Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוא סוף סוף כאן! US AMPS MERLIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, הכבל שעובר לAS הוא של סאונד קווסט (SQ אם לזה התכוונת).

אני לא באמת חושב שהרכב שלי יעביר כמו זרם גבוהה כזאת, לא נראה לי שאפילו המגבר יגיעו לצריכה הזאת.

אבל כמה עולה מפצל מתח 4G ל-2 4G נורמלי?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נגיד ואני לא רוצה בורות בדרך ממש לא אכפת לי להשקיע את ה20 שקל למטר שעולה לי ה4G

כמה עולה מפצל?

אמיר

פורסם

תמיד רציתי לקנות דברים שלהם:) אבל יקר לי בגלל המשלוח והמשקל!

בכל אופן אני יכול להעביר כבל חדש של 4G אחורה בעלות של 100 ש"ח שווה יותר מלהוציא סכמום דומה רק על מפצל:)

תודה אבל.

אמיר

פורסם

אני לא מת על הכבלים של SQ הם סבירים

אבל 4G שלהם נראה כמו 8G של קנו קונספט,

אם תרצה במפגש אני אביא חתיכה של זה ותחתיכה של זה

תיפול לך הלסת מהמקום :)

פורסם

אני יודע איך זה. לא יודע אם 8 של קנו כי זה בכל זאת מוגדר לפי מ"מ מקסימום קנו שמו באמת את העובי שרצוי אבל ה4G עבה יותר בכל מקרה. מה שאהבתי בקנו זה שהם ממש רכים ונוח בטירוף לעבוד איתם. אחלה כבלים.

אמיר

פורסם

אני עם 3 מגברים,

100 וואט לטוויטרים

200 וואט למידים,

200 וואט לוופרים.

1000 וואט לסאב.

(כמובן שאלה נתונים פוטנציאלים - בכפוף למערכת החשמל)

העברתי 4G של קנו קונספט אחורה, כל המפצלים (מינוס \ פלוס) וכל החיווט סופיות וכו' הכל של קנו, השבוע יצא לי להחזיק חתיכה של קנו וSQ ביד 4G שניהם, זה פשוט חצי כבל לא להאמין !

אגב הכבלים של האודיו אצלי, אומגה אודיו \ מונסטר כייבל הכל 2.5 מ"מ.

קצת מוגזם - אבל היה מחיר טוב :)

פורסם

כבלים של SQ וXSCORPION עבים בידיוק כמו כבל 4G של אודיוסון סך הכול מדובר בכבל לא רעה שעושה את העבודה מעולה ואני בטוח שהוא עבה יותר מקנוקונספט 8G.

לי בכלל עובר למונו כבל POWER 4G RF בעובי שאני עוד לא ראיתי 4G כזה בארץ(פשוט מילמטרים בודדים של בידוד).

ואני חושב שאולי 5%מבעלי המערכות לרכב בארץ היו משלמים יותר מ20 שקל לכבל 4G בגלל שיש תחליפים זולים ועבים יותר או בגלל חוסר הבנה בתחום.

פורסם

הכבלים של סקורפיון וכל ה"מותגים" העלומים האלו זה כבלי זבל.

מלבד העובדה שלא מדובר על כבלי נחושת אלא על כבלי CCA שזה בכלל אלומיניום מצופה בנחושת שיורדת אחרי ההתחממות הראשונית.

בנוסף על זה, החתך של כבלי 4G של החברות הללו הוא אולי חתך של 8G מכבלים נורמלים של חברות איכותיות כמו KICKER,PG,RF,AUDISON,KNU KONCEPTZ וכו'.

כבל 8G אמיתי ולא 12G עם ציפוי עבה יכול לסחוב כ60A שזה די והותר כמעט לכל מגבר על 400 וואט RMS +-.

כבלי 4G כדוגמאת הקולוסוס פלקס של קנו קונספטז, או של קיקר, או סטינגר וכו' שהם 100%נחושת והחתך שלהם הוא באמת 4G ולא 8G עם ציפוי, יכולים להעביר +- 120 אמפר, שזה מספיק למערכת מלאה של מגבר 4 ערוצים שמספק 100 וואט RMS לערוץ + מונובלוק שמספק באיזור ה400-500 וואט RMS.

וזה כמובן שמדובר על מגברי קלאס A/B כי זו הצריכה המקסימלית שלהם.

under construction..

פורסם

ניר,אתה צודק בעניין הכבלים אבל כמה כבר אתה רואה כבלים של סטינגר או כול מותג אחר בחנויות בארץ? זה בגלל מה שכתבתי בהודעה למעלה כי רק 5% יהיו מוכנים להשקיע בכבלים נורמלים.

פורסם

[אדי, מה הקשר כמה אנשים מוכנים להשקיע לבין מה שכתבת?

ואני מצטט:

quote=Eddy;2087266]כבלים של SQ וXSCORPION עבים בידיוק כמו כבל 4G של אודיוסון סך הכול מדובר בכבל לא רעה שעושה את העבודה מעולה ואני בטוח שהוא עבה יותר מקנוקונספט 8G.

.

זה פשוט לא נכון.

ואני לא מבין איך אתה בטוח ש4G של הסקורפיון או סאונד קווסט יותר עבים מקנוקונספט קולוסס 8G, כמה נסיון יש לך עם כבלי קנו קונספטס? על סמך מה אתה בכלל קובע כזאת קביעה?

הרי אם היית רואה את הכבלים הללו בחתך שלהם אל מול הסאונד קוואסט או סקורפיון, היית מבין שזה קשקוש מה שרשמת.

בנוסף, מי בכלל דיבר על אחוזים מהאנשים שמוכנים להשקיע?.

אנחנו בפורום אודיו, כאן אנשים אוהבים להשקיע, וזה לא משנה כזה זה באחוזים.

מי שמבין מה הוא עושה, תקין כבלים נורמלים שהעובי שלהם הוא לפחות מה שכתוב עליהם ולא חצי מזה רק עטוף בציפוי פלסטיק עבה

תחשוב על זה, אם אנשים לא היו מוכנים לשלם עבור כבל 4G נורמלי, גם אנשים לא היו קונים סאבים ב2000 ש"ח ובמקרה כזה גם אתה לא היית מצליח למכור IDMAX אחד.

לכן, אם אתה מוכר סאבים ב2000 ש"ח, יש אנשים שישלמו יותר מ20ש"ח למטר כבל נורמלי.

והדבר הכי מצחיק שכותב את זה מי שהעביר כבלים של ואן-דן-הול לרמקולים שלו.:roll:

under construction..

• תוכן חדש...