Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לשכפל מפתח לסיאט טולדו 2003 שלי, ובסריקה קלה ברשת הבנתי שאנשים הצליחו לשכפל מפתח רגיל למפתח קפיצי כמו של הפאסט נניח. ורציתי לדעת האם ניתן לעשות זאת? איכן? ומה העלות המשוערת ללא ביקור אצל היבואן...

אגב אני צריך רק שהמפתח יכיל לי את האימובילייזר כלומר שיהיה שבב מקודד במפתח כמו אצלי ושיניע לי את הרכב. לא מעניין אותי שלא אוכל לפתוח את הנעילה מרכזית עם הכפתור של השלט.

תודה מראש

שי

פורסם

ניתן לעשות זאת רק שיש מספר בעיות קלות

אם האזעקה אצלך ברכב היא VSP2 אין לך שום בעיה רק תשיג מפתח (אתה חייב כזה עם שני כפתורים- אחר לא יתאים)

ואז תצטרך להחליף לו את הכרטיס בעלות של 100 שקל ברדיו מילאנו וללכת לעולם הביטחון בראשון לציון לקידוד השלט והאימובילייזר ולשכפול המפתח עצמו, כל אלה יעלו לך באזור ה- 200 שקלים (חוץ מה100 אצל רדיו מילאנו)

אם יש לך אזעקה יותר מתקדמת ברכב גם שלט 3 כפתורים יתאים ואז תצטרך לסור לעולם הביטחון בראשון לשיכפול הצ'יפ בשלט ולשכפל את המפתח עצמו ...

בהצלחה

פורסם
ניתן לעשות זאת רק שיש מספר בעיות קלות

אם האזעקה אצלך ברכב היא VSP2 אין לך שום בעיה רק תשיג מפתח (אתה חייב כזה עם שני כפתורים- אחר לא יתאים)

ואז תצטרך להחליף לו את הכרטיס בעלות של 100 שקל ברדיו מילאנו וללכת לעולם הביטחון בראשון לציון לקידוד השלט והאימובילייזר ולשכפול המפתח עצמו, כל אלה יעלו לך באזור ה- 200 שקלים (חוץ מה100 אצל רדיו מילאנו)

אם יש לך אזעקה יותר מתקדמת ברכב גם שלט 3 כפתורים יתאים ואז תצטרך לסור לעולם הביטחון בראשון לשיכפול הצ'יפ בשלט ולשכפל את המפתח עצמו ...

בהצלחה

אני מתנצל מראש, אבל קצת בילבלת אותי... אני דיי בור בנושא הזה. אפשר בבקשה הסבר לגבי כל צעד בתהליך? כלומר מה זה להחליף כרטיס מה זה VSP2 וכו?

אגב לי יש שלט רגיל של טולדו עם 2 כפתורים שאחד פותח את הרכב והשני נועל אבל אני מניח שהם הפסיקו לפעול בשלהי 2004.. או 2005.. כרגע אני פותח נעילה מרכזית ע"י איתורן (שהתקנתי לבדי.. ללא דרישת הביטוח.. כן! אני קשור לרכב הזה ומאוהב בו עד לגג!) ובנוסף יש את הקודנית המקורית שהגיע מרדיו מילאנו בשם VSI. עכשיו לא ציינתי, אבל לא חשוב לי שלא אוכל לפתוח את הנעילה המרכזית מהשלט הקפיצי כי אני פותח מהשלט של האיתורן אה זה שלט קוד אגב לא קודנית ברכב, אלה רק התנעה בסוויץ ופתיחה ידנית של מנעול הדלת והבגאז. אבל אם יהיה אפשר לקודד גם נעילה מרכזית לשלט קפיצי בלי סיבוך יתר, מה טוב..

ידוע במקרה מחיר משוער של כל התהליך? משלט מפתח, חריטה, קידוד וכו'? אגב, אני חייב לעבור דרך רדיו מילאנו? אני מעדיף לא לפרנס אותם... והמבין יבין...

תודה מראש!

שי

פורסם

תתקשר לפאר המנעולים, תסביר את מה שאתה רוצה לבצע, את כל הסיפור של השלטים, איתורן.

היה לי נסיון טוב איתם בשכפול מפתח עם אימובילייזר מובנה.

הם מתעסקים עם כל סוגי הרכב וכל הסוגים של השלטים.

תראה מה הם יציעו לך בנושא.

הם לא הכי זולים וגם מאוד עמוסים בעבודה,

אבל בעלי מקצוע טובים ושווה לבדוק אצלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תתקשר לפאר המנעולים, תסביר את מה שאתה רוצה לבצע, את כל הסיפור של השלטים, איתורן.

היה לי נסיון טוב איתם בשכפול מפתח עם אימובילייזר מובנה.

הם מתעסקים עם כל סוגי הרכב וכל הסוגים של השלטים.

תראה מה הם יציעו לך בנושא.

הם לא הכי זולים וגם מאוד עמוסים בעבודה,

אבל בעלי מקצוע טובים ושווה לבדוק אצלם.

ביררתי אצלם, הם רוצים 600 שח למפתח אחד.. האם זה המחיר המקובל? האם ניתן למצוא יותר בזול?

מה משמעות החלפת כרטיס ו VSP2?

תודה מראש,

שי

• תוכן חדש...