Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחשקים ביותר??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כל כך נכון, החלום הראשון שלי תמיד היה רכב אספנות ובאותו יום בשנת 2000 כשראיתי את הטריומף עומדת למכירה, לא יכולתי להתאפק והגשמתי את החלום, לא עניין אותי אז שווי השוק שלו או המחיר ביחס להשקעה, עניינה אותי הגשמת החלום.

החלום השני שלי תמיד היה רכב פתוח לנסיעת בין ערביים כשהגג מורד והרדיו בפול ווליום החלום הזה בדרך, רק באיחור קטן, אז בחלום עוד היה לי שיער ארוך שהתנופף ברוח:silly::biglaugh: והיו שתי חתיכות איתי ברכב:ladysman: לגבי שתי החתיכות יש לי את אישתי והבת שלי:wink: לגבי השיער... נצטרך פיאה.

אבל לעניין, מה שמעניין לי לדעת זה איזה רכבים מושכים אתכם ואולי גם למה!

אותי אישית לא מושך רכב מיוחד, מושג האספנות עצמו מעניין אותי ומהלך השיפוץ.

אני נהנה מהיצירה עצמה שבשיפוץ, אח"כ אני לא ממש מתכוון לנסוע עם הרכב מתצוגה אחת לשנייה.

אני נהנה לשפץ רדיו ישן, מנורה ישנה, אוטו ישן אבל שימוש אמיתי אין לי בדברים הללו.

יש לי רדיו אומרון ישן שעבר שיפוץ מלא ועובד כמו ביום שיצא מהמפעל, לצערי קולט רק AM ולא ממש פרקטי :lol:

יש לי טריומף במצב תצוגה שעומדת ולא ממש שמישה לי לנסיעות כי יש לי רכב ליסינג מהעבודה שהוא בלי ספק יותר אמין, מהיר, נוח ומאובזר.

אני מניח שאורוות החלומות של 504L מונעת ממכוניות שבעבר השפיעו עליו באיזו שהיא דרך, כנ"ל גם הפאלקון של בני הספל.

גידי האם הרכב שלך הנו תוצאה של חיפוש של אחד כזה בדיוק או שבדרך המקרה נתקלת בו והתאהבת?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני,

לאיזה אתה מתכוון? היו לי לפחות 12!

כל רכב והסיפור שלו. חלק נוסטלגיה, חלק פוזה וחלק הגשמת חלום.

בסך הכל אנחנו נוסעים במנהרת הזמן לתוך תקופה וזמן מוגדרים בעבר

שאף אחד לא יכול לקחת מאיתנו.

בלי בוטוקס, מתיחות פנים או השתלות.... נכון?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
בני,

לאיזה אתה מתכוון? היו לי לפחות 12!

כל רכב והסיפור שלו. חלק נוסטלגיה, חלק פוזה וחלק הגשמת חלום.

בסך הכל אנחנו נוסעים במנהרת הזמן לתוך תקופה וזמן מוגדרים

שאף אחד לא יכול לקחת מאיתנו. נכון?

אני לא מכיר את כל ה 12 אני מדבר על המרקורי שייבאת.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אני לא מכיר את כל ה 12 אני מדבר על המרקורי שייבאת.

המרקורי זה סיפור הזדמנות של פעם בחיים, רכב נדיר, יד ראשונה, שמור להפליא, 89.000 מייל...

מה אני עוד יכול לבקש... יש גם סיפור נוסטלגי של אחותה הקטנה. פרטים בקרוב...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

טוב, מי שמכיר אותי- יודע, שאני אוהב להגשים את החלומות שלי. אבל- חלק מהם עדיין יישאר, ככל הנראה, בגדר "החלום", מסיבות, שכבר לא ממש תלויות בי!:? בראש ובראשונה זה שני החברה האלה: וסיבה, שאיני יכול להגשים את החלום הזה היא, שלמיטב ידיעתי, אין בארץ אפילו אחד כזה עם רישוי, והחוק לא מאפשר להביא משאית ביבוא אישי, לא משנה, ענתיקה או חדשה, בטח לא מפלצת כזאת! וזה עוד לפני הוצאות עתק, שהייתי צריך להכנס אליהן ושאני רק יכול לחלום על הסכומים האלה!

kraz214_tanksforsale_co_uk.jpg

Russian%20Army%20Truck%20for%20sale3.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המשך- זה דברים יותר "טריוויאליים":twisted:, כמו מוסטנג מאך 1 שנת 72 (אבל "אמיתי", ולא פאסטבאק, שמוכרים בארץ בכמה עשרות אלפים!), אולדסמוביל קופה 442 שנת 70-72, ועוד כמה בסגנון- כל זה כרגע לא על הפרק עקב סיבות תקציביות... זה יחסית ריאלי, אבל ממש לא לתקופה הקרובה, אם בכלל! יש עוד הרבה, אבל אלה היו "הפנינות"...:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
טוב, מי שמכיר אותי- יודע, שאני אוהב להגשים את החלומות שלי. אבל- חלק מהם עדיין יישאר, ככל הנראה, בגדר "החלום", מסיבות, שכבר לא ממש תלויות בי!:? בראש ובראשונה זה שני החברה האלה: וסיבה, שאיני יכול להגשים את החלום הזה היא, שלמיטב ידיעתי, אין בארץ אפילו אחד כזה עם רישוי, והחוק לא מאפשר להביא משאית ביבוא אישי, לא משנה, ענתיקה או חדשה, בטח לא מפלצת כזאת! וזה עוד לפני הוצאות עתק, שהייתי צריך להכנס אליהן ושאני רק יכול לחלום על הסכומים האלה!

אני לא כל כך בטוח שאין כאלה בארץ.

יש כלים הרבה יותר נדירים בארץ ומי שלחם במלחמות ישראל יודע שלא פעם לקחנו כלים שונים.

אני לא מזמן ראיתי משגר סקאדים רוסי מיום כיפור.

אני מציע לך לנסות ולבדוק עם צה"ל לא אומר שיהיה קל אבל שווה בדיקה.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

זה העניין- בצה"ל יש/היו כל הכלים האלה, ואפילו במצב מעולה (כולל בבסיס טירונות, שעשיתי בזמנו!)- אבל אין כל סיכוי לעלותם לכביש, לא בדרך ה"חוקית", ובמיקרה הזה גם בדרך ה"לא-כ"כ-חוקית", גם אם הייתה לי- כי זה פשוט בולט מדי! וזה כאב כפול- לראות את הדברים האלה בצב "חדש" הופכים למטרות או סתם לברזל, ולהיות חסר יכולת לעשות משהו בנדון...:cry::?:x:evil:

פורסם
זה כל כך נכון, החלום הראשון שלי תמיד היה רכב אספנות ובאותו יום בשנת 2000 כשראיתי את הטריומף עומדת למכירה, לא יכולתי להתאפק והגשמתי את החלום, לא עניין אותי אז שווי השוק שלו או המחיר ביחס להשקעה, עניינה אותי הגשמת החלום.

החלום השני שלי תמיד היה רכב פתוח לנסיעת בין ערביים כשהגג מורד והרדיו בפול ווליום החלום הזה בדרך, רק באיחור קטן, אז בחלום עוד היה לי שיער ארוך שהתנופף ברוח:silly::biglaugh: והיו שתי חתיכות איתי ברכב:ladysman: לגבי שתי החתיכות יש לי את אישתי והבת שלי:wink: לגבי השיער... נצטרך פיאה.

אבל לעניין, מה שמעניין לי לדעת זה איזה רכבים מושכים אתכם ואולי גם למה!

אותי אישית לא מושך רכב מיוחד, מושג האספנות עצמו מעניין אותי ומהלך השיפוץ.

אני נהנה מהיצירה עצמה שבשיפוץ, אח"כ אני לא ממש מתכוון לנסוע עם הרכב מתצוגה אחת לשנייה.

אני נהנה לשפץ רדיו ישן, מנורה ישנה, אוטו ישן אבל שימוש אמיתי אין לי בדברים הללו.

יש לי רדיו אומרון ישן שעבר שיפוץ מלא ועובד כמו ביום שיצא מהמפעל, לצערי קולט רק AM ולא ממש פרקטי :lol:

יש לי טריומף במצב תצוגה שעומדת ולא ממש שמישה לי לנסיעות כי יש לי רכב ליסינג מהעבודה שהוא בלי ספק יותר אמין, מהיר, נוח ומאובזר.

אני מניח שאורוות החלומות של 504L מונעת ממכוניות שבעבר השפיעו עליו באיזו שהיא דרך, כנ"ל גם הפאלקון של בני הספל.

גידי האם הרכב שלך הנו תוצאה של חיפוש של אחד כזה בדיוק או שבדרך המקרה נתקלת בו והתאהבת?

אישית, לעולם לא אקנה רכב שאיני נהנה מנהיגתו - יפה ומעניין ככל שיהיה. לשמחתי, יצא לי לנהוג ברוב מכוניות ה"אוסף הוירטואלי" שלי למעט הגאלאקסי והדטסון 240Z - שגם עליהן קראתי לא מעט - ומצאתי כל אחת מרגשת בדרכה היא. הנהיגה בקורבייר, למשל, שונה מכל מה שיוצר לפניה או אחריה בארה"ב - ומאידך אין היא מזכירה כמעט חיפושיט. האלפין היא מכונית אינטימית ומיידית יותר מ-911, 504 קופה היא שילוב אלגנטי של ביצועים ועידון עטופים באחת היצירות היפות ביותר של פינינפארינה...

E21 תמיד עשתה לי משהו - ולפני 18 שנה כמעט ורכשתי 323I שנת 79'. לבימר הנוכחית שלי ביצועים דומים, אבל רכישת 323I מהדור הראשון היא "תיקון" שיש לבצעו :wink:.

אמי 6 היא ביזאר צרפתי במיטבו - ופיאט 500 היא גור כלבים חמוד על גלגלים :-)

אם יש דבר המשותף לכולן, הרי זה אופי בולט ויחודי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קניית רכב היא דבר רגשי על אחת כמה וכמה רכב אספנות:

הבחירה שלי:

thorr-electric-car-01.jpg

הסיבות?

מי צריך סיבה, תנהגו בה פעם אחת ותבינו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
במידה ועסקינן ברכב נחשק אז זה רק זה!

כן, באמת הזכרת לי משהו, ששכחתי!:wink::-D:twisted:

• תוכן חדש...