GAMER.

תעבורה לחו"ל זה דבר יקר, זו אחת הסיבות שכל שני וחמישי יש אני מקבל טלפונים מ-015, על כך שאני חורג בפעם המי יודע כמה(חשבון ב-RAPIDSHARE וSEEDBOX דורשים המון תעבורה) מההקצאה שלי לתעבורה, כשביקשתי לראות בחוזה את הסעיף בו אני מוגבל לתעבורה כלשהי, הם שתקו.

בקיצור, הם צבועים.

----

• תוכן חדש...