Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צה"ל צריך לשלם משכורת הוגנת לחייל הקרבי ולפצות אותו על זמנו ועל סיכונו. אם כל הפטריוטיות שיש בבן אדם בסופו של דבר הוא מבין ש700 ש"ח ו3 שנים של בזבוז עולים על רגשי הנאמנות למדינה.

אחד שעושה צבא.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

בעיניין המשכורת אני מסכים.

אני אישית לא הולך לצבא בשביל כסף, או בשביל משהו אחר, אלא פשוט לשרת את המדינה ולהגן עליה, כי אנחנו חיים פה ואף חייל אמריקאי/אנגלי/צרפתי לא ייגן עליה.

אבל, אנחנו נותנים 3 שנים בצבא, 3 שנים מהחיים שלנו ובמיוחד חיילי קרבי שבכלל קורעים אותם, אז ראוי שנקבל גם משכורת נורמלית.

לפני מספר חודשים ראיתי כתבה שמישהו רצה לעלות את משכורת החיילים ל-3000 ש"ח משהו כזה, שבעצם תוך 3 שנים החייל אוסף מספיק כסף למימון לימודים.

אך שרת החינוך לא הסכימה לזה, בגלל אפלייה של המיעוט שלא מתגייס ולא ייקבל את הכסף הזה.

בכל מקרה, חבל מאוד שזה לא יצא, לדעתי היה נותן מוטיבציה למשתמטים להתגייס, שבכלל לא צריך להתגייס בגלל הכסף.

אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
צה"ל צריך לשלם משכורת הוגנת לחייל הקרבי ולפצות אותו על זמנו ועל סיכונו.

ומה קורה עם אלה שאינם קרביים (אני לא מדבר על הדגלנים, מפעילי ממטרות ושאר התפקידים הצבאיים שדורשים בערך 34 דקות נוכחות בבסיס מדי יום, אלא על כל אותם אלה (רוב הצבא, אגב) - אשר אינם מסתערים על האוייב, אבל בכ"ז נמצאים בצבא במשך רוב הזמן ב-3 שנות שירותם) ?

פורסם

שמר זה תלוי אם מדובר על סוג של תוספת סיכון או תוספת למשכורת הצבאית.

אם זה תוספת למשכורת, התוספת צריכה להכיל את כל החיילים, אבל תוספת סיכון לא והשאלה היא אם יש צורך בתוספת סיכון לחייל קרבי.

המשכורת שנשללה בטענה שמי שלא מתגייס לא יקבל זה קישקוש, היו יכולים לקבוע שאזרח שלא מתגייס משיקולים אישיים לא יקבל אבל משיקולים רפואיים כן יקבל. יש לנו חברי כנסת של שחור או לבן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הקרביים מקבלים כבר את היותר המגיע להם ויש גבול כמה יותר אפשר לתת להם.

תוספת לקרבי תחזק עוד יותר את המעמדות שיש בין קרבי לג'ובניק בצבא, זה מיותר במצב הנוכחי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חברים נכבדים עם כל הכבוד לדיון שאתם פתחתם פה על צבא ועל דתיים ושאר דברים שמעסיקים כל אחד מאיתנו , אני אחרי חצי שעה שישבתי פה וקראתי את כל התגובות לא הבנתי עדיין מאיפה מסיגים חולצה? :oops::oops:

תודה

פורסם
הקרביים מקבלים כבר את היותר המגיע להם ויש גבול כמה יותר אפשר לתת להם.

למה אתה חושב שקרביים מקבלים יותר מידי?!

תאמין לי לא מבין את הראש שלך, במקום להגיד תודה לחיילים האלה ואנשים שיהיו חיילים, שמסכנים את התחת שלהם כדי שאתה תוכל לשבת בשקט על התחת שלך, אתה אומר הם מקבלים יותר מידי.

מה מקבלים יותר מידי? כסף? חופשות של שבוע וחצי בבסיס ו-3 ימים בבית? מה בדיוק?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

95% מהחיילים בצבא עושים עבודת קודש.

גם הטבחים, הנהגים ושאר החיילים עם התפקידים הנחוצים.

אבל מכיוון שאי-אפשר לעשות הבחנה בין מי נחוץ למי לא, כולם צריכים לקבל העלאה במשכורת.

למרות שלפי דעתי אני חושב שקרביים כן צריכים לקבל יותר, אבל זה לא ריאלי.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
95% מהחיילים בצבא עושים עבודת קודש.

למרו שהצבא התחרד בשנים האחרונות, אני חושב שאתה קצת מגזים :roll:. :lol:

אגב, באחוזים - החיילים הקרביים מקבלים הרבה יותר מג'ובניקים. אם המשכורת של כולם תעלה, ההפרש יהיה משמעותי יותר.

פורסם

התחרד זאת לא מילה מתאימה, גם לא כ"כ יפה.

אבל בכל מקרה,

אני ברצינות חושב שכל חייל (שעושה עבודה נחוצה) בצה"ל הוא חשוב, וחשוב שהוא יעשה את העבודה שלו, ואני מוריד בפניו את הכובע.

ושוב, אם כל הסימפטיה שלי כלפי חיילים. אני עדיין מעריץ את הקרביים הרבה יותר. זה פשוט משהו אחר.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...