Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצבא לא מתחרד.

כי לא מדובר בחרדים.

דתיים יותר נכון. כיפות סרוגות.

אני יודע שזה קשה, שאין פועל כמו "להתחרד"...

אבל זה מה יש.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

יש גם הרבה חרדים (כיפות שחורות, זקן ופאות), יש חרד"לים ויש את אלה שחרדים לדמותו של הצבא...

אני לא נכנס לויכוח אם זה טוב או לא טוב לצבא, אבל מעמדה של הדת בצה"ל היום גבוה לאין שיעור מאשר בעבר.

פורסם
ומה קורה עם אלה שאינם קרביים (אני לא מדבר על הדגלנים, מפעילי ממטרות ושאר התפקידים הצבאיים שדורשים בערך 34 דקות נוכחות בבסיס מדי יום, אלא על כל אותם אלה (רוב הצבא, אגב) - אשר אינם מסתערים על האוייב, אבל בכ"ז נמצאים בצבא במשך רוב הזמן ב-3 שנות שירותם) ?

שמר לא הבנת אותי נכון ובאשמתי.

ברוח הסערה דיברתי על חיילים קרביים (בוא נודה, הם אלא שחוטפים את הכדור, תרתי משמע) אבל כמובן שמגיע משכורת הולמת גם לכל חייל רגיל בין אם הוא קרבי או לא. אומנם דעתי איתנה כי חייל קרבי ראוי לקבל תוספת על סיכונו. אני לא מדבר להפוך את השירות הצבאי לנושא של בחירה ולהעמידו על תקן "עבודה", אבל אם כבר חייבתם את הצעירים להגן על המולדת (ואין שום דבר מעוות בכך שאותו הנוער ירגיש צורך ממשי לעשות כן) לדעתי יש לפצות את הנוער, ולהתחיל לפחות מהעניין הכספי. בן אדם צריך לקבל לפי תרומתו, ואם נתחיל מהזמן בלבד, בלי קשר ליחידה בה אתה משרת, 3 שנים זה הרבה זמן. זמן = כסף, 700 שקל לחודש, כשרוב החודש אתה נמצא בבסיס וביחידה, זאת בדיחה! זה מבזה, ואפילו משפיל את החייל.

שורה תחתונה, למי שאין כח לקרוא מה שכתבתי למעלה, כל חייל צריך לקבל משכורת מכובדת. חייל קרבי, רשאי עקב סיבות מובנות מאליהן לקבל יותר.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...