Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני לא אגואיסט, במקום להיות בצבא אני אעבוד אתקדם בחיים אפתח עסק אכניס כסף למדינה מהמיסים ואתרום להתפתחות המדינה. מה אגואיסטי בזה?

אתה בכלל מקשיב לעצמך? לפחות אל תעבוד על עצמך. אני בטוח שהחזון שלך הוא להיות מיליונר אך ורק בשביל שתתרום הרבה למדינה שלך.

ואל תדאג, אני יעשה את זה גם. אני פשוט יתרום 3 שנים מחיי קודם לכן, בשביל שאתה תוכל לחיות פה בשקט.

האשם היחידי בזה ש-X לא מתגייס זה הצבא בלבד כי רק הצבא מוסמך להעניק פטור מסיבות כאלה ואחרות וברגע שנתן את הפטור אין לצבא על מה להתלונן.

לצבא אין ברירה אלא לשחרר אותו.

אתה יכול גם לרמות את מס הכנסה ואז לטעון שזאת בעיה של המדינה, כי היא לא לקחה לך את הכסף.

אתה רוצה להגיד לי שזה שבא עם הנמלים שלו ומציק לקב"ן יצא מצה"ל כי הוא באמת משוגע?

ואת הקישקוש שהם לומדים תורה בשביל כל עם ישראל תספר למישהו אחר, זה המשפט הכי מטומטם כדי להצדיק אותם.

זה לא קשקוש. מתי לאחרונה יצא לך לדבר עם חרדי באמת, בגובה העיניים וללא שום סטיגמה?

אל תגיד שזה קשקוש אם אתה לא יודע באמת.

הוא צריך את החולצה כי הוא מרגיש פראייר ועכשיו הוא מנסה בצורה כזאת או אחרת לגרום לאחרים להרגיש רע שלא התגייסו.

כל הקמפיינים האלה הם לא יותר מאשר הוצאת קיטור של אלה שהתגייסו ומרגישים שהם פראיירים.

אתה צודק ב100%.

אני גם הולך עם חולצת "זבל מי שמלכלך", "תנו לחיות לחיות", "תצילו את הכנרת" ו"שכחתם את גלעד שליט" מאותה סיבה.

מ-ו-ד-ע-ו-ת!!!

אם אתה תרגיש רע מזה שלא התגייסת, ואז תעשה משהו בנידון, אז הרווחתי את מה שרציתי.

כנ"ל לגבי אם בזבזת מים וראית את החולצה שלי ונפגעת, ואח"כ תיקנת את מעשיך, הרווחתי את מה שרציתי.

עוד דוגמאות?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצוב לי שאנשים שלא שירתו בצבא מעיזים בכלל להרים את הראש בגאוה ,ואפילו לכנות אנשים ששירתו בצבא כפראיירים .

לא שירתת שיהיה לך בכיף ,כל אחד עושה מה שהוא רוצה אבל להעז לקרוא לאנשים ששירתו שבליעדיים לא היית חי פה בכלל ,וכבר מזמן היום בועטים אותך לים ,זה ממש לא מקובל.

אין דבר כזה פראייר ,מי ששירת לא מקבל כלום בתמורה לכך, גם אני לא קיבלתי כלום בתמורה לשירות שלי,ואני לא מבקש כלום

אני עשיתי את זה מתוך חובה ,זוהי סוג של הישרדות המדינה שלנו נמצאת במלחמת הישרדות והכלל פשוט לא נילחם ,לא נהיה פה.

ולא הקמפיינים האלה לא בגלל שכולם מרגישים פראיירים ,אלא הם קיימים כדי להכניס לכם לראש קצת פטריוטיות ,ואולי להראות לכם את החשיבות של השירות שלכם .

פורסם

חובה להתגייס? אין לי שום בעיה! שגם החרדים יתגייסו אם זה חובה.

יאיר אתה לא יודע מי אני ומה המצב שלי ובקשר למליונר, הכל אפשרי! בצו ראשון שלי היה איתי בחור בגילי שכבר היתה לו חברה עצמאית משלו. מעבר לזה, לא צריך להיות מליונר כדי להכניס למדינה כסף, כל אחד משלם מיסים לפי החוק.

זה שמישהו מתחמן את מס הכנסה זה לא אומר שהמדינה אשמה שלא גבתה את הכסף אלא זה אומר שמישהו פה תיחמן את המערכת בדיוק כמו הבחורות שמצהירות שהן דתיות כדי לא להתגייס (והיום מחמירים בעניין הזה).

הצבא יכול להחליט שהוא לא משחרר אותך ולא משנה מה יקרה, אם הקבן יודע שאתה עובד עליו עם הנמלים שלך, אז או שהוא אידיוט או שאין לו כוח לעשות את העבודה שלו והוא מעדיף לשחרר אותך ואת האשמה אתה יכול להפיל על הקבן ששיחרר ולא עף אף אחד אחר. ראינו כבר מה הצבא מסוגל לעשות לחיילים שסרבו פקודה או כאלה שהם נפקדים וכ"ו (חודשיים בכלא על נפקדות!).

בוא תדבר איתי בגובה העיניים ותראה שהחזון שלי הוא לא קישקוש ואני מאמין בו יותר מכל חרדי שמאמין באלוהים.

תאמין לי כשאני רואה מישהו עם הסטיקר או החולצה שאתה מעוניין בה, אני מרחם על האנשים האלה וזה לא גורם לי לשניה אחת להצטער שלא התגייסתי, במיוחד כשאני שומע מחיילים מה הולך היום ואיך הם מצטערים שהם התגייסו. זה שאנשים התגייסו לא אומר שהם עשו את זה מרצון ככה שלדעתי הרוב לא רוצה להתגייס וחלק מהרוב הזה באמת לא מתגייס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חברים, צבא בארץ שלנו זה דבר חובה ולא רק בגלל הבחוק אלא בגלל מחוייבות אישית כלפי הזולת.

אני עושה צבא. רבים נוספים עושים צבא.

אבל... אנחנו חבורה גדולה אחת של פריירים ולא יעזור כלום. מתייחסים אלינו בחוסר כבוד ובחוסר התחשבות מוחלט בהשקעה שלך (זמן = כסף, אין דבר היקר יותר מזמן בעולמנו), אנחנו מבזבזים זמן יקר בתקופה הכי יפה בחיינו ורבים מאיתנו נעקרים מהחיים רק בשביל שבעוד כמה שנים יבוא מניאק לכנסת ויחליט שרוצה לפנות עוד משהו ולהחזיר עוד משהו, נו אז מה שמתו שם בחורים צעירים?

אז נכון אמרתם - פרייר מי שעושה צבא, ועוד איך. אבל הוא יעשה צבא, יעשה וישתוק כי כולנו יודעים עד כמה זה חשוב.

לגבי הדוסים? חוסר שוויון מוחלט. כל הלימודים שלהם זה בולשיט אחד גדול, גם אני רוצה ללמוד להיות עורך דין בשביל כל עם ישראל!!! מה יעשה משה כהן בלי עו"ד טוב?

עכשיו יאללה. כולם הולכים לצבא, די לזבל את המוח.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
חובה להתגייס? אין לי שום בעיה! שגם החרדים יתגייסו אם זה חובה.

ע"פ חוק אתה צריך להתגייס, זה שהם לא מתגייסים לא פוטר אותך. אם אתה לא רוצה להתגייס, בבקשה, רוץ לכנסת עם הצעת חוק שלא צריך לשרת בצבא. אני בטוח שיש לחוק הזה סיכוי טוב לעבור.

יאיר אתה לא יודע מי אני ומה המצב שלי ובקשר למליונר, הכל אפשרי! בצו ראשון שלי היה איתי בחור בגילי שכבר היתה לו חברה עצמאית משלו. מעבר לזה, לא צריך להיות מליונר כדי להכניס למדינה כסף, כל אחד משלם מיסים לפי החוק.

אתה סותר את עצמך.

אם לא צריך להיות מיליונר, אז לאן אתה ממהר "להכניס למדינה כסף"?

תעשה 3 שנים בצבא, ואח"כ תוכל לתרום למדינה כסף ע"פ גובה משכורתך. בדיוק כמוני וכמו שאר החיילים.

זה שמישהו מתחמן את מס הכנסה זה לא אומר שהמדינה אשמה שלא גבתה את הכסף אלא זה אומר שמישהו פה תיחמן את המערכת בדיוק כמו הבחורות שמצהירות שהן דתיות כדי לא להתגייס (והיום מחמירים בעניין הזה).

הצבא יכול להחליט שהוא לא משחרר אותך ולא משנה מה יקרה, אם הקבן יודע שאתה עובד עליו עם הנמלים שלך, אז או שהוא אידיוט או שאין לו כוח לעשות את העבודה שלו והוא מעדיף לשחרר אותך ואת האשמה אתה יכול להפיל על הקבן ששיחרר ולא עף אף אחד אחר. ראינו כבר מה הצבא מסוגל לעשות לחיילים שסרבו פקודה או כאלה שהם נפקדים וכ"ו (חודשיים בכלא על נפקדות!).

אם ככה, החבר המשתמט תחמן את המערכת. הוא שקרן ורמאי. הצבא לא רוצה להתעסק עם אנשים כאלה, כי הם יעשו רק צרות. אבל זה שהוא משחרר אותם, לא אומר שהם היו בסדר והצבא אשם. הם רימו את המערכת והם צריכים לשאת באשמה.

זה כמו שמישהו גנב לך את האוטו, אתה התחלת לרדוף אחריו, והוא הצליח לברוח. אשמתך!!

אם לא היית נותן לו לברוח, היה לך עכשיו אוטו. עכשיו תאכל את הלב.

וזה שהוא גנב, זה בסדר?

אותו הדבר, רימית, תישא באשמה!

בוא תדבר איתי בגובה העיניים ותראה שהחזון שלי הוא לא קישקוש ואני מאמין בו יותר מכל חרדי שמאמין באלוהים.

חזון לחוד, ומציאות לחוד. גם לי יש חזון שנחיה בשלום ולא נצטרך לירות בשביל זה.

בנתיים זה אפשרי?

לא!

אז בשביל לחיות צריך לצערנו גם לירות.

תאמין לי כשאני רואה מישהו עם הסטיקר או החולצה שאתה מעוניין בה, אני מרחם על האנשים האלה וזה לא גורם לי לשניה אחת להצטער שלא התגייסתי,

אני ממש מודה לך שאתה מרחם על מי ששירת בצבא. כי זה הדבר היחיד שעשית בשבילו!!

הוא שמר עליך, ובתמורה אתה מרחם עליו. איזו אחוות אחים!!

במיוחד כשאני שומע מחיילים מה הולך היום ואיך הם מצטערים שהם התגייסו.

גם אני ממש מצטער שהלכתי למורה נהיגה. ממש סבלתי בשיעורים. הייתי צריך פשוט לקחת את האוטו ולנהוג בלי רישיון.

זה שהם לא נהנו, זה אומר שלא צריך לשרת בצבא?

זה שאנשים התגייסו לא אומר שהם עשו את זה מרצון ככה שלדעתי הרוב לא רוצה להתגייס וחלק מהרוב הזה באמת לא מתגייס.

מה לעשות?!

אי-אפשר לחיות פה בלי צבא. בין אם תרצה ובין אם לא. אתה יכול עד מחר לתרום למדינה מפה ומשם, זה לא יעזור. כי אנחנו פשוט נתאדה מפה.

כרגע אין ברירה, וגם אתה צריך לשרת בצבא. גם אם זה לא כיף לך.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

איך שירשור על הצבא נהיה שירשור על חרדים?...

נשגב מבינתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תאמין לי כשאני רואה מישהו עם הסטיקר או החולצה שאתה מעוניין בה, אני מרחם על האנשים האלה וזה לא גורם לי לשניה אחת להצטער שלא התגייסתי, במיוחד כשאני שומע מחיילים מה הולך היום ואיך הם מצטערים שהם התגייסו. זה שאנשים התגייסו לא אומר שהם עשו את זה מרצון ככה שלדעתי הרוב לא רוצה להתגייס וחלק מהרוב הזה באמת לא מתגייס.

אם אתה השתמטת על כל מיני טריקים של בריאות נפש או משהו בסגנון(ולא על פרופיל רפואי) כולי תקווה שיום יבוא וישללו ממך הרבה זכויות שיש לאנשים שכן תרמו 3 שנים.

נראה אותך גיבור גדול אז.

to finish first first you have to finish

פורסם

1. לא עשיתי שום טריק, אמרתי להם באופן הכי גלוי מה הסיבה שאני לא מעוניין להתגייס והם החליטו לשחרר בלי לנסות לשכנע אותי להתגייס.

2. לפי חוק אני צריך להתגייס, זה לא אומר שהחוק הזה צודק וכל עוד זה שאני לא מתגייס לא פוגע באף אחד ואין חובה על מגזרים אחרים להתגייס, אני לא רואה למה אני צריך להיות פטריות ולאכול את החרא.

3.אני לא סותר את עצמי, כן מליונר לא מליונר, החזון שלי לא שונה מההשקפה של החרדים (הם לומדים בשבילי ואני עובד כדי לממן אותם).

4.לא מבין איפה הקשר לגנב רכב, זה שלא תפסתי אותו זה לא אשמתי, אבל אם אתה רוצה להקביל את זה לצבא אז אפשר להגיד שתפסתי את הגנב ושחררתי אותו ואז כן זאת תהיה אשמתי המלאה ואין לי על מה להתלונן.

5. אולי אי פשר פה בלי צבא, אבל הצבא הזה גרוע, היחס לחיילים מחפיר, משכורות אין להם ושלא לדבר על זה שמידי פעם שולחים אותם לניסויים כאלה ואחרים ואחרי זה לא לוקחים על זה אחריות. זה הצבא שאתם כלכך מגנים עליו בחרוף נפש. אני מבטיח לכם שאם הצבא היה עם משכורת מלאה המצב היה פי כמה יותר טוב כי אז היו מגייסים רק את מי שבאמת צריך והיו לוקחים אחריות על חיילים כדי לעשות רושם על אנשים שיתגייסו מרצונם החופשי. בנתיים שום דבר מזה לא קורה בפועל.

את החופשים בילדות שלי עשיתי בצבא וראיתי מה קורה שם אז אני לא מנותק לגמרי מהמציאות.

כל מה שאני רוצה זה שוויון מלא וזכויות נורמליות (ולצערי זה לא קורה וכנראה לא יקרה בעתיד).

in the face

with a chair

פורסם
.משכורות אין להם

אם הצבא היה עם משכורת מלאה

יש לך תפיסת עולם של ילד בן 4, בהצלחה בחיים

כל פעם שהנושא עולה אני מתאפק, אבל לא מצליח- מי שלא היה בצבא כי לא בז&ן שלו, שיסתום לפחות את הפה.

אתם מתחילים לעצבן.

מצידי אל תתגייסו (זה יחסוך ממני ומאחרים לראות את הפרצוף שלכם), אבל אל תטיפו לאחרים לא להתגייס.

ישראלי אמיתי לא משתמט

שביט, רס"ל גאה במיל'

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
1

5. אולי אי פשר פה בלי צבא, אבל הצבא הזה גרוע, היחס לחיילים מחפיר, משכורות אין להם ושלא לדבר על זה שמידי פעם שולחים אותם לניסויים כאלה ואחרים ואחרי זה לא לוקחים על זה אחריות. זה הצבא שאתם כלכך מגנים עליו בחרוף נפש. אני מבטיח לכם שאם הצבא היה עם משכורת מלאה המצב היה פי כמה יותר טוב כי אז היו מגייסים רק את מי שבאמת צריך והיו לוקחים אחריות על חיילים כדי לעשות רושם על אנשים שיתגייסו מרצונם החופשי. בנתיים שום דבר מזה לא קורה בפועל.

את החופשים בילדות שלי עשיתי בצבא וראיתי מה קורה שם אז אני לא מנותק לגמרי מהמציאות.

כל מה שאני רוצה זה שוויון מלא וזכויות נורמליות (ולצערי זה לא קורה וכנראה לא יקרה בעתיד).

מאיפה בדיוק אתה יודע את כל זה?

שמועות וחברים?

הרי מי כמוך (חובב רכב) אמור לדעת כמה התקשורת מעוותת כל ידיע ועובדה.

ואם זה מה שחברים שלך מספרים לך\קרובים מספרים לך, חבל. יש על כל דעה אחת כזו 10 דעות חיוביות ושונות לחלוטין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש לך תפיסת עולם של ילד בן 4, בהצלחה בחיים

כל פעם שהנושא עולה אני מתאפק, אבל לא מצליח- מי שלא היה בצבא כי לא בז&ן שלו, שיסתום לפחות את הפה.

אתם מתחילים לעצבן.

מצידי אל תתגייסו (זה יחסוך ממני ומאחרים לראות את הפרצוף שלכם), אבל אל תטיפו לאחרים לא להתגייס.

ישראלי אמיתי לא משתמט

שביט, רס"ל גאה במיל'

שביט זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל מעשית משכורת תיתן לחייל מוטיבציה גבוהה יותר והוא לא ירגיש מסכן.

מה גם שברגע שהצבא יתחיל להתנהל כמו גוף עסקי הוא יתחיל להתייעל ולעבוד כמו שצריך וכולם יהנו מזה.

אני לא אסתום את הפה כי אתה לא המפקד שלי ואנחנו לא בצבא ובטח ובטח שאנחנו לא חיים באיזו מדינה קומוניסטית.

כמו שאתה מטיף לאחרים על הצבא, זכותי גם להטיף לצד השני ואם אתה מתעצבן זאת ממש לא הבעיה שלי. ישראלי זה אחד שנולד בישראל וחי. מה שאתה עושה בסופו של דבר זאת אפליה ואתה יוצר מחנות בגלל שאתה משייך אנשים. אז לפני שאתה אומר לי שאני כמו בן 4, תסתכל על עצמך, מתנהג כמו ילד בגן שקובע שהוא המנהיג של הטובים ושהוא הולך למלחמה מול הרעים.

מאיפה בדיוק אתה יודע את כל זה?

שמועות וחברים?

הרי מי כמוך (חובב רכב) אמור לדעת כמה התקשורת מעוותת כל ידיע ועובדה.

ואם זה מה שחברים שלך מספרים לך\קרובים מספרים לך, חבל. יש על כל דעה אחת כזו 10 דעות חיוביות ושונות לחלוטין.

כמו שכבר כתבתי, את החופשים בילדות שלי ביליתי בצבא וראיתי את ההתנהלות שם. נוסף על זה אמא שלי היתה בקבע 20+ שנים אז אני לא מסתמך רק על חברים או תקשורת.

פעם הצבא בתקופת הפלמח באמת היה משהו מיוחד ואת זה אפשר לשמוע מהמבוגרים שהיו שם, היום זה שונה וזה אחרת, היום אנשים חושבים אחרת ולכן הדינמיקה בצבא היא אחרת.

אני לא רואה לנכון לגייס כל אחד אפילו אם הוא בריא בנפשו וגם בגופו, יש אנשים שפשוט לא מתאימים למסגרת הזאת שנקראת צבא.

in the face

with a chair

פורסם

אחרי 20 שנה בקבע אמא שלך עודדה אותך לא להתגייס לצבא? אחלה קבע.

שלא תבין לא נכון, צבא שכירים בטוח היה מתפקד טוב יותר ובאופן יעיל יותר מהמצב הנוכחי. אבל כרגע הצבא שיש לנו הוא צבא סדיר שבנתיים מסתדר בכלל לא רע. ועד שהמצב ישתנה, חובתו של כל זעטות בן 18 להתגייס!

אשאל את השאלה הנדושה ביותר.

מה אם כולם היו עושים כמוך?

אתה חושב שאני רציתי להתחיל תואר בגיל 23 ולא 18?

או אולי לחיות מ"דמי כיס" שההורים שלי היו צריכים לתת לי כדי לבלות קצת במהלך החודש?

לא. אבל הייתי חוזר על זה כל זה שוב פעם בלי לחשוב פעמיים. במיוחד על בה"ד 1, שלושה חודשים הכי מעניינים שהיו לי בחיים. רוב האנשים שאני מכיר יצאו בוגרים מאוד אחרי שירותם הצבאי, בעלי ראיית עולם שונה לחלוטין. משהו שמשתמט לעולם לא ירגיש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אמא שלי לא עודדה אותי לא להתגייס אלא טענה שזאת החלטה שלי בלבד.

העניין הוא שלא כולם כמוני ויש מאזן בסופו של דבר במיוחד שיש לא מעט חיילים שלא עושים כלום בצבא במקרה הטוב ובמקרה פחות טוב עושים ברדק\גונבים\הורסים רכוש של הצבא.

אולי זה מבגר אולי זה לא, אבל בסופו של דבר אני לא מתבייש במה שעשיתי כי לא גנבתי ולא רצחתי ולא שום דבר בסגנון.

כשבצבא רוצים לאמלל מישהו יודעים לעשות את זה טוב מאוד ואם היו רוצים להרתיע חיילים מלצאת על נמלים וחברים דמיוניים, היו יכולים לקחת כמה כאלה ללמד אותם לקח (כלא או מה שלא יהיה) וככה ליצור הרתעה אצל מי שחושב לנסות דברים שכאלה בעתיד. אבל מה לעשות שהצבא מעדיף להרים ידיים ולא להתעסק עם אנשים שכאלה? אולי הם חארות אבל הצבא הוא זה שנתן את המילה הסופית ובמילה הזאת הצבא לקח על עצמו אי גיוס של חייל זה או אחר.

להזכירך אצל הבנות שמצהירות שהן דתיות היום המצב קשה יותר כי דרושה הוכחה שהן לומדות וכ"ו, וזאת ההוכחה שכשהצבא רוצה להקשות הוא מקשה, אותו הדבר היו יכולים לעשות עם אלה שמראש הולכים על נפשי.

יאיר טען שהצבא משחרר אנשים כאלה כי הוא לא רוצה להתעסק איתם כי הם יעשו צרות, אז מצד אחד הם יעשו צרות, מצד שני הצבא לא רוצה אותם כי הם יעשו צרות, לא יותר טוב לשני הצדדים שלא לגייס אותם? כנראה הצבא מבין שעדיף לו לא לגייס אותם ושכולם יהיו מאושרים, וזה משהו שחלק מחברי הפורום הזה לא מבינים.

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אתה מדבר שטויות ומתחבא מאחורי האידיאולוגיה בשקל שלך.

אז מה אם התנאים בצבא מחפירים? רוצה קייטנה, לך לקייטנה. לא באת לעשות חיים, באת בשביל להגן על הבית.

אם אתה לא מוכן להגן על המשפחה שלך ועל החברים שלך בגלל שהמיטה קשה מידי, אז יש לך בעיה חמורה.

הצבא לא נותן משכורת, הוא נותן דמי מחיה, כסף שתוכל לחיות ממנו ולא להתפרנס ממנו. הצבא הוא חובה, ולכן הוא לא צריך לשכנע אף אחד בתנאים טובים ומשכורות בשמיים.

הצבא יודע טוב מאוד לדאוג לחיילים שלו. התנאים משתפרים משנה לשנה (בא"ח גולני\צנחנים), מקבלים יותר הטבות (רופא שיניים לדוג'). אבל גם את רומא לא בנו ביום אחד. ייקח לזה זמן.

אבל אלו דברים קטנים.

אתה יודע מה הבעיה שלך??

אתה אגואיסט מסריח!! (ואני מתנצל מראש בפני המנהלים)

בשבוע הבא נציין את יום הזיכרון, 33,000 חיילים נהרגו על אדמת ארץ ישראל בשביל שאתה תוכל לשבת בבית בשקט!!

ומה אתה נותן למדינה בתמורה?

איפה אתה בכל הסיפור?

בגלל "שלא נוח לי", "קשה לי", "כואב לי" ו"חם לי" אתה מוכר את המדינה שלך???

תתבייש לך.

בארה"ב, הצבא הוא רשות, החיילים מקבלים משכורת טובה ותנאים טובים.

בארה"ב הצבא לא מגן באופן ישיר על המדינה.

ובארה"ב החיילים מקבלים כבוד!

בארה"ב החיילים לא מרגישים פראיירים בגלל שמעריכים אותם.

למה פה זה לא ככה?? למה אני צריך להתבייש שאני לובש מדים????

למה אני צריך לקרוע את התחת בשבילך, כשאתה זורק עליי *ין???

אם כבר לא עשית צבא, לפחות תשב בשקט, ותכבד את אלה שעשו, בשבילך.

יאיר.

עריכה:

עכשיו קראתי עיתון, דבריו של אחמדיניג'אד יימח שמו וזכרו, הם בדיוק כדברי היטלר יימח שמו וזכרו.

יש לך ספק בכלל אם חי עכשיו לולא החיילים שמשרתים כרגע בצבא?!

פרויקט החץ מוכר לך?

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

רגע , אם יש אנשים ששירתו ומעוניינים לתת הרגשה רעה לאנשים שלא שירתו , זה אומר שחלק מאלה שלא שירתו יכולים ללכת עם חולצה "ישראלי אמיתי מייחל לעצמו להיות חולה"?

מי שישראלי אמיתי לא יסתפק בחולצה "ישראלי אמיתי לא משתמש" , הוא גם ידרוש תוספת "הוא גם מקווה לסבול מאותן הצרות של הלא מגוייסים" .

מאיפה אתם יודעים "מי זה" המשתמש שנטפלתם אליו כאן או כל אדם אחר שלא שירת?

אולי הוא אדם לא בריא? אולי הוא חולה סרטן או לב?

אולי הוא אדם חלש? אולי הוא אדם שיתאבד ברגע שיופעל עליו מעט לחץ?

אולי הוא אדם עני? אם הוא לא יתמוך במשפחה שלו הם יחיו בתת תנאים?

הייתם מתחלפים איתו בחייו? תחשבו על זה טוב טוב לפני שינה .

אה , אתם אומרים שאם הם היו כאלה הם גם בטח היו אומרים לכם , כן , הצחקתם אותי .

לא מספיק גרמתם להם להרגיש רע על שלא שירתו , הם עוד צריכים לספר לכם שהם "מוצר פגום"?

כן , לא ניתן להכליל ולומר שלכולם יש סיבה מוצדקת , אבל זו בדיוק הנקודה - אתם מכלילים , וזה מעשה עלוב שמעניין אם הייתם נוהגים בו אם הייתם מהצד השני של המתרס (חס וחלילה) .

עכשיו תנסו להבין מה אתם עושים לאותה חולת הלב כשאתם מחליטים לתקוף אותה , מבלי להבין שבשבילה להתגייס זה גן עדן לעומת החיים שלה .

בדיוק לפני יומיים ראיתי את זה קורה בין חבר טוב אבל אידיוט , לבין ידידה שפשוט מופנמת ומתביישת לומר לו שהיא חולה .

זו לא פעם ראשונה שאני רואה את זה , ועם עוד חברים שחולים ופשוט לא אוהבים לדבר על זה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...