Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סבא שלי רוצה להחליף רכב, ברשותו כרגע דייהו לאנוס 5 דלתות מנוע 1.6 ידנית.

ברצונו להשתדרג לשברולט אוואו מנוע 1.6 ידנית.

אשמח לשמוע חוות דעתכם על השדרוג האם הוא כדאי?

בנוסף,

אשמח לשמוע לעוד רעיונות על מכונית באותה קטגורית מחיר דרישות הכרחיות

מנוע 1.4-1.6 ידנית

ללא פיצ'רים מיותתרים

אחזקה שוטפת לא יקרה

מרחב פנימי סביר

(צריכת דלק ובלאי פחות חשובים מכיוון שהרכב יסע רק סביב ה10 אלף ק"מ בשנה)

פורסם

היי,

לא ברור מה בדיוק השדרוג ( אולי חוץ מעניין שנתון ) מאחר ושברולט אוואו בעלת מנוע של דייהו

שזה דיי קניה של אותה גברת בשינוי אדרת.

כשאתה מדבר על שידרוג - הכוונה לרכישת מכונית חדשה מהניילון ?

אולי יונדאי I30 יכול להתאים - לא יקרה מדי, נוחה, ומהווה שיפור ליונדאי גטס שנמכרו כמו לחמניות בזמנו.

פורסם

סבא שלך בעצם מוכר מכונית גרועה ולא בטיחותית ומחליף אותה במכונית קצת פחות גרועה אבל לא בטיחותית בערך באותה המידה.

בכל מקרה - תן מחיר, אחרת אי אפשר לעזור ברצינות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היי,

לא ברור מה בדיוק השדרוג ( אולי חוץ מעניין שנתון ) מאחר ושברולט אוואו בעלת מנוע של דייהו

שזה דיי קניה של אותה גברת בשינוי אדרת.

כשאתה מדבר על שידרוג - הכוונה לרכישת מכונית חדשה מהניילון ?

אולי יונדאי I30 יכול להתאים - לא יקרה מדי, נוחה, ומהווה שיפור ליונדאי גטס שנמכרו כמו לחמניות בזמנו.

אכן מדובר במכונית חדשה מהניילון בלבד.

מישהו יכול אולי לתת חוות דעת על היונדאי I10 החדשה?

פורסם

לא יכול להבין למה שמישהו יקנה אוויאו חדשה מהיבואן.

i10 - מכונית עירונית קטנה וחמודה, אבל יקרה מדי - בכמה אלפים מעל אפשר לקנות מכוניות טובות בהרבה. אפשרויות: מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה וגם - i20 החדשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז אחרי קצת בירורים ושכנועים סבא שלי מוכן להיתפשר על השנתון ולוותר על מכונית חדשה.

אז השאלה הבה שלי, מבקשר המלצה לרכב בתקציב של עד 80 אלף

דרישות הכרחיות

שנתן כמה שיותר מתקדם

ידנית

מנוע 1.6-1.4

מכיוון שכבר לא מדבור על רכב חדש אז רצוי רכב כמה שיותר אמין וזול לאחזקה וטיפולים

נוח לנסיעה תוך עירונית

ללא פיצ'רים מיותרים

מרחב פנימי סביר

תודה מראש

פורסם

אני נוהג כבר שבוע על אוואו סדאן מהשכרה. האמת שהופתעתי ממנה לטובה לעומת הגטס אבל באיזור המחירים שלה יש מכוניות יותר טובות כמו שרוני ציין.

emotion of motion

פורסם

אם צריכת דלק פחות חשובה, אז למה לא פורד פוקוס MK2?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני נוהג כבר שבוע על אוואו סדאן מהשכרה. האמת שהופתעתי ממנה לטובה לעומת הגטס אבל באיזור המחירים שלה יש מכוניות יותר טובות כמו שרוני ציין.

מהניסיון שלי עם אוויאו, במקרה גם סדאן מהשכרה :lol:, לא ראיתי כל הבדל בינה לבין הגץ. אותה נוחות מזוויעה, אותה התנהגות כביש פושרת עד גרועה, אותו מנוע בסיסי ורועש. היתרון היחיד של האוויאו - עיצוב פנים חמוד בהשוואה לגץ. מההתרשמות שלי - זה נבלה וזה טרפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מהניסיון שלי עם אוויאו, במקרה גם סדאן מהשכרה :lol:, לא ראיתי כל הבדל בינה לבין הגץ. אותה נוחות מזוויעה, אותה התנהגות כביש פושרת עד גרועה, אותו מנוע בסיסי ורועש. היתרון היחיד של האוויאו - עיצוב פנים חמוד בהשוואה לגץ. מההתרשמות שלי - זה נבלה וזה טרפה.

קיבלתי את האוויאו אחרי המתיחת פנים. היא הרבה יותר נוחה לי מהגטס. בגטס סבלתי מכאבי גב אחרי כרבע שעה ובאוויאו הגב שלי בסדר דווקא (ניסיתי לכוון כל מה שהיה אפשר והמקסימום שהצלחתי להגיע אליו זה שחלק מהכאב עבר לצוואר). מבחינת התנהגות כביש אין מה לדבר כמובן, אבל היא כן מרגישה לי זריזה יותר. היא גם יותר חסכונית מהגטס שהיתה בולעת דלק כמו אמריקאית 3 ליטר. באופן כללי היא מרגישה לי קצת פחות זבל. הדלתות נטרקות בצורה פחות מגעילה, עיצוב הפנים יותר נורמאלי כמו שהזכרת וסה"כ אפשר לחיות איתה. גטס לא הייתי רוצה לקבל חינם אפילו.

emotion of motion

• תוכן חדש...