Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני,

המערכת שלך היא ללא ספק בעלת פוטנציאל מאוד גבוה.

ולמרות שהיא "בוסר" כפי שהגדרת יפה - התענוג מגיע כבר בשלב שאתה מפעיל אותה, צליל נקי, בחירה מאוד מושכלת של רמקולים, מגברים ויחידת ראש ומעבד צליל וזה נותן תוצאה של צליל נקי ונעים לאוזן.

כמו כמעט בכל הסטים שאני רגיל לשמוע מהרץ - חסר לי אצלך באס מהמידבאסים - אבל זה דבר שיכול להשתפר לעין ערוך לאחר שתעשה התאמת פאזות ומתלולי חיתוך (סלופים) בין המידבאסים לבין הסאבוופר שלך.

מה גם שאני לא זוכר אם ואיך בודדת את הדלתות - אני מקווה שבודדת גם את המחיצה הפנימית, אם המידבאסים שלך מנגנים הישר לתוך הדלת - מומלץ שתעשה זאת.

בכל מקרה, עבר הרבה זמן מאז שנהניתי בצורה כזאת ממערכת לא מכוונת - האחרון היה דני.

אני רק יכול לתת לך מחמאה נוספת - אצלך ללא כיוונים המערכת נשמעת פשוט מקסים, אם אצלי אני אאפס את כל הכוונים - התוצאה תהיה הרבה יותר נמוכה ממה שאצלך.

אתה לא מאמין איזה שיפור תקבל מכוון נכון של המערכת - בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה, תודה...

מקווה מאוד שעד המפגש הבא אני אבוא עם מערכת מכוונת וגם אביא איתי את הלפטופ.

ואז במפגש אתן למביני העיניין לנסות ולכוון את המערכת ולהגיע לתוצאות טובות.

אבל אני בהחלט חושב שיש פוטנצאל ואני מרוצה מה"השקעה" שביצעתי...

שוב תודה על היעוץ,

רגעים אלו מזכירים בדיוק את יעודו של הפורום המשובח,

וכמו תמיד אני ממליץ לח'ברה החדשים שמועניינים לבנות מערכת - לבוא למפגשים ולשמוע את הסטים / סטאפים

ללמוד ולקנות את הרכיבים שמתאימים ביותר לתקציבם ולטעמם.

אני למדתי המון מחברי הפורום ובזכותם הגעתי למערכת ברמה גבוהה מאוד, וחסכתי הרבה כסף מיותר על רכיבים שלא מתאימים לטעמי.

בהצלחה לכולם!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היה מפגש נחמד לא המון משתתפים אבל היו

עכשיו גרמתם לרוני להרגיש בעננים {ובצדק} שיחקת אותה רוני אבל תמשיך לשייףףףף והמון המון :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

היה מפגש כיפי והלכתי יחסית מוקדם כי קמתי לא טוב. אדי תודה על המחמאות! :)

באמת יש שיפור לאחר ההפיכת פאזה. איך לא עליתי על זה בעצמי :( אבל בשביל זה יש מומחים כמוך!!

פורסם

היה אחלה מפגש, מאוד נהניתי,

רוני למרות חוסר הכיוונים, הפוטנציאל של המערכת שלך פשוט ענק,

מה שכן יש לך עוד הרבה, אבל הרבה לשייף לפני שתוסיף חומר:wink:.

גם אצל רוני וגם אצל בוריס (gti1980), ההרצים הפתיעו לטובה, לא כך זכרתי אותם במערכות אחרות.

למה באמת אין מפגש דרום/דרוםרמכז, ישנם הרבה מאוד חברה מהדרום.

אלי

פורסם

עידן,

אחרי עשור של שמיעת מערכות, בניית מערכות ולמידת מערכות - תאמין לי, אתה תדע גם תדע לזהות את הדקויות האלה בעצמך :-D

אל תשכח שאתה חייל, אני כבר עשיתי קצת יותר משלוש תקופות סדיר מאז באזרחות...

ורוני - עדיף שתעשה שכבת תיקונים של סיקנס לפני שאתה ממשיך לשייף - חבל, זה יהיה לתת פול גז בניוטרל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באסה שלא הגעתי - לימודים, ככה זה :)

נשמע שהיה מפגש נחמד מאוד,

אבל דווקא אחד הדברים שהכי קפץ עליו בכל השרשור הזה זה :

החתימות !.

נהיתה פה קהילה עם פאקינג ציוד לפרצוף !!

פורסם

יש לי הרגשה ששבוע הבא יהיה חבר פורום אחד אם שתי מערכות בחתימה אחת... :-D רמז...

וזה הולך להיות שרשור א-רררררווווו-ך

ועכשיו - אולי קצת הרחבה לגבי השינוי הקטן שנעשה ברכב של עידן, כי זה נושא שמאוד מדובר בפורום והוא קשור ליצירת הבאס הקדמי.

לעידן יש מידבאסים, באמת, מהטובים ששמעתי עד היום - סט ישן של רוקפורד, אבל מידבאסים - לפרצוף!

מה ששמעתי זה שברגע שעידן עבד בלי סאב - המידבאסים בעטו בעוצמה מטורפת, פאנציים, מהירים, חזקים, מדוייקים, חותכים, שוברים מה לא...

וברגע שהוא הפעיל את הסאב - היתה ירידה למטה אמנם, המון ביצים כמו שאומרים - אבל כל הפאנצ'יות והכוחניות של המידבאסים פשוט נעלמו.

כן, אפקט הביטול.

מתי זה קורה? כשהסאב והמידבאסים עובדים באותה הפאזה או באותו סלופ. (לא בהכרח - תלוי בתנאים הסביבתיים אבל העקרון ברור).

הפיכה של הפאזה של הסאב גרמה לכך שהירידה לתחום תדר הנמוך של הסאב נשארה כמעט כפי שהיתה קודם, אבל גם המידבאסים פתאום באו לידי ביטוי וזה גם גרר את הסאב בכוח לקדמת הרכב.

בנוסף לכך, היות וזה סאב מפלצת בתיבה עם פורט, הנמכנו את העוצמה שלו עד אשר הסאב פשוט השתלב באופן מושלם עם הסט הקדמי - במקום להשתלט עליו ולקחת את כל ההצגה לתא המטען של הרכב.

לSPL - סבבה, תרים את הסאב עד הסוף שישבור את הרכב.

לSQ - תגרום לו להשתלב - כל התפקיד של הסאב במערכת SQ הוא להשלים את התחום התחתון של המערכת ולהשתלב איתה - לא להיות חלק נפרד ממנה, בטח ובטח שלא השחקן המרכזי.

אז אולי כן חשוב לחלוק פיסת מידע שכזו כי אני יודע שזו שאלה ובעיה שצצה חדשות לבקרים בפורום.

אני מקווה שזה יעזור בעתיד.

Pioneer TS-X150

פורסם
גם אצל רוני וגם אצל בוריס (gti1980), ההרצים הפתיעו לטובה, לא כך זכרתי אותם במערכות אחרות.

אלי

טוב נו, תראה איזה הגברה - אחד על VRX והשני (שלי) על ST60.

• תוכן חדש...