Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,בטיפשות גדולה ומיותרת להחריד,איחדתי בין שני כוננים D ו-E.חשבתי שהתוכנה עצמה לא תמחק דברים אלא פשוט תיצור לי כונן אחד ותאחד את כל החומר בשני הכוננים לכונן אחד.מה שהתוכנה עשתה זה לא רק שהיא העלימה לי לגמרי כונן אחד,אלא גם כ70 אחוז מהכונן השני.נשאר לי שם בקושי 3 תיקיות.הדבר היותר מוזר הוא שכשאני עושה מאפיינים על אותו כונן מאוחד,הוא אומר לי שיש 115 ג'יגה בשימוש כאשר בפועל יש שם רק 15 ג'יגה בשימוש(ולא,אין קבצים מוסתרים).

אפשר לעשות עם זה משהו?או שזה אבוד? undecided.gif

תודה לעוזרים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

גם אני עשיתי משהו כזה בעברי הרחוק.

למרות שנסיתי לתקן לשחזר לא כולכך הלך, להבא לפני פעולות על מחיצות אני מגבה.

מקווה שיגיעו תגובות יותר מועילות.

פורסם

ניסיתי כמה תוכנות והצלחתי לשחזר חלק מהדברים שהיו בD.עכשיו יש לי בעיה אחרת.לפני האיחוד,היה לי כונן של D עם נפח של 160 ג'יגה ועוד כונן של E עם 70 ג'יגה.התוכנה הייתה אמורה לאחד את שני הכוננים לכונן אחד של 230,בפועל מה שקרה זה שהנפח של E כאילו הלך לעולמו(לא הצלחתי לשחזר גם כלום ממנו)ונשאר לי רק הכונן של D ממקודם שמשקלו אותו 160 ג'גה ממקודם.

מישהו יודע איך אני מאתר את אותם 70ג'יגה שהלכו לעולמם?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

ראשית כל תבטל את הSTRIPE SET שעשיתה. תבין שיש לך שני דיסקים שמגדידרים יחד אותה מחיצה. הדיסקים אני מאמין משנות ייצור שונות ונתונים טכניים שונים, כך שהעבודה על אותה מחיצה איטית יותר מאשר אם הייתה עובד על דיסק אחד בנפרד כל פעם.

אם מחר יש תקלה באחד הדיסקים כל המידע שוב יעלם לך, חבל.

עדיף שתהייה לך עוד מחיצה נוספת ותעבוד עם שני דיסקים 160 ו 70 GB,

או שתקנה דיסק קשיח נוסף לגודל שאתה צריך.

פורסם

מוזר, אני השתנשתי באפשרות איחוד כוננים מספר פעמים ולא קרה כלום ל DATA

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...