Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם הקניה של מכוניות יד שניה (אני מחפש אוטו משנת 1998-2000) דרך אתרי האינטרנט עשויה להיות יותר מפוקפקת מאשר חיפוש "אמיתי" בעיר למכוניות עם שלט "למכירה"?

הרבה אנשים אומרים שהמכוניות ש"מגיעות" לאתרים הן מכוניות שבעליהן התקשה למכרן באמצעים קונוונציונליים (למכרים, ע"י שלט על האוטו וכו'). האם יש אמת בדבר?

תודה

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

הסיכוי שרכב שתמצא באחד מרחובות השכונה יתגלה כמציאה אמיתית גדול מהסיכוי לגלות מציאה דומה באתרי האינטרנט.

אבל לא צריך להיסחף. יש רכבים טובים גם באתרי האינטרנט, פשוט צריך לברור אותם טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה אתה חושב שלשים שלט על הרכב, זה אמצעי יותר קונבנציונאלי?

קודם כל זה לא ממש חוקי לנסוע כך.

גם להחנות רכב עם שלט לא חוקי בחלק מהערים.

אתרים כמו יד 2 מביאים לך חשיפה להמון קונים בחינם כולל היכולת להציג תמונות, לרשום יותר מידע על הרכב ולעדכן את המחיר לפי הביקוש.

כל זאת לא ניתן לעשות עם שלט, בדרך כלל בזמן נסיעה לא ממש ניתן לקרוא את השלט, אם אתה חונה בחניה מקורה בבית או בעבודה אין לך חשיפה לקונים כלל, ולא ניתן בכל מקום למצוא חניה על רחוב ראשי שנמצא המרחק סביר מהבית.

לדעתי דווקא רכבים שעומדים ברחוב עם שלטים הם בדרך כלל רכבים שבעל הרכב לא הצליח למכור ולכן הוא יכול להעמיד את הרכב ללא שימוש ברחוב ראשי.

אני בדרך כלל שם שלט רק כיוון שאני מעדיף למכור למישהו שגר קרוב אלי, זה נותן לקונה ביטחון שאני לא "אדפוק" אותו כיוון ,שאחרי המכירה אני לא אתבייש להראות את פרצופי ברחוב, וזה עובד הרכב האחרון שמכרתי היה למישהי שראתה את הרכב ברחוב.

ואגב אני לא מתבייש להראות את פרצופי ברחוב אחרי המכירה הזו (:

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

פשוט באתרי האינטרנט יש הרבה רמאים .

מנסיון . הוא רושם במודעה 200 אלף קילומטר יד שניה

הלכתי לראות את הג"יפ 260 אלף ויד 4

וזה קרה לי כבר 3 פעמים.

הלכתי תראות גי"פ קצר .

אני מגיע אני רואה ארוך.

שהיה בהצלחה בפרוייקט.

פורסם

גם כמעט אף אחד לא מפרסם שלט מכירה על הרכב. זה פשוט לא הגיוני

עם יש לך אתרים כמו יד שתיים שיש להם חשיפה רצינית + זה חינם.

וזה נכון שיש גם סוחרים וכאלה שלא מגלים את כול האמת. אבל גם כאן אתה תבדוק כמו שהיתה בודק רכב שראית את השלט שלו ברוחב.

יד 2 אחלה אתר מקצר את הזמן.

אני לא בעלים של יד 2 אוו בעל אחוזים.:lol:

פורסם

העניין הוא שבאתר כמו יד2 מאד קל לרמות.. כמו שנאמר כאן.

כשאני רואה רכב עם שלט "למכירה" (ושמים לב להרבה כשמתחילים לחפש) אני ישר רואה את הנהיגה, את הרכב באמת ולא בתמונה, את הנהג ואני גם יכול ישר להתקשר ולשאול את הנהג שאלות ולבדוק את האמינות שלו.

(למשל אם אני רואה אוטו צבוע והוא אומר לי שהוא לא עבר תאונה אז :roll: ).

בנוסף שרכב עם שלט אני רואה ב"סביבה הטבעית" שלו, ז"א המוכר לא מתכונן אלי, בעוד שעם יד2 אני חייב לסגור עם המוכר על שעה ומקום ואז אולי הוא "יכין" את הרכב קודם.

היתרון היחיד שאני רואה הוא אכן יותר מבחר מאשר בהסתובבות סביב הבניין...

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

את שני הרכבים האחרונים שלי מצאתי דרך יד2.

אני לא חושב שהייתי מגיע אליהם לולא אתר זה, במיוחד כאשר על אחד מהם אפילו לא היתה מודעת מכירה מודבקת.

לדעתי צריך לשלב בין שני הדברים, כשחיפשתי רכב גם שוטטתי ברחובות הידועים ככאלה שבהם ישנם רכבים למכירה

וגם חריש עמוק על הלוחות ודגימה שלהם בכל שעה בערך.

הרכב הנוכחי שלי למשל, הלכתי לראות אותו משהו כמו 3-4 שעות אחרי שפורסם (פורסם בשעה מאוחרת לפנות בוקר) , ושעה אחרי שראיתי אותו המודעה ירדה כי סגרתי על רכישתו.

אם הייתי בודק פעם ביום את אתר יד 2 , כנראה שלא הייתי מגיע אליו :)

צריך להיזהר ברחוב מריכוזים מסוכנים של רכבים עם פוטנציאל ליסינג/השכרה (גרסאות לא מאובזרות של מכוניות פופולאריות חמושות בטאסות זולות) שמצביע על סוחר שמשתמש ברחוב כמגרש שלו. (רואים שאותו מספר טלפון חוזר בכמה רכבים למשל).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני מצדד ביד 2 ודומיו. אצלינו בחיפה יש לסוחרי מכוניות (ולא מהסוג הישר וההוגן - אם יש כאלו) לפזר מכוניות ברחבי העיר מתוך מחשבה שאנשים לא אוהבים לבוא למגרשים ומנסים למכור אותם בתור מכוניות "פרטיות". צריך להיזהר מאוד בכל קנייה גם אם זה המאינטרנט וגם מהרחוב ולהשוות את בעל הרכב לתעודה מזהה של המוכר.

אני ואשתי כמעט ונפלנו בפח אצל איזה מאכר כזה.

פורסם
העניין הוא שבאתר כמו יד2 מאד קל לרמות.. כמו שנאמר כאן.

כשאני רואה רכב עם שלט "למכירה" (ושמים לב להרבה כשמתחילים לחפש) אני ישר רואה את הנהיגה, את הרכב באמת ולא בתמונה, את הנהג ואני גם יכול ישר להתקשר ולשאול את הנהג שאלות ולבדוק את האמינות שלו.

זה מזכיר לי שהיום בדרך לעבודה, לחצה לי על הזנב רנו קליאו ספורט, שחורה, נוהגת בפראות ומנסה לנצל כל הזדמנות הכי קטנה לעקוף.

הנהג נראה כמו מיני עבריין בפוטנציה, ועבר באדום מלא (ממש עבר כאילו אין רמזור, לא האט ולא כלום), וכל זה עם שלט למכירה מתנוסס לו מאחור.

איך הוא מצפה שירשמו מספר ככה?! :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בעידן האינטרנט ובמיוחד יד 2, הפרסום באינטרנט הוא מקובל ונורמלי ועל הרבה רכבים טובים אין בכלל שלט, פשוט מפרסמים ביד 2.

לדוגמה: מכרתי בעבר הונדה סיוויק ביד שתיים, פרסמתי במוצ"ש, בבוקר כבר הרכב נמכר, את השלט תיכננתי לשים בבוקר יום ראשון.

פורסם

עברו הימים של השלט.

המקום היחיד שבו אתה עוד יכול למצוא מכונית עם שלט והיא גם תהייה אמיתית ולא של סוחר זה החניון של הקניון הגדול בעיר שלך.

אני הייתי מחפש את האוטו עם סינון קפדני רק מוריד את הסינון של מיקום גיאוגרפי.

בשביל רכב טוב שווה לנסוע.

פורסם

כאן בנתניה למשל, 99% מהרכבים בעלי שלט למכירה,הם של סוחרים שמפזרים את הרכבים

בכל העיר (בחניות שלא מצריכות תשלום).

היום הסוחרים ממולחים עוד הרבה יותר ממה שהכרנו (ממה שאני הכרתי לפחות).

ממה ששמתי לב לאחר חודשיים של חיפושים ביד 2 לעומת זאת,קלטתי שיש משחק עם ידיים

במכירת רכב,כלומר פתאום צצו הרבה רכבים יד 1,רכבים שלא הגיוני בכלל שהם יד 1 (אני לא זורק השערה).

לפי דעתי צריך לבדוק טוב טוב את בעלות הרכב מול ת"ז ומספר ידיים קודמות מול הגורמים המתאימים.

יום טוב

• תוכן חדש...